Maksimalna snaga u kW (KS) u obr/min (35i)

225 (306)/5,800–6,400

Ubrzanje od 0 -100 km/h u sekundama (35i)

5.5

Maksimalna brzina u km/h (35i)

247

Kombinovana potrošnja goriva u l/100 km (35i)

8.3

BMW X4 karakteriše upečatljiv oblik, bilo kada i bilo gde. Sa njegovim ekstravertnim dizajnom, on kombinuje životni stil i perfromanse i stapa ih u dve stvari koje nikad ranije nisu bile objedinjenje u ovom segmentu: tipična X snaga i estetika klasičnog kupe vozila. BMW TwinPower Turbo motori visokih performansi i standardna oprema kao što je varijabilno sportsko upravljanje i Performance Control sistema, BMW X4 u potpunosti demonstrira svoj impulzivni karatker.

OTKRIJTE BMW X4.

BMW X4 Dizajn

Dizajn.

Jedno vozilo, jedna izjava. Jasna i izrazita. Dinamične linije BMW X4 modela su kombinovane kako bi se formirala tipična kupe silueta – i u isto vreme, naglašava široka ramena i stabilan stav X modela. Dvodelna linija pregiba čini ovo SAV vozilo upečatljivim. Kao deo opcionalnog M Sport paketa opreme, veliki usisnici vazduha i M aluminijumske felne od 20“ omogućavaju vozilu da pokaže mišiće. Unutrašnjost je istog manira i odiše samopouzdanjem.
Read more
BMW X4 Dinamičnost vožnje

Dinamičnost vožnje.

Lagani pritisak pedale gasa i BMW X4 ulazi u sopstveni svet. 8-stepena Steptronic Sport transmisija u potpunosti koristi potencijal motora: BMW X4 xDrive35d ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 5.2 sekundi. Inteligentni sistem pogona na četiri točka BMW xDrive prenosi snagu na asfalt bez gubitka prianjanja. Ostale standardne funkcije uključuju varijabilno sportsko upravljanje i Performance Control sistem.
Read more
BMW X4 Paketi opreme

Paketi opreme.

Čim se BMW X4 pojavi, put se pretvara u pozornicu. Njegove performanse postaju vaše performanse. Prilagodite ličnost vašeg automobila vašim potrebama i željama. Da li želite da dodatno naglasite X gene ili možda dinamični aspekt BMW X4? Uz pomoć xLine, M Sport paketa oprema i orginalnih BMW dodataka, izbor je na vama.
Read more