KLJUČNI ELEMENTI U VIDOKRUGU.

Pionirski operativni koncept.

Novi operativni koncept modela BMW X3 iinspiriše izuzetno intuitivnim smernicama za korisnika. Jasno uređene kontrole i ekstremno kratke udaljenosti između njih i upravljača uznose doživljaj vožnje na novi nivo. Specifične funkcije mogu se koristiti preko inteligentne BMW kontrole glasom ili BMW kontrole gestovima i dodirom. Pokreti poput “prevlačenja” ili “pokazivanja” u prostoru prepoznavanja iznad prednje centralne konzole dovoljni su da kontrolišu telefonske pozive ili navigacioni sistem.
Pročitajte više

BMW Head-Up Display.

BMW head-up display u punom koloru projektuje sve informacije relevantne za putovanje direktno u vozačevo vidno polje, omogućavajući mu tako da se potpuno usredsredi na vožnju. Prikazuju se informacije poput trenutne brzine, navigacionih uputstava, informacija o ograničenju brzine uključujući indikator zabrane preticanja, zajedno sa listama telefonskih brojeva i zabave.
Pročitajte više

Kontrolni ekran dijagonale 12”

Multifunkcionalni ekran sa instrumentima u tehnologiji Black Panel i sa dijagonalom ekrana od 12" donosi veoma impresivnu vizuelizaciju doživljaja vožnje. Tri različita režima i njihovi specifični ekrani – svaki od njih sa sopstvenom shemom boja i grafičkim stilom – mogu se prikazati na ekranu sa instrumentima: ECO PRO, COMFORT i SPORT.
Pročitajte više

BMW M PERFORMANCE.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007) u verziji primenjivoj u vrijeme davanja odobrenja. Vrijednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različitu veličinu odabranih točkova i guma.

    Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su prema Direktivi 1999/94/EC i Pkw-EnVKV i zasnovane su na potrošnji goriva i vrijednostima CO2 po NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Više infomacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.