BMW X1 F48 LCI Storm Bay boje tročetvrtinski prednji prikaz vozila u toku vožnje kroz planine
Potrošnja goriva, kombinovano7.7–1.7 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel

THE X1

BMW X1.

Potrošnja goriva, kombinovano7.7–1.7 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzinDizel
THE X1BMW X1.

Prekretnice pred nama: BMW X1 je postavio standarde. Želja za akcijom se iskazuje pre svega u sportskom dizajnu. Na prvi pogled, radi se o modelu X: karakteristika njegove spoljašnjosti je kratko rastojanje između prednjeg dela i prednje osovine i dugi međuosovinski razmak tipičan za SAV vozila (Sports Activity Vehicle). Jasno nameće svoje ambicije uverljivom dinamikom i agilnošću. Zahvaljujući velikoj svestranosti i fleksibilnosti u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, osigurava maksimalnu udobnost svakim metrom vožnje.

Pročitajte više

KARAKTERISTIKE DIZAJNA BMW-A X1.

BMW X1 zrači zavodljivom željom za akcijom: od vrhunske BMW prednje rešetke i prilagodljivih LED farova, kao i LED svetla za maglu, preko 19-inčnih točkova u obliku Y-kraka i retrovizora s LED-projekcijom „X1“, do zadnjih LED svetala i impresivnih obloga izduvnih cevi. Pri ulasku vas očekuje ambijentalno svetlo koje diskretno prolazi kroz celi interijer. Instrument tabla je dodatno ukrašena ukrasnim kontrastnim šavovima, kao i Dakota kožnim presvlakama Oyster i u podnim prostirkama. Prilagodljiva zadnja sedišta pružaju fleksibilnost kroz dodatni prostor u zadnjem prostoru za sedenje ili veći stovarišni kapacitet u prtljažniku.
BMW X1 F48 LCI bliži prikaz prilagodljivih LED farova

BMW X1 F48 LCI prilagodljivi LED farovi

Prilagodljivi LED farovi uključuju kratka i duga svetla protiv zaslepljivanja (BMW Selective Beam) i pokazivače pravca s LED tehnologijom. Oprema takođe sadrži svetla za krivine, dnevna svetla i prilagodljivo upravljanje svetlima za osvetljenje puta prilagođeno situaciji.
BMW X1 F48 LCI bliži prikaz 19-inčnih točkova od lakih legura

19-inčni točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 580 Dvobojni

19-inčni točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 580 Dvobojni Orbit sive boje, visokog sjaja, 8J x 19 s 225/45 R19 gumama
BMW X1 F48 LCI Naglasak na LED projekciju „X1“

Spoljni retrovizor s LED projekcijom „X1“

Spoljni retrovizori na vozačevoj strani projektuju dvobojnu LED sliku „X1“ pored vozila kada je otključano. Ovaj pozdrav dobrodošlice takođe osvetljava udubljenje kvake na vratima.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost s aktiviranim paketom osvetljenja

Paket osvetljenja.

Paket atmosferskih osvetljenja uključuje različita LED svetla i obezbeđuje ambijent koji osigurava čist kvalitet u enterijeru. Možete izabrati šest svetlosnih dizajna da osvetlite unutrašnjost elegantnom kombinacijom direktnih i indirektnih svetla. Pored toga, dočekaće vas impresivna dobrodošlice paljenjem spoljašnjih LED svetala, između ostalog, i pojavom LED projekcije s oznakom „X1“
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost s podesivim zadnjim sedištima

Podesiva zadnja sedišta.

Mogućnosti korišćenja prtljažnika posebno su fleksibilne zahvaljujući brojnim načinima na koje se zadnja sedišta mogu podesiti tako da povećavaju prostor za noge putnicama pozadi ili povećavaju stovarišni prostor u prtljažnika, zavisno od prioriteta. Zadnje sedište koje se deli u srazmeru 60:40 može da se pomeri napred ili nazad za 130 mm. Nasloni zadnjih sedišta se mogu preklopiti u srazmeru 40:20:40.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost sa presvlakama od kože „Dakota“ sa perforacijama u Oyster i sivoj boji

Koža „Dakota“ sa perforacijama | Oyster i sive boje.

Koža „Dakota“ sa perforacijama i naglascima Oyster i sive boje.

BMW X1 xDRIVE25e PLUG-IN HIBRID.

Otkrijte više o prednostima i tehničkim karakteristikama modela BMW X1 xDrive25e sa inovativnim hibridnim pogonom.

Najbolje iz oba sveta: s modelom BMW X1 xDrive25e** možete sebi da obezbedite održivu mobilnost i efikasnu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila i saznajte više o konceptu pogona, dinamici vožnje, BMW punjenju i praktičnim digitalnim uslugama BMW-a ConnectedDrive.
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI bočni prikaz vozila prilikom punjenja s modelom

Plug-in hybridna tehnologija BMW-a X1 xDrive25e.

