PREDVODITE I PUSTITE DA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW X4.

Upečatljiv, direktna i funkcionalan – ovi atributi se primenjuju na BMW X4 usluge i aplikacije iz BMW ConnectedDrive sistema. Ova oprema vam pruža mogućnosti za komunikaciju, informacije i zabavu. Šta želite da koristite? Izbor je u potpunosti vaš.

ConnectedDrive usluge
ConnectedDrive usluge

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive usluge formiraju osnovu za BMW ConnectedDrive funkcije, koje pružaju vozaču širok dijapazon informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
Takve funkcije obuhvataju BMW Online opciju koja omogućava pristup trenutnim i lokalnim informacijama kao što su vremenski uslovi i vesti, internet pretraga i poslovnim funkcijama. Takođe je moguće sastaviti individualni sklop usluga kao što je upotreba kamere, parking informacija i vodiča tokom putovanja.
Sistem vam takođe omogućava jednostavan, bezbedan i neograničen pristup izabranim aplikacijama na pametnom telefonu. Oprema ConnectedDrive usluge nudi sve ovo i više, praveći od svake vožnje u BMW automobilu pravi užitak.

MUZIKA.

Toliko toga možete iskusiti tokom vožnje BMW automobila. Prava pesma pretvara svaku rutu u avanturu postoje muzičke aplikacije koje puštaju pravu pesmu za svaku situaciju. Bez obzira da li idete na posao, u kupovinu ili na odmor, možete sastaviti sopstvenu radio stanicu, izabrati iz velikog izbora audio knjiga ili puštati svoju muziku – u vašem BMW automobilu uz pomoć ConnectedDrive usluga.

KONSIJERŽ USLUGE.

Ako ste se ikad pitali kako je imati sopstvenog batlera, sada imate priliku da saznate: sa Konsijerž uslugama uz BMW ConnectedDrive sistema. Pritiskom na taster vozač je povezan sa agentom u BMW korisničkom centru koji služi kao njegov lični asistent na putu.
Od određenog restorana do najbližeg bankomata ili apoteke – agent BMW korisničkog centra je tu da vam pomogne i čak pošalje informacije direktno u navigacioni sistem automobila. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u vašoj zemlji i inostranstvu, u svako doba dana noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova. ConnectedDrive usluge su potrebne za korišćenje ove funkcije.

BMW LTE HOTSPOT CAR SISTEM.

Uz pomoć orginalne BMW dodatne opreme BMW Car Hotspot sistem vašim putnicima omogućava da surfuju internetom na njihovim pametnim telefonima, tabletima. Instalacija priključne tačke je jednostavno i brzo zahvaljujući adapteru u centralnom naslonu za ruke. Maksimalno osam uređaja može primati internet putem novog LTE bežičnog komunikacionog standarda. WiFi u vašem BMW automobilu omogućava brzi prenos podataka, bolji prijem, smanjeno elektromagnetno zračenje i produženo trajanje baterije. Takođe se može koristiti izvan automobila u periodu do 30 minuta.

SAOBRAĆAJNE INFORMACIJE U REALNOM VREMENU.

Sistem informacija o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Precizni detalji o vremenu i trajanju gužvi su prenešeni u realnom vremenu. Podaci se dobijaju iz izvora kao što su profili kretanja iz mreže mobilnih telefona, GPS podaci iz flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Ovi podaci se analiziraju tako precizno da je moguće locirati saobraćajne gužve u krugu od 500 metara. Ovo omogućava RTTI sistemu da pruži informacije u realnom vremenu o trenutnoj saobraćajnoj situaciji na autoputevima, glavnim putevima, seoskim putevima ili brojnim urbanim putevima, kao preporučenim alternativnim rutama.
Dostupno samo u saradnji sa opcionalnom opremom ConnectedDrive usluge.

BLUETOOTH OFFICE.

Bluetooth Office funkcija vam omogućava da efektivno potrošite vreme provedeno u automobilu. Putem uređaja koji se povezuju putem Bluetooth konekcije, možete organizovati vaše obaveze tokom vožnje. Elektronska pošta, sastanci, zadaci i tekstualne poruke su prikazani na kontrolnom ekranu ili naglas pročitani preko audio sistema automobila. Takođe je moguće prikazano kalendarske unose sa Apple iPhone uređaja putem BMW aplikacija. Lista svih komaptibilnih mobilnih uređaja je dostupna na www.bmw.com/bluetooth.