Dizajn BMW X3

SVESTRANOST IMA NOVO LICE.

Dizajn BMW X3.

SVESTRANOST IMA NOVO LICE.

Dizajn BMW X3.

Poslednja generacija vozila koje je osnovalo klasu SAV vozila u svom segmentu je i dalje harizmatično. U isto vreme, BMW X3 izgleda dinamičnije nego ikad – dok unutra, naglašava izvanredni premijum karakter sa kvalitetnim materijalima.

SVESTRANOST IMA NOVO LICE.Dizajn BMW X3.

Poslednja generacija vozila koje je osnovalo klasu SAV vozila u svom segmentu je i dalje harizmatično. U isto vreme, BMW X3 izgleda dinamičnije nego ikad – dok unutra, naglašava izvanredni premijum karakter sa kvalitetnim materijalima.

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Upečatljiv izgled: Spoljašnjost BMW X3 dolazi sa sportskim karakterom kao delom standardne opreme. Zahvaljujući širokom braniku sa velikim usisnicima vaduha, prednji kraj ima zapovedajuće prisustvo. Velika dupla prednja maska sa centralnim položajem i izgledom koji zrači samopouzadnjem naglašava prednji kraj automobila. Izražena prednja svetla, koja se nalaze sa obe strane prednje maske daju završni dodir prednjem delu i opcionalno su dostupne u ksenonskoj i LED tehnologiji. Integrisano unutar njih – i kućišta spoljašnjih retrovizora – su pokazivači pravca. Svetla za maglu, dostupna kao deo standarde opreme, su takođe opcionalno dostupne u LED tehnologiji.
Posmatran sa strane, silueta poseduje nepogrešim BMW X3 izgled. Linija karaktera koja se prostire od zadnjeg kraja formira klinast oblik automobila, što povećava aerodinamičnost vozila. jedinstvena interpretacija Hofmeister pregiba čini ovo vozilo prepoznatljivim kao BMW X3. Sa dominantnim branikom, zadnji kraj upotpunjuje čitav izgled i naglašava snažan i stabilan stav vozila. Još jedan upečatljiv detalj je donja zaštita karoserije, koja u saradnji sa xLine paketom, dobija alluminijumski izgled.

ADAPTIVNA LED SVETLA.

Adaptivna LED prednja svetla se sastoje od kratkih i dugih svetala i pokazivača pravca u LED tehologiji. LED pokazivači pravca se nalaze iznad karakterističkih LED svetala za vožnju po danu, koja emituju svetlo iz trodimenzionalnih svetlosnih cevi tipičnih za BMW. Adaptivna LED prednja svetla takođe poseduju BMW Selective Beam tehnologiju (protiv zaslepljivanja), LED svetla za maglu, svetla za skretanje i adaptivna prednja svetla sa varijabilnom kontrolom svetla radi optimalne osvetljenosti puta i poboljšane vidljivosti tokom noći – čineći vožnju opuštenom.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Unutrašnjost BMW X3 kombinuje luksuznu atmosferu sa izvanrednom funkcionalnosti. Ukrasne linije dele instrument tablu i vrata. Zajedno sa vetikalno zakrivljenom centralnom konzolom, one naglašavaju moderan izgled dok zadržavaju tipičnu BMW orijentaciju vozača. Zahvaljujući izdignutom položaju sedenja, svi putnici uživaju u izvanrednoj pregledonsti. Izabrani materijali sa detaljima od hroma naglašavaju moderan izgled i kvalitet unutrašnjosti.

BOJE I MATERIJALI.

Izbor booja i materijala u BMW X3 stvara mnoštvo opcija. Raspon boja sa spoljašnjost se kreće od klasičnih kombinacija kao što je Mineral White metalik boja, do izražanijih kao što je Deep Sea Blue metalik. Ovo je savršen način za naglašavanje upečatljivog i robustnog izgleda BMW X3. vozillo impresionira sa prvoklasnim materijalima i dizajnom unutrašnjosti. Različite vrste ukrasnih detalja se dostupne za unutrašnjost – na primer Fineline anthracite sa Pearl Gloss detaljima radi modernije izgleda. Ekskluzivni detalji od drveta, kao što je Burled Walnut, koji daju unutrašnjosti elegantan izgled. Izbor kože koja presvlači sedišta je dostupan radi davanja vašeg individualnog stila unutrašnjosti automobila. Izbor obuhvata Nevada Mocha kožu sa upečatljivim kontrastnim šavovima u Active Red boji.

AMBIJENT.

Čim uđete u BMW X3, bićete očarani atmosferom. Prostranost i izdugnut položaj sedenja prenose osećaj udobnosti. Odlična preglednost je povećana opcionalnim panorama staklenim krovom, koji omogućava dobru osvetljenost unutrašnjosti. Zahvaljujući izvanrednoj zvučnoj izolaciji, nema smetnji iz spoljašnjeg sveta. Umesto toga, možete uživati u omiljenim muzičkim pesmama uz pomoć opcionalnog Harman Kardon audio sistema. Kvalitetni materijali, brojne mogućnosti odlaganja stvari i funkcije udobnosti povećavaju faktor dobrog osećaja u BMW X3 – i pretvaraju čak i najduže putovanje u udobno iskustvo.

  • Paket rasvete

    Paket rasvete, delimično urađen u dugotrajnoj i štedljivoj LED tehnologiji, pruža atraktivno osvetljenje unutrašnjosti i spoljašnjosti vozila. Paket rasvete uključuje razna svetla: prednja i zadnja svetla za čitanje, pomoćna ogledala za vozača i suvozača, osvetljenje poda, dvobojno ambijentalno osvetljenje na panelima zadnjih i prednjih vrata, pregrade za odlaganje stvari, centralnu konzolu i još mnogo toga, svetla za izlaz iz automobila locirana u spoljašnjim ručkama vrata. Na ovaj način optimalna orijentacija oko vozila je zagarantovana, čak i po mraku.

  • Harman Kardon surround audio sistem

    Harman Kardon surround audio sistme nudi iskustvo slušanja koje parira bilo kojoj koncertnoj Sali. Digitalno pojačalo sa snagom od 600 W i individualna podešavanja garantuju vrhunski kvalitet zvuka.
    Ukupno 16 kvalitetnih zvučnika – sedam srednje tonaca, sedam visokotonaca i dva centralna niskotonca – su odgovorni za akustičnu atmosferu unutar vozila, sa aluminijumskim „Harmna/Kardon“ natpisom na panelima prednjih vrata koji dopunjavaju utsak koji ostavlja audio sistem.