POSEDUJE LEPU LINIJU – UNUTRA I SPOLJA.

Udobnost i funkcionalnost BMW X4.

Veoma prostrana unutrašnjost: Spoljašnjost BMW X4 modela impresionira elegantnom linijom krova. Unutra vozila vam zagarantovana funkcionalnost i udobnost. Funkcija podele zadnjeg sedišta u odnosu 40:20:40 omogućava povećanje prtljažnika u skladu sa vašim potrebama.

Read more

COMFORT ACCESS SISTEM.

Comfort Access

COMFORT ACCESS SISTEM.

Inovatnivan i lak za rukovanje – comfort access sistem omogućava otvaranje vrata vozila i startovanje motora bez korišćenja ključa. Ključ koji se može nalaziti u džepuz pantalona ili tašni, se automatski prepoznaje nakon približavanja vozilu. Kada se vrata automatski otključaju, vozač može ući u vozilo i startovati motor pritiskom na taster Start/Stop.
Comfort Access sistem takođe uključuje Smart Opener funkciju. Integrisani senzor detektuje kratak prelazak stopalom ispod zadnjeg branika i automatski otvara i zatvara prtljažnik bez interakcije korisnika.
Comfort Access sistem se oslanja na verifikaciju ključ radi garantovanja bezbednosti.

PROSTRANOST.

Uprkos kupe liniji, unutrašnjost BMW X4 je veoma prostrana i funkcionalna. Osećaj luksuza nije samo zagarantovan kvalitetnim materijalima veći praktičnim mogućnostima za odlaganje stvari. Funkcionalnost je očigledan i u brojkama: pet sedišta, standardno podeljiva zadnja klupa u odnosu 40:20:40 i prtljažnik koji se može proširiti sa 500 litara na maksimalnij 1,400 litara. Poklopac prtljažnika kao i opcionalni paket sa mrežama za prtljažnik, trakama za vezivanje dodatno naglašavaju udobnosti i praktičnost vozila.

POMOĆNI GREJAČ.

Kada je spoljašnja temperatura niska, vozač i dalje može početi putovanje u udobno ugrejanom automobilu, jer se temperatura unutrašnjosti može podesiti bez obizra na rad motora uz pomoć funkcije pomoćno grejanje, uključujući i funkciju tajmera. Sistem takođe odmagljuje prozore. Pomoćno grejanje je aktivirano i upravlja se putem posebnog daljinskog upravljača, My BMW Remote aplikacije ili iDrive kontrolera.
Uređaj za grejanje vode funkcioniše kao izvor toplote. Snabdeva se energijom putem sistema za gorivo. Hladan motor se ugreje pre vožnje putem ovog uređaja. Na ovaj način se dodatno smanjuje potrošnja goriva tokom faze zagrevanja. Pomoćno grejanje se može automatski aktivirati u unapred određeno vreme kada je spoljašnja temperatura ispod 15°C ili ručno se uključiti pri bilo kojoj temperaturi.

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA BEZ DODIRA.

Kada želite da otvorite prtaljžnik nakon kupovine, obično morate pretraživati torbe kako bi našli ključ od automobila. U takvim situacijama, inovativni Comfort Access sistem stupa na scenu, omogućavajući otvaranje prtljažnika bez dodira.
Brz prelazak stopalom ispod zadnje branika aktivira sistem koji automatski otvara prtljažnik. Samo morate imati ključ sa sobom. Prtljažnik se otkljuačva i otvara potpuno samostalno. Senzori instalirani na zadnjem braniku na različitim visinama detektuju pelazak nogom i otvara prtljažnik. Ova inovativna funkcije iz BMW ConnectedDrive sistema olakšava otvaranje i utovar stvari u prtljažnik.