SAPUTNIK NA SVAKOM ZADATKU: MOĆNA ESTETIKA.

Dizajn modela BMW X3.

Dovoljan je jedan pogled da probudi želju za izazovima. Upečatljiv dizajnerski jezik modela BMW X3 donosi novu interpretaciju autoriteta i nezavisnosti. Skladne proporcije, moćne konture i ekstremni naglasak na širini prednjeg i zadnjeg kraja zajedno stvaraju trajnu pojavu – pojavu koja se zadivljujuće nastavlja i u iznova dizajniranom ekskluzivnom enterijeru. Ukratko: svojim svestranim linijama opreme, model BMW X3 nudi pojavu u skladu sa svim aspiracijama.

BMW X3 M40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,4–8,2
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 193–188

Pročitajte više
SAPUTNIK NA SVAKOM ZADATKU: MOĆNA ESTETIKA.Dizajn modela BMW X3.

SAVRŠEN POGLED NA SVE PUTEVE. ČAK I TAMO GDJE IH NEMA.

Podesivi LED farovi obuhvataju kratka i duga svjetla kao i migavce u punoj LED tehnologiji. Oprema sadrži i BMW selektivni zrak, svjetla za krivine, svjetla za dnevnu vožnju i podesive farove sa varijabilnom kontrolom osvjetljenja za odličnu iluminaciju puta pred vozilom i bolju vidljivost u mraku. Na zadnjem kraju su izvajana, trodimenzionalna, potpuno LED svjetla u osobenom i tipičnom BMW obliku slova L. Ona vozilu daju još dinamičniju pojavu tako da ono ima zadivljujući nastup i danju i noću.

Opuštena, luksuzna atmosfera: značajno poboljšani komfor akustike pretvara enterijer modela BMW X3 u ekskluzivnu tihu zonu, čak i pri većim brzinama. Visokokvalitetno akustično zastakljenje primjetno smanjuje buku vjetra i druge zvuke spolja.

OSTAJE SMIREN. ČAK I U OLUJI.

Moderan dizajn akustike.

Opuštena, luksuzna atmosfera: značajno poboljšani komfor akustike pretvara enterijer modela BMW X3 u ekskluzivnu tihu zonu, čak i pri većim brzinama. Visokokvalitetno akustično zastakljenje primetno smanjuje buku vetra i druge zvuke spolja.

Pročitajte više

OSTAJE SMIREN. ČAK I U OLUJI.

Moderan dizajn akustike.

“Savršeno uokvirena elegantnim površinama, inteligentna rešenja detalja stvaraju veliki prostor za aktivan stil života.”
OLIVER HAJLMER, DIREKTOR ZA DIZAJN ENTERIJERA BMW AUTOMOBILA

SPREMAN ZA NOVE AVANTURE: SPECIALIZED ZA BMW E-BIKE.

U potrazi za izazovima, BMW X3 je sada pronašao partnera koji misli isto što i on: SPECIALIZED za BMW E-bike. Vrhunski sportski e-terenski bicikl sa motorom i baterijom potpuno integrisanim u ram. Ima tri osobena režima vožnje tako da može da savlada čak i najekstremnije uspone i strmine i prevali sveukupno veće visinske razlike. A sa SPECIALIZED aplikacijom Kontrole misije, možete uvijek da planirate trase tako da vam baterija traje tokom čitavog putovanja. Uzgred, bateriju možete jednostavno ponovo napuniti korišćenjem specijalno razvijenog kabla u modelu BMW X3. Za zabavu u vožnji na najvišem mogućem nivou – na svakom terenu.

AKSESOARI ZA SVAKU MISIJU.

Fascinantna svestranost je ujedno odlika aksesoara za BMW X3. Bez obzira na to želite li da naglasite sportski karakter, da li vam je potrebno više skladišnog prostora ili želite da uživate u više praktičnih funkcija, sa Originalnim BMW aksesoarima, on se savršeno prilagođava vašem stilu života. Ponuda visokokvalitetnih proizvoda od prostrane krovne kutije preko izražajnih točkova i patosnica do modernog nosača za bicikl.

DINAMIČNOST I EFIKASNOST VOŽNJE.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW X3 xDrive20d: 

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 5,4–5,0 

  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 142–132

   

  BMW X3 xDrive30d: 

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,0–5,7 

  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 158–149

   

  BMW X3 M40i: 

  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,4–8,2

  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 193–188

   

  Ovdje prikazane vrednosti potrošnje goriva i emisija CO2 utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme odobrenja tipa. Vrijednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani opseg uzima u obzir različite veličine odabranih točkova i guma.

   

  Specifikcije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Pkw-EnVKV a zasnivaju se na potrošnji goriva i vrijednostima CO2 prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

   

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za
  nova putnička vozila možete pronaći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.