BMW M

PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW X6 M.

Uvek korak ispred ostalih – sa širokim izborom BMW ConnectedDrive opcija. Sa Uslugama i aplikacijama možete biti sigurni u potpunu povezanosti vašeg BMW X6 M. Radi pristupa informacijama, zabavi i uslugama, sve iz vašeg automobila. Otkrijte automoto funkcije kao što je BMW M Laptimer aplikacija. Pribavite informacije o saobraćajnim situacijama iz pomoć RTTI sistema, ili koristite Online Entertainment sistem kako bi izabrati vašu omiljenu pesmu.

CONNECTEDDRIVE USLUGE.

ConnectedDrive oprema formira osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok izbor informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
One uključuju BMW Online funkciju, koja omogućava pristup trenutnim, lokalnim informacijama kao što je vreme, novosti i pretraga interneta uz pomoć GoogleTM pretraživača i kancelarijske funkcije. U „Aplications“ meniju, takođe je moguće sastaviti individualni komplet usluga kao što je internet kamera, parking informacije i putni vodiči.
Funkcije takođe obuhvataju udoban, bezbedan i neograničen pristup izabranih aplikacijama pametnog telefona. ConnectedDrive oprema takođe omogućava pristup BMW ConnectedDrive prodavnici, gde možete poručiti aplikacije i usluge u bilo kom trenutku na bilo kom mestu. ConnectedDrive oprema nudi još mnog sličnih opcija, praveći od svakog puta u BMW vozilu pravi užitak.

  • BMW ConnectedDrive prodavnica

    Sada možete pronaći veliki izbor usluga i aplikacija u BMW ConnectedDrive prodavnici na korisničkom portalu „My BMW ConnectedDrive“. Rezervišite usluge koje su individualno dostupne za vaše vozilo, na primer Online Entertainment, Konsijerž usluge ilI RTTI sistem, vaš lični izviđač. Takođe možete pronaći mnogo ostalih funkcija kao što je BMW Online, Internet, Usluge na daljinu, kao i sve kompatibilne aplikacije kao što su Napster, Audible ilI Deezer. Na vama je da odredite kada i koliko dugo želite da koristite BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije: možete izabrati trajanje svake usluge, u trajanju od jednog meseca do tri godine.

BMW M laptimer aplikacija

BMW M LAPTIMER APLIKACIJA.

Uz pomoć BMW M Laptimer aplikacije, podaci o vožnji na trkačkoj stazi se mogu precizno snimiti, krivinu po krivinu i potom analizirati sa cilje poboljšana performansi vožnje. Aplikacije koristi BMW senzore kako bi prikupila detaljne podatke iz vozila i pokazuje izabrane rezultate na kontrolnom ekranu. Sistemom se rukuje putem iDrive kontrolera. Prilikom snimanja, BMW M Laptimer aplikacija pokazuje GPS položaj, brzinu, ubrzanje, G sile, prolazno vreme i ubrzanje od određene brzine (npr, od 0 do 100 km/h). I zavisnosti od opreme vozila i modela, faktori koji se mere takođe mogu uključivati položaj pedale gasa, ugao volana, kočenje, obrtaje motora i stepen prenosa, kao i potrošnju goriva. Snimljene informacije se mogu podeili u obliku slike na socijalnim mrežama dok se memorisani podaci mogu poslati putem elektronske pošte.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati sopstvenog batlera, sada imate priliku da saznate: sa Konsijerž uslugama uz BMW ConnectedDrive sistema. Pritiskom na taster vozač je povezan sa agentom u BMW korisničkom centru koji služi kao njegov „lični asistent“ na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke – agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak pošalje informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u vašoj zemlji i inostranstvu, u svako doba dana noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih tročkova.

Online Entertainment

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaku put i svako raspoloženje. Online Entertainment funkcija nudi direktan i neograničen pristup bazi podataka sa više od 22 miliona pesama – bez korišćenja pametnog telefona i ostalih uređaja. Postoji puno muzike koja odgovara svačijem ukusu. Kada pustite pesmu ili album nekog umetnika u automobilu, taj pesma se automatski snima na interni hard disk. Radi garantovanog užitka tokom slušanja bez prekida.
Sa Online Entertainment sistemom, korisnički nalogom za internet koji traje jednu godinu se može otvoriti kod BMW muzičkog partnera, na primer Napster, koji se može koristiti u šest različitih Evropskih zmalja bez dodatnih troškova: Nemačka, Francuska, Velika Britanija; Italija, Holandija i Španija.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem saobraćajnih informacija u realnom vremenu (RTTI), vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Tačni detalji o vremenu i trajanju gužvi se prenose u realnom vremenu. Podaci se povlače iz izbora kao što su profili kretanja saobraćaja iz mreže mobilnih telefona, GPS podataka flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Ovi podaci se analiziraju toliko precizno da je moguće locirati zagušenje u saobraćaju sa greškom od nekoliko metara. Sve ovo omogućava RTTI sistemu da predstavi informacije u realnom vremenu o saobraćajnoj situaciji na glavnim putevima, seoskim putevima i ostalim urbanim putevima, kao i da preporuči alternativne pravce.
Vizuelizacija saobraćajnih informacija je optimizovana zahvaljujući prikazu puteva zelenom, žutom, narandžastom i crvenom bojom.

USLUGE NA DALJINU.

Uz pomoć usluga na daljinu i besplatne My BMW Remote aplikacije (dostupne na Apple App prodavnici i Google Play prodavnici), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adrese vašeg odredišta pronađene putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako ga vozilo poseduje. Ovaj paket informacija takođe identifikuje trenutnu lokaciju vozila. Kako bi koristili ovu funkciju, korisnici jednostavno moraju da aktiviraju Usluge na daljinu na BMW ConnectedDrive korisničkom portalu na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

INTELIGENTNI POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć od strane obučenog osoblja u svako doba dana i noći– na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu. Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva , sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne. Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

BMW Internet

INTERNET.

Internet opcija vam pruža pristup internetu putem kontrolnog ekrana visoke rezolucije u vašem BMW automobilu. URL adresa se može lako i jednostavno uneti putem iDrive kontrolera ili koristeći listu zapamćenih adresa.
Sa nalogom za neograničenog korišćenje interneta možete surfovati internetom direktno iz vašeg BMW automobila (bez rominga).Kontrolni ekran se može koristiti za surfovanje internetom pri brzinama vozila do 4 km/h. Sa Professional sistemom za zabavu na zadnjem sedištu, putnici na zadnjoj klupi takođe mogu surfovati internetom koristeći ekrane integrisane u prednja sedišta.