Upečatljivi M dizajn BMW X5 M

SNAGA NIKAD NIJE BILA TAKO PROSTRANA.

BMW M

Upečatljivi M dizajn BMW X5 M.

SNAGA NIKAD NIJE BILA TAKO PROSTRANA.

Upečatljivi M dizajn BMW X5 M.

Sportski automobil u koji komforno mogu da se smeste petoro ljudi. Svestrano vozilo čija upečatljiva pojava garantuje nalete adrenalina. Sportsko aktivno vozilo sa dizajnom koji zrači impulsivnim temperamentom čim vam pogled padne na njega. Kontradiktornosti koje BMW X5 M kombinuje bez napora. Ovo vozilo predstavlja čistu predanost performansama i komforu bez premca među sportskim automobilima.


Kontrolni ekrani prikazuju nov dizajn korisničkog interfejsa koji bi trebalo da bude dostupan u oktobru 2016.

SNAGA NIKAD NIJE BILA TAKO PROSTRANA.Upečatljivi M dizajn BMW X5 M.

Sportski automobil u koji komforno mogu da se smeste petoro ljudi. Svestrano vozilo čija upečatljiva pojava garantuje nalete adrenalina. Sportsko aktivno vozilo sa dizajnom koji zrači impulsivnim temperamentom čim vam pogled padne na njega. Kontradiktornosti koje BMW X5 M kombinuje bez napora. Ovo vozilo predstavlja čistu predanost performansama i komforu bez premca među sportskim automobilima.


Kontrolni ekrani prikazuju nov dizajn korisničkog interfejsa koji bi trebalo da bude dostupan u oktobru 2016.

Read more
BMW M

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Širok prednji branik automatski privlači poglede. Veliki usisnici vazduha ukazuju na snažan motor koji jedva čeka da krene. M dupla prednja maska je okružena hromiranim ramom. Upečatljiva prednja svetla privlače vaš pogled na bokove, gde obla linija pregiba i impozantni pragovi pomažu u stvaranju sportske siluete koja očigledno naglašava veličanstveno prisustvo vozila. Zadnji kraj BMW X5 M je podeljen horizontalnim linijama, što stvara dinamičniji izgled i naglašava širok stav vozila. Dupli vrhovi izduvnog sistema ispod zadnjeg branika i difuzor su karakteristike preuzete iz sveta automoto trka. BMW X5 M je idealno opremljen za sportsku vožnju – i u isto vreme, nudi potpunu svakodnevnu praktičnost i robustnost koji možete očekivati iz bilo kog X modela.

SNAGA TAKOĐE MOŽE BITI PRIVLAČNA.

SNAGA TAKOĐE MOŽE BITI PRIVLAČNA.

Dizajn BMW X5 M – na filmu.

Read more

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

U sopstvenoj klasi: U modelu BMW X5 M, luksuz susreće sport. Istovremeno, varijabilni enterijer nudi visoki stepen funkcionalnost.Sa opcionalnim M multifunkcionalnim sedištima, upravo BMW Individual čista koža „Merino“ i sofisticirani kontrastni štepovi smesta privlače pogled. Kombinacija BMW Individual ukrasne lajsne od čiste kože „Merino“ i krovne obloge u Alcantari omogućava fascinantne kontraste – samo jedan primer za to kako ekskluzivne ponude iz kolekcije BMW Individual mogu enterijeru da dodaju još prefinjeniji izgled.


Okruženje na tabli s instrumentima i operativni elementi pokazuju složenu ergonomičnost vrhunskog kvaliteta. Ovo je naglašeno mat hromiranim elementima kao i unutrašnjim ukrasnim lajsnama od drveta ili karbona. M ručica menjača i dugmad za dinamičnost vožnje na centralnoj konzoli orijentisani su prema vozaču. Pločice za promenu brzina na M kožnom volanu obezbeđuju osećaj trkačke vožnje dok uzdignuti položaj sedišta pruža odličan sveobuhvatni vidik. Enterijer modela BMW X5 M savršeno kombinuje elemente M automobila i X modela stvarajući velikodušni utisak prostora. Komfor je zagarantovan – sa izobiljem adrenalina.

M MULTIFUNKCIONALNA SEDIŠTA.

