Udobnost i funkcionalnost BMW X3

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.

Udobnost i funkcionalnost BMW X3.

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.

Udobnost i funkcionalnost BMW X3.

Bez obzira šta vam je život spremio, BMW X3 je spreman za svaki izazov. Sa genijalnim funkccijama, on pretvara svaku avanturu u dečiju igru. Prostrana unutrašnjosti i prtljažnik se može prilagoditi svim potrebama, garantujući vrhunski kvalitet i funkcionalnost. Udovoljite vašem porivu da istražujete – do samog maksimuma: sa BMW X3.

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.Udobnost i funkcionalnost BMW X3.

Bez obzira šta vam je život spremio, BMW X3 je spreman za svaki izazov. Sa genijalnim funkccijama, on pretvara svaku avanturu u dečiju igru. Prostrana unutrašnjosti i prtljažnik se može prilagoditi svim potrebama, garantujući vrhunski kvalitet i funkcionalnost. Udovoljite vašem porivu da istražujete – do samog maksimuma: sa BMW X3.

SVAKI DAN JE JEDINSTVEN.

Zahvaljujući mnogim funkcijama udobnosti i prostranoj i fleksibilnoj unutrašnjosti, BMW X3 vam omogućava da u potpunosti iskusite svestranost ovog modela.

STORAGE KONCEPT.

Storage paket pregrada za odlaganje stvari čini unutrašnjost automobila i prtljažnik mnogo praktičnijim za svakodnevnu upotrebu uz pomoć dodatnih rešenja za odlaganje stvari. Storage paket pregrada obuhvata pregrade sa vozačeve strane ispod prekidača za prednja svetla, mreže sa zadnje strane naslona prednjih sedišta i u podu sa suvozačeve strane i pod prtljažnika sa gumenom podlogom, praktične kuke za torbe i tačke vezivanja koje nude mnogo opcija za odlaganje i vezivanje stvari.

FUNKCIONALNOST.

BMW X3 nudi dovoljno prostora za sve vaše želje – savršen za sve izazove koje vam je život spremio. Bez obzira da li ste na putu na posao, putu do pozorišta ili na dugom putovanju, unutrašnjost nudi putnicima izvanrednu udobnost u svakoj situaciji. Prostora ima za skoro sve, zahvaljujući brojnim mogućnostima za odlaganje stvari, uključujući držače čaša u centralnoj konzoli koji se mogu zatvoriti. Prtaljžnik od 550 llitara se može proširiti na 1,600 litara. Opcionalna zadnje klupa koja se može podeliti u odnosu 40:20:40 i omogućava vam da organizujete prostor prema vašim potrebama. Radi veće fleksibilnosti prostora, na raspolaganju imate opcionalni paket opreme za pregradama za odlaganje stvari, koji uključuje dodatne mreže za prtljažnik i brojne opcije za vezivanje prtljaga.

COMFORT ACCESS SISTEM.

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovatnivan i lak za rukovanje – comfort access sistem omogućava otvaranje vrata vozila i startovanje motora bez korišćenja ključa. Ključ koji se može nalaziti u džepuz pantalona ili tašni, se automatski prepoznaje nakon približavanja vozilu. Kada se vrata automatski otključaju, vozač može ući u vozilo i startovati motor pritiskom na taster Start/Stop.
Comfort Access sistem takođe uključuje Smart Opener funkciju. Integrisani senzor detektuje kratak prelazak stopalom ispod zadnjeg branika i automatski otvara i zatvara prtljažnik bez interakcije korisnika.
Comfort Access sistem se oslanja na verifikaciju ključ radi garantovanja bezbednosti.

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Kada želite da otvorite prtaljžnik nakon kupovine, obično morate pretraživati torbe kako bi našli ključ od automobila. U takvim situacijama, inovativni Comfort Access sistem stupa na scenu, omogućavajući otvaranje prtljažnika bez dodira.
Brz prelazak stopalom ispod zadnje branika aktivira sistem koji automatski otvara prtljažnik. Samo morate imati ključ sa sobom. Prtljažnik se otkljuačva i otvara potpuno samostalno. Senzori instalirani na zadnjem braniku na različitim visinama detektuju pelazak nogom i otvara prtljažnik. Ova inovativna funkcije iz BMW ConnectedDrive sistema olakšava otvaranje i utovar stvari u prtljažnik.

ELEKTRONSKI PODESIVA KUKA ZA VUČU PRIKOLICE.

Elektronski podesiva kuka za vuču prikolice se veoma lako sklapa ispod zadnjeg branika, gde ostaje sakrivena kada ne vučete prikolicu. Na ovaj način se takođe smanjuje rizik od krađe kuke za vuču prikolice. Ova funkcija takođe obuhvata sistem za kontrolu stabilnosti prikolice. Ako sistem detektuje opasno zanošenje prikolice dolazi do aktivacije sistem za dinamičku kontrolu stabilnosti (DSC) koji stabilizuje prikolicu. Maksimalno opterećenje je 2,400 kg i zavisi od motora u vašem automobilu.

POMOĆNI GREJAČ

Kada je spoljašnja temperatura niska, vozač i dalje može početi putovanje u udobno ugrejanom automobilu, jer se temperatura unutrašnjosti može podesiti bez obizra na rad motora uz pomoć funkcije pomoćno grejanje, uključujući i funkciju tajmera. Sistem takođe odmagljuje prozore. Pomoćno grejanje je aktivirano i upravlja se putem posebnog daljinskog upravljača, My BMW Remote aplikacije ili iDrive kontrolera.
Uređaj za grejanje vode funkcioniše kao izvor toplote. Snabdeva se energijom putem sistema za gorivo. Hladan motor se ugreje pre vožnje putem ovog uređaja. Na ovaj način se dodatno smanjuje potrošnja goriva tokom faze zagrevanja. Pomoćno grejanje se može automatski aktivirati u unapred određeno vreme kada je spoljašnja temperatura ispod 15°C ili ručno se uključiti pri bilo kojoj temperaturi.