PERFORMANSE SE KRIJU U DETALJIMA.

Novi BMW X4 M40i.

BMW MPerformance

PERFORMANSE SE KRIJU U DETALJIMA.

Novi BMW X4 M40i.

PERFORMANSE SE KRIJU U DETALJIMA.Novi BMW X4 M40i.

Kad je reč o maksimalnim performansama, često sitni detalji donose veliku razliku. Novi BMW X4 M40i demonstrira to performansama i agilnošću koja vam omogućava da ovladate sa lakoćom čak i teškim situacijama u vožnji. Za tu samouverenost prvenstveno je odgovoran 353 ks (260 kW)/500 Nm M Performance TwinPower Turbo 6-cilindarski benzinski motor, inovativna laka konstrukcija i Adaptivno M vešanje.


BMW X4 M40i(2)(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,2–9,0
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 213–209

Read more

SPOJLER COMPETITION.

M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor.

SPOJLER COMPETITION.

M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor.

Održavanje priključka nikada nije bilo toliko teško – za naše rivale. To je zato što M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor razvija 353 ks (260 kW) zahvaljujući dvostrukom skrol-turbopunjaču, potpuno varijabilnoj Valvetronic kontroli ventila i direktnom High Precision Injection ubrizgavanju pod visokim pritiskom. Ovo daje maksimalni obrtni moment od 500 Nm, ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4,8 sekundi – i iznad svega još veću prednost nad konkurencijom.

Read more

PERFEKCIONISTA ZA PERFORMANSE.

Elementi dinamičnosti vožnje modela BMW X4 M40i.

PERFEKCIONISTA ZA PERFORMANSE.

Elementi dinamičnosti vožnje modela BMW X4 M40i.

Suočavanje sa novim izazovima uvek nalaže najbolju moguću pripremu. Zbog toga se BMW X4 M40i pojavljuje u apsolutno vrhunskoj formi. Naročito precizno M Sport vešanje i varijabilno sportsko upravljanje pružaju krajnje preciznu kontrolu. M Sport kočnice su standardne, BMW xDrive sistem pogona na sva četiri točka i M Sport diferencijal uvećavaju podužna i poprečna dinamička svojstva voiila. Kao da je stvoren da postavlja nove standarde.

Read more
 • Adaptivno M vešanje

  Adaptivno M vešanje može se elektronski prilagoditi u svakom trenutku tako da odgovara putu i uslovima vožnje. Vozač može takođe i da prilagodi karakteristike vešanja preko sistema Driving Experience Control tako da omogući stil vožnje koji mu trenutno odgovara – od komfornog do ekstremno atletskog sa primetno agilnim upravljanjem.

 • Varijabilno sportsko upravljanje

  Varijabilno sportsko upravljanje sa Servotronic sistemom dovodi do direktne i agilne reakcije pri upravljanju i obezbeđuije da manje fizičkog napora bude potrebno za okretanje volana. Upravljanje reaguje na ugao volana sa različitim stopama. To poboljšava kontrolu kada se vozi dinamičnije i smanjuje napor potreban za upravljanje pri parkiranju i skretanju.

 • BMW xDrive uključujući M Sport diferencijal

  Inteligentan BMW xDrive sitem pogona na sva četiri točka glatko i varijabilno distribuira pogonsku snagu na prednje i zadnje točkove radi maksimalne vuče, dinamičnosti vožnje i bezbednosti u svakoj situaciji vožnje. Za još bolju agilnost, elektronski kontrolisana distribucija snage na primer nadoknađuje prejaku ili preslabu reakciju upravljanja u krivinama. M Sport diferencijal optimalizuje vuču i stabilnost vožnje kada se vozi dinamično ili na različitim drumskim površinama.

VRHUNSKA FORMA U NAJBOLJEM IZDANJU.

M Performance specifični elementi dizajna naglašavaju ekskluzivnost modela BMW X4 M40i već na prvi pogled. Uvećani otvori za vazduh, prednja rešetka i kape ogledala u boji Cerium Grey jasan su stav o sportskim ambicijama. Snažnu pojavu garantuju 21” aluminijumski točkovi, dok ekskluzivne izduvne cevi nepravilnog oblika u boji Black Chrome ostavljaju za sobom trajan utisak. M amblemi na prednjim bočnim zidovima zