PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW X1.

Komunikacija, informacije i zabava – iskusite potpuno novi oblik mobilnosti sa uslugama i aplikacijama iz BMW ConnectedDrive sistema.

INTELIGENTNI SISTEM ZA POZIV U POMOĆ.

Inteligentni sistem poziva u pomoć automatski uspostavlja vezu sa najbližim centrom sa pomoć putem BMW korisničkog centra – bez korišćenja mobilnog telefona. On prenosi informacije koje se tiču tačne lokacije vozila i ozbiljnosti nezgode. Inteligentni sistem poziva u pomoć se takođe može ručno aktivirati u slučaju da drugi korisnici puta zahtevaju pomoć.

Inteligentni sistem za poziv u pomoć.

BMW ConnectedDrive

CONNECTED DRIVE USLUGE.

Oprema BMW ConnectedDrive usluge formira osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije koje vozaču pružaju velik izbor informacija, zabave i usluga tokom vožnje, uključujući vesti, pretragu interneta i kancelarijske funkcije. Osim toga, izbrane aplikacije pametnog telefona se mogu koristiti i možete pristupiti BMW ConnectedDrive prodavnici.

ConnectedDrive usluge.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem informacija o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Precizni detalji o vremenu i trajanju gužvi su prenešeni u realnom vremenu kako bi vozač uvek bio informisan, u realnom vremenu, o trenutnoj situaciji u saobraćaju. Sugestije alternativnih pravaca pomažu vozaču da stigne na odredište što je brže i efikasnije moguće. Podaci se dobijaju iz izvora kao što su profili kretanja iz mreže mobilnih telefona, GPS podaci iz flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Saobraćajne informacije su jasno predstavljene, sa putevima u zelenoj, žutoj i crvenoj boji.

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, mušterije jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

Usluge na daljinu.

INTERNET.

Internet

INTERNET.

Internet funkcija vam omogućava pristup internetu putem kontrolnog ekrana vašeg BMW vozila. Na ovaj način vozač može koristiti internet isto kao na računaru sa potpunom UMTS brzinom. URL adresa se može uneti jednostavno i lako putem iDrive kontrolera ili korišćenjem liste ponuđenih adresa radi brzog pristupa. Sa neograničenim pristupom internetu možete surfovati internetom direktno iz vašeg BMW vozila širom zemlje (bez rominga). Internet stranice su prikazane na kontrolnom ekranu. U vozilima sa Professional sistemom zabave na zadnjim sedištima putnici na zadnjem sedištu takođe mogu koristiti internet putem ekrana integrisanih u prednja sedišta.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati sopstvenog batlera, sada imate priliku da saznate: sa Konsijerž uslugama uz BMW ConnectedDrive sistema. Pritiskom na taster vozač je povezan sa agentom u BMW korisničkom centru koji služi kao njegov lični asistent na putu. Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke – agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak pošalje informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u vašoj zemlji i inostranstvu, u svako doba dana noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova.

Konsijerž usluge.

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova.

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW X1 modele sa benzinskim i dizel motorima:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 3.9 do 6.6
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 104 do 152

Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW X1 xDrive25i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6.4 do 6.6
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 149 do 152

Dodatne inforamcije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova za nove putničke automobile se mogu pronaći u „Uputstvo za potrošnju goriva i emisiju CO2 gasova novih putnički vozila“, koje je besplatno dostupno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirt-Str.1, 73760 Ostfildern, Nemačka.