Ekskluzivna M multifunkcionalna sedišta reflektuju dinamičnost spoljašnjosti unutar automobila. Vozač i suvozač se mogu opustiti u kožnim sedištima sa utisnutim M logom na naslonu za glavu.
Čak i tokom veoma dinamične vožnje, duboka sedišta, izražene bočne ivice i delovi za ramena garantuju odličnu bočnu podršku u svakom trenutku. Veoma udobna, ova sedišta su dizajnirana da se savršeno uklope sa izvanrednim sportskim perfromansama vozila i nude visok nivo udobnosti na dugim putovanjima.
Integrisani nasloni za glavu naglašavaju sportski izgled. Sedišta su opremljena velikim brojem opcija, uključujući elektronsko podešavanje dubine sedenja, visine naslona za glavu i širine naslona za leđa.
Sedište ima proreze na vrhu naslona za leđa, stvarajući utisak lakoće. Ovaj utisak je dodatno naglašen kontrastnom oblasti ispod proreza. Dupli šavovima u konstrastnoj boji daju sedištu veoma ekskluzivan izgled i naglašavaju Merino kožu sedišta.

KOKPIT.

Jasne strukture, kvalitetna ergonomija i nepobediv pogled: U kabini BMW X5 M vozač i suvozač se pretvaraju u pilote. U sedištima koja nude izvanrednu stabilnosti čak i u najoštrijim krivinama i, zahvaljujući njihovom izdugnutom položaju, pružaju jasan uvod na stvari oko vas. Sa direktnim pristupom najvažnijim funkcijama, M kožni volan garantuje apsolutnu kontrolu, dok vas lopatice menjača inspirišu da brzo menjate stepene prenosa. Uz pomoć M Drive tastera, M režimi vožnje se mogu aktivirati radi maksimalnog uživanja u vožnji. Uvek u skladu sa vašom vizijom: Head-Up ekran sa specijalnim M funkcijama kao što je svetlo za promenu stepena prenosa, koji ukazuje na idealni trenutak za promenu stepena prenosa. Baš kao u automoto sportu, ali dodatnim bonusom udobnosti. Klima uređaj, navigacija i radio uređaj su postavljeni desno od vozača, što znači da suvozač takođe ima lak pristup mnogim funkcijama.

FELNE.

BMW X5 M je opremljen 21" M aluminijumskim točkovima u Double spoke stilu 612 M kao standardnom opremom. Optimalizovane da obezbede izuzetnu dinamičnost vožnje, 285/35 R21 prednje gume i 325/30 R21 zadnje gume nude prianjanje vrhunske klase, direktno reagovanje na pomeranje volana i savršeno upravljanje.

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera je otkrivena u svakom detalju – suština prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju za savršenstvom uz pomoć BMW Individual opreme za BMW X5 M.

 • BMW Individual boje

  Ispolirana elegancija kombinovana sa beskrajnom dinamikom – novi BMW X5 M sa metalik bojom Pyrite Brown iz BMW Individual ponude. Zahvaljujući mikroskopski maloj Xirallic® pigmentaciji, inače svetlo siva boja dobija nijanse srebrne pod direktnim sunčevim svetlom. To je veoma luksuzan efekat koji uspostavlja fascinantan konstrast sa impresivnim dimenzijama i snažnim prisustvom ovog vozila. Oni koji žele da daju BMW X5 M drugačiji karkater mogu izabrati drugu boju – BMW Individual Azurite Black metalik.

 • BMW Individual ukrasna lajsna od čiste kože „Merino“

  Individualni luksuz koji možete videti i osetiti: novi BMW X5 M ujedno postavlja standarde bez premca u enterijeru. Posebno ubedljiva kompozicija iz kolekcije BMW Individual jeste Merino koža fine teksture u boji Criollo Brown, tabla s instrumentima u finišu crne kože i, za kontrast koji ushićuje, krovna obloga Alcantara u boji Smoke White. Sveukupni rezultat je osećaj neuporedivog luksuza. Dalji izbori boja za izuzetno visoki kvalitet BMW Individual ukrasne lajsne od čiste kože „Merino“ omogućavaju da vaš novi BMW X5 M bude zaista jedinstven. Koja to boja najbolje ispoljava vaš karakter?

 • BMW Individual ukrasne lajsne

  Potpun izbor savršenih boja: BMW Individual ukrasne lajsne u Piano Black boji sa impresivnom dubokom bojom visokog sjaja stvara blistav kontrast sa svilenkastom Criollo Brown Merino kožom. BMW Individual ukrasne lajsne ood drveta, ručno izabrane i napravljene, su podjednako upečatljive: bez obzir da li se radi u delikatnom šablonu Sen Light Brown ili uzbudljivom Ash Vulcano Brown.

 • Dodatna BMW Individual oprema

  Dodatak instrument table presvučene kožom iz BMW Individual ponude unosi novu dimenziju prefinjenosti unutrašnjosti automobila. U zavisnosti od izbora BMW Individual Merino kože, dostupne opcije su ili Black ili Scotch dark. Sa BMW Individual rashladnom pregradom, užitak u vožnji je još prisutniji. Brzo i lako se uklanja, tako da se kompletna zapremina prtljažnika može biti dostupna po potrebi.