The BMW X1 xDrive25e** plug-in hibrid kombinuje tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim BMW motorom sa unutrašnjem sagorevanjem. Zajedno dve pogonske jedinice proizvode efikasno i jedinstveno iskustvo vožnje. Sistem pogona na sva četiri točka BMW eDrive, jedinstven za plug-in hibride u ovom segmentu, dodatna je garancija optimalne dinamike i vuče.
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI tročetvrtinski bočni prikaz vozila na ulici

Režimi vožnje BMW-a X1 xDrive25e.

Čisto električni i bez štetnih emisija na putu do posla ili snažni dinamični i s dovoljnim dometom za vikend izlet - uz BMW X1 xDrive25e** na hibridni pogon, sve su vam opcije na raspolaganju. Iskoristite inteligentne režime vožnje koji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i elektromotora u svakoj situaciji.
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI tročetvrtinski bočni prikaz vozila prilikom punjenja

Punjenje BMW-a X1 xDrive25e.

BMW Charging vam nudi prilagođena rešenja za punjenje vašeg plug-in hibrida. Pored standardnog kabla za punjenje namenjen za kućne utičnice, uz plug-in hibride BMW X1 xDrive25e** se dobija i kabl za punjenje (3 režima rada) za javno punjenje, kao i BMW kartica za punjenje koje vam obezbeđuju atraktivne uslove prilikom javnog punjenja*. * ponuda specifična za tržište
Plug-in hibrid BMW X1 xDrive25e F48 LCI navigacioni sistem izbliza

Digitalne usluge modela BMW X1 xDrive25e.

BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje čine svakodnevnicu s vašim BMW-om X1 xDrive25e** još praktičnijim. BMW Connected vas pouzdano usmerava do najbližih javnih stanica za punjenje na vašoj ruti. Druge digitalne usluge, poput aplikacije My BMW, dodatno olakšavaju vašu svakodnevne aktivnosti.

*Imajte na umu da dostupnost funkcije Connected Drive može da varira u zavisnosti od tržišta. Za dodatne informacije, kontaktirajte vašeg BMW partnera.

Pročitajte više

BMW X1 MODELI.

Model Advantage

 • Kontrola udaljenosti pri parkiranju (Park Distance Control - PDC), pozadi
 • Automatsko upravljanje vratima prtljažnika
 • Tempomat s funkcijom kočenja
 • Automatski klima uređaj koji pokriva 2 zone
BMW X1 F48 LCI Model Advantage u Cashmere sivoj boji tročetvrtinski studijski snimak prednje strane

Model xLine

 • 18-inčni točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka 579; drugi naplatci su dostupni
 • Prednji branik sa štitnikom branika i drugim dizajnerskim elementima u srebrnoj mat boji
 • Sedišta u kombinaciji tkanina/koža „Cross Track“ u Granite smeđoj boji sa crnim akcentom, alternativno koža „Dakota“ sa perforacijama;
 • Unutrašnji ukrasni elementi u tamnoj „Pearl“ boji s naglašenom Pearl Chrome bojom; dostupni su drugi ukrasni elementi
BMW X1 F48 LCI Model xLine u Mineral beloj boji tročetvrtinski studijski snimak prednje strane

Model Sport Line

 • 18-inčni dvokraki točkovi od lakih legura 578; drugi naplatci su dostupni
 • Prednji branik sa specifičnim dizajnerskim elementima u crnoj boji visokog sjaja, štitnik branika u boji karoserije
 • Sportska sedišta u kombinaciji tkanina/Sensatec antracit sa sivim naglaskom; dostupne su i druge presvlake
 • Sport kožni upravljač
BMW X1 F48 LCI Model Sport Line u Sunset naranđžastoj boji tročetvrtinski studijski snimak prednje strane

Model M Sport

 • M Aerodynamics paket sa prednjim donjim delom branika, bočnim pragovima, ukrasnim elementima oko točkova i oblogama u boji karoserije, te donjim delom zadnjeg branika s umetkom difuzora u Dark Shadow metalik boji
 • 18-inčni M dvokraki točkovi od lakih legura 570 M; drugi naplatci su dostupni
 • Sportska sedišta za vozača i suvozača od tkanine „Micro Hexagon“/Sensatec crna ili antracit tkanina/Sensatec sa sivim naglascima; dostupne su i druge presvlake
 • M Sport oslanjanje, spušteno; alternativno, standardno vešanje
 • M kožni upravljač.
BMW X1 F48 LCI Model M Sport u M Misano plavoj boji tročetvrtinski studijski snimak prednje strane
 • Model Advantage
 • Model xLine
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

TEHNOLOGIJE POGONA BMW-A X1.

Performanse u svakom pogledu.

BMW X1 nudi čitav niz vrhunskih tehnologija koji poboljšavaju performanse, kao što su BMW TwinPower Turbo motori s 3 i 4 cilindra, Steptronic menjač, ​​BMW xDrive inteligentni sistem pogona na sve točkove, kao i prilagodljivo vešanje i kočnice M Sport.
BMW X1 M F48 LCI bliži prikaz BMW TwinPower Turbo 4-cilindričnog benzinskog motora

TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor.

Nova generacija TwinPower Turbo 2.0-litarskih 4-cilindričnih benzinskih motora garantuje maksimalno uživanje u vožnji. Značajni po svojoj elastičnosti i izvanrednom odzivu čak i pri malim brzinama motora, istovremeno štede gorivo i smanjuju emisiju štetnih gasova.
BMW X1 M F48 LCI bliži prikaz BMW xDrive logoa na zadnjem delu vozila

BMW xDrive.

Inteligentni pogon na svim točkovima BMW xDrive, rafinirano i varijabilno distribuira snagu na prednje i zadnje točkove s ciljem postizanja maksimalnog stepena prianjanja, vozne dinamičnosti i bezbednosti, bez obzira na situaciju u vožnji. Za bolju agilnost zadužen je elektronski sistem kontrole distribucije snage koji, između ostalog, vodi računa da u krivinama ne dođe do pre ili podupravljanja.
BMW X1 F48 LCI tročetvrtinski zadnji prikaz vozila prilikom vožnje, s planinama u pozadini

Adaptivno oslanjanje.

Prilagodljivo oslanjanje omogućuje podešavanje karakteristika amortizera u skladu s situacijom na putu, te kombinuje udobnost i izuzetnu bezbednost prilikom vožnje. Putem kontrole doživljaja vožnje, možete izabrati standardni režim rada COMFORT, odnosno SPORT režim rada.
BMW X1 M F48 LCI bliži prikaz ručice menjača i centralne konzole

Steptronic Sport menjač.

8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Bilo da se radi o automatskom ili ručnom menjaču ili ručici menjača – za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U režimu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.
BMW X1 F48 LCI bliži bočni prikaz 19-inčnih naplatka s M Sport kočnicama

M Sport kočnice.

M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u plavoj metalik boji sa M oznakom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi.

INOVACIJE BMW-A X1.

Uvek ažuriran.

Opremljen inovacijama kao što su Apple CarPlay®, telefonija s bežičnim punjenjem, BMW Head-Up displej i upravljački ekran u formatu 10,25", kao i inteligentnim sigurnosnim sistemima, uključujući Driving Assistant Plus i Parking Assistant, BMW X1 osigurava da uvek stignete do vašeg odredišta udobno i bezbedno.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost kabine s fokusom na Driving Assistant Plus na displeju s kontrolnim funkcijama

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus oprema omogućuje jasno poboljšanje sigurnosti i udobnosti. Uključuje Upozorenje na sudar i Upozorenje na pešake s funkcijom laganog kočenja u gradu, Upozorenje na napuštanje saobraćajne trake, pomoćnikom za duga svetla, informacijama o ograničenju brzine i tempomat zasnovan na kameri s funkcijom Stop&Go.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost kabine s fokusom na Driving Assistant Plus na displeju s kontrolnim funkcijama

Parking Assistant.

Pomoć pri parkiranju olakšava paralelno parkiranje. Sistem radi tako da meri potencijalne prostore dok se pored njih vozi malom brzinom. Kada se pronađe odgovarajući prostor, pomoćnik pri parkiranju preuzima upravljanje, dok ste vi odgovorni za odabir ispravnog stepena prenosa, kao i za pritisak na gas i kočnicu.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost kabine s fokusom na BMW Head-Up Displej.

BMW Head-Up Displej.

BMW Head-Up displej u boji projektuje informacije relevantne za putovanje direktno u vaše vidno polje, čime vam omogućava potpunu koncentraciju prilikom vožnje. Zavisno od opreme, prikazuju se informacije kao što su trenutna brzina, navigacioni smerovi, informacije o ograničenju brzine, uključujući upozorenja o nepreticanju, zajedno s spiskom telefona i zabavnim sadržajem.
BMW X1 F48 LCI unutrašnjost kabine s fokusom na Driving Assistant Plus na displeju s kontrolnim funkcijama

Telefonija sa bežičnim punjenjem.

Telefonija s bežičnim punjenjem uključuje priključnu stanicu za bežično punjenje i dodatni USB priključak. Krovna antena omogućava prijem mobilnog signala. Preko Bluetooth veze se mogu povezati dva mobilna telefona i audio plejer. Osim togu, tu je i Bluetooth Office.

TEHNIČKI PODACI O BMW X1.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

131 (178)/5,000-5,500

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

7.3

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

7.7-6.9

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

175-158

BMW X1 xDrive20i F48 LCI u BMW Individual Storm Bay metalik boji, prilikom vožnje kroz zimski pejsaž

BMW USLUGE.

SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
 • Usluga provere vozila
 • Zamena polen filtera
 • Zamena kočione tečnosti
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance

• Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW X1, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X1 xDrive20i:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.7-6.9
  Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 175-158

  Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

  ** Na temperaturama ispod 0 stepeni Celzijusa, čisto električni režim vožnje ovog plug-in hibrida neće biti dostupan sve dok se baterija ne zagreje do radnog stanja nakon što vozilo pređe nekoliko kilometara.