BMW X1

PRIHVATITE NEPOZNATO.

BMW X1.

PRIHVATITE NEPOZNATO.

BMW X1.

PRIHVATITE NEPOZNATO.BMW X1.

Snaga u kW (ks.), 1/min. (sDrive20i)

141 (192)/5.000–6.000

Maksimalni obrtni moment (rpm), 1/min. (sDrive20i)

280/1.250–4.600

Kombinovane emisije CO2 u g/km (sDrive20i)

132–130

Kombinovana potrošnja u l/100 km (sDrive20i)

5,8–5,7

BMW X1 je savršeno vozilo za one koji žele da interpretiraju užitak u vožnji u skladu sa njihovim željama i potrebama. Njegove veće proporcije zrače samopouzdanjem dok unutrašnjost zrači fleksibilnosti. Uz BWMxLine i Sport Line pakete opreme, ovo vozilo vam nudi dva potpuno različita sveta koji vam omogućavaju da dodatno naglasite unutrašnjost i spoljašnjost vozila. Zahvaljujući kombinaciji BMW EfficientDynamics merama i efikasnom BMW TwinPower Turbo benzinskim i dizel motorima, BMW X1 ostvaruje veoma malu potrošnju goriva i emisiju izduvnih gasova.

OTKRIJTE BMW X1.

BMW X1 Dizajn

Dizajn.

BMW interpretira karakterističan izgled SAV vozila na način koji je funkcionalan i podjednako dinamičan. Bez obzira da li se nalazi u urbanom okruženju ili van utabanih staza, njegova upečatljiva silueta sa velikim međuosovinskim rastojanjem i kratkim prepustima stvara impresivan prizor. Automobil kombinuje sportski dizajn sa kompaktnim spoljašnjim dimenzijama, bez kompromisa u pogledu fleksibilnosti ili prostranosti na oba reda sedišta. Kombinacija kvalitetnih materijala i usklađenih ukrasnih detalja savršeno upotpunjuju izgled BMW X1 modela.
Read more
BMW X1 Udobnost i funkcionalnost

Udobnost i funkcionalnost.

Savršen saputnik tokom vaše ekspedicije u nepoznato: Unutrašnjost BMW X1 nudi svojim putnicima izdignut položaj sedenja radi bolje preglednosti i uživanja u kvallitetnim materijalima koji vas okružuju. U kombinaciji sa intuitivnim upravljanjem i varijabilnim korišćenjem prostora, BMW X1 je idealan partner za sve vaše buduće planove.
Read more
BMW X1 xDrive

xDrive.

Inteligentni BMW xDrive pogon na svim točkovima se savršeno prilagožava najizazovnijim uslovima na putu, uvek nudeći izvanredno prianjanje. xDrive i DSC sistemi (Dinamična kontrola stabilnosti) garantuju da BMW automobil ostaje savršeno stabilan. Kontrolisan putem DSC sistema senzora, xDrive pogon fleksibilno i brzo raspoređuje snagu motora između osovina kako bi se sprečilo podupravljanje i predupravljanje, time garantujući odličnu stabilnost. U kritičnim situacijama na putu, DSC sistem ne mora često intervenisati. BMW xDrive sistem kombinuje sve prednosti sistema za pogon na svim točkovima – prianjanje, stabilnost i bezbednost tokom vožnje - sa klasiičnom BMW agilnosti radi većeg uživanja u vožnji.
Read more