Udobnost i funkcionalnost BMW X1

DUH OTKRIĆA SE SREĆE SA UDOBNOSTI.

Udobnost i funkcionalnost BMW X1.

DUH OTKRIĆA SE SREĆE SA UDOBNOSTI.

Udobnost i funkcionalnost BMW X1.

Savršen saputnik tokom vaše ekspedicije u nepoznato: Unutrašnjost BMW X1 nudi svojim putnicima izdignut položaj sedenja radi bolje preglednosti i uživanja u kvallitetnim materijalima koji vas okružuju. U kombinaciji sa intuitivnim upravljanjem i varijabilnim korišćenjem prostora, BMW X1 je idealan partner za sve vaše buduće planove.

DUH OTKRIĆA SE SREĆE SA UDOBNOSTI.Udobnost i funkcionalnost BMW X1.

Savršen saputnik tokom vaše ekspedicije u nepoznato: Unutrašnjost BMW X1 nudi svojim putnicima izdignut položaj sedenja radi bolje preglednosti i uživanja u kvallitetnim materijalima koji vas okružuju. U kombinaciji sa intuitivnim upravljanjem i varijabilnim korišćenjem prostora, BMW X1 je idealan partner za sve vaše buduće planove.

Read more

IZDUGNUT POLOŽAJ SEDENJA VOZAČA.

Izdugnut položaj sedenja u BMW X1 vam nudi brojne pogodnosti. Najočiglednija je da vozač i suvozač uživaju u izvanrednoj preglednosti, što istovremenom povećava bezbednost u saobraćaju. Dodatna pogodnosti je ulazak i izlazak iz BMW X1, što sada postaje mnogo lakše. Na kraju, ovaj položaj sedenja vam takođe omogućava da cenite veoma prostranu unutrašnjost: U kombinaciji sa velikim prozorima i opcionalnim staklenim krovom, izdignut položaj stvara prijatan osećaj prostranosti.

PROSTRANOST.

Kompaktne dimenzije spoljašnjosti BMW X1 impresioniraju u svakodnevnim urbanim situacijama. Iza njih se krije još mnogo toga. Ubog visoke linije krova, njegov tipičan SAV oblik karoserije čini unutrašnjost naročito prostranom. Još jedan faktor za ovog prostranog osećaja je ekstremno dobra preglednost sa izdugnutog položaja sedenja i velikih prozora. Ipak, ovaj utisak o BMW X1 modelu nije čisto subjektivan: 56 cm prostora za noge na zadnjoj klupi nudi dovoljno mesta na dugim putovanjima čak i za visoke putnike.

NASLON SUVOZAČEVOG SEDIŠTA, PREKLOPIV.

Suvozačevo sedište sa preklopivim naslonom je dokaz o fleksibilnosti i dobro osmišljenom dizajnu unutrašnjosti. Naslon se može potpuno sklopiti ka napred, stvarajući bukvalno ravnu površinu. Na ovaj način se omogućava prevoz dužih stvari i sportske opreme do ukupne dužine od 2.50 metara.

PODESIVA ZADNJA SEDIŠTA.

Ključna funkcija izvanredne fleksibilnost BMW X1 modela su podesiva zadnja sedišta, koja se mogu pomerati po dužini u odnosu 60:40. Na taj način se prtljažnik dodatno prilagođava – imate izbor za više prostora za noge putnika na zadnjem sedištu ili veću zapreminu prtljžnika. Laka za rukovanje ručka ispod sedišta omogućava podešavanje zadnjeg sedišta. Ugao naslona zadnjeg sedišta, podeljivog u odnosu 40:20:40, je takođe podesiv. To znači da se udobnost putnika na zadnjem sedištu dodatno podešava ali i zapremina prtljažnika.

JEDNOSTAVAN UTOVAR STVARI.

U BMW X1, izvanredna udobnost počinje čak i pre startovanja motora. Iza široko otvorenog prtljažnika, na primer, nalazi se prostrani prtljažnik na odgovarajućoj visini za utovar prtljaga. Veoma fleksibilna unutrašnjsto sa preklapajućim naslonom suvozačevog sedišta nudi dovoljno prostora za glomazne stvari kao što su skije ili bicikli.

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Kada stojite ispred vozila sa rukama punim rukama i želite da otvorite prtljažnik, nema potrebe da preturate po džepovima, tražeći za ključ automobila. Comfort access sistem sa automatskim otvaranjem prtljažnika vam omogućava da otvorite prtljažnik vašim stopalom – senzor aktivira vrata prtljažniika, koja se otključavaju i automatski otvaraju.

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova.

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW X1 modele sa benzinskim i dizel motorima:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 3.9 do 6.6
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 104 do 152

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW X1 xDrive25i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6.4 do 6.6
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 149 do 152

Dodatne inforamcije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova za nove putničke automobile se mogu pronaći u „Uputstvo za potrošnju goriva i emisiju CO2 gasova novih putnički vozila“, koje je besplatno dostupno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirt-Str.1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Read more