SNAŽAN OSEĆAJ SLOBODE.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

SNAŽAN OSEĆAJ SLOBODE.

BMW X3 M40i.

SNAŽAN OSEĆAJ SLOBODE.BMW X3 M40i.

Ubrzava vam puls: pokretan zadivljujućom snagom od 360 ks (265 kW) i opremljen prepoznatljivim genima porodice M Performance, BMW X3 M40i
pomjera granice. Njegova agilnost od koje zastaje dah, velika preciznost u upravljanju i ekstremno visoka vozna stabilnost na svakoj površini čini ga
liderom bez premca u sopstvenoj klasi.

BMW X3 M40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,4–8,2
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 193–188

Read more

PROIZVODI ZNAČAJNO VIŠE NIVOE ADRENALINA.

PROIZVODI ZNAČAJNO VIŠE NIVOE ADRENALINA.

Beskompromisna snaga i čisto ubrzanje. M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor modela BMW X3 M40i katapultira vozilo od nule do sto na sat za zadivljujućih 4.84.9 sekundi. Maksimalni obrtni moment od 500 Nm i direktna reakcija motora donose potpuno nov doživljaj vožnje. Sa sve adrenalinskim udarom.

Read more

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.

SPREMAN ZA SVAKI IZAZOV.

Moćan, dinamičan i toliko agilan da oduzima dah. Doživljaj vožnje u modelu BMW X3 M40i kombinuje čiste performanse sa intenzivnijim zadovoljstvom u vožnji. Optimalizovan tako da savlada svaki izazov. Sve komponente ovog vozila sistematski su dizajnirane za visoke performanse. Izuzetne karakteristike upravljanja, sportsko podešavanje M Sport vješanja i ekstremno dinamičan pogon na sva četiri točka prenose u svakom trenutku zadivljujuće performanse motora na put. Po potrebi, M Sport paketi zaustavljaju koncentrisanu snagu u mjestu za samo nekoliko sekundi. Doživite veoma precizno upravljanje i maksimalnu vuču.

Read more

UZBUDLJIV PRIZOR.

BMW X3 M40i odmah fascinira svojom karakterističnom bojom Cerium Grey, rezervisanom isključivo za M Performance automobile. Među nadahnjujućim elementima jeste i impresivan prednji deo sa osobenom prednjom rešetkom u boji Cerium Grey i uvećanim otvorima za vazduh. Zadnji kraj inspiriše moćnim dvostrukim završnim elementima izduvnih cijevi u boji Black Chrome s obije strane. Sveukupan uzbudljivi utisak zaokružuju bojom naglašene kape ogledala i ekskluzivni 21” M duplokraki aluminijumski točkovi u stilu 718 M.

EKSKLUZIVNI DIZAJN ENTERIJERA BMW X3 M40I.

Enterijer BMW X3 M40i je izraz standarda beskompromisnih performansi. Pre nego što uopšte sjednete, ekskluzivni završni elementi pragova vrata sa oznakom modela M Performance jasno privlače pažnju na sportsku DNK vozila. Kabina orijentisana prema vozaču zadivljuje kratkim udaljenostima upravljača od svih ključnih funkcija. Istovremeno, sve informacije relevantne za vozača pojavljuju se na ultramodernoj tabli sa instrumentima uz digitalnu oznaku modela. A sportska sedišta u visokokvalitetnoj koži trajni su izvor nadahnuća zahvaljujući svojoj savršenoj ergonomičnosti i elegantnoj sportskoj pojavi.

INTENZIVNIJE ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

BMW MPerformance

INTENZIVNIJE ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Svojim izoštrenim dizajnom, M Performance automobili demonstriraju izuzetan stil u kombinaciji sa vrhunski atletskom pojavom i zadivljuju moćnim pogonom koji je među onima sa najvišim performansama u svakoj seriji modela. A pružaju i fascinantnu voznu dinamičnost bez žrtvovanja komfora. BMW M Performance automobili. Ili, ukratko: intenzivnije zadovoljstvo u vožnji.

Read more

SLIKE I VIDEO SNIMCI.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Ovdje prikazane vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO2 utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007) u verziji primenjivoj u vrijeme davanja odobrenja. Vrijednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir različitu veličinu odabranih točkova i guma.

    Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su prema Direktivi 1999/94/EC i Pkw-EnVKV i zasnovane su na potrošnji goriva i vrijednostima CO2 po NEDC ciklusu za klasifikaciju.

    Više infomacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na svim prodajnim mjestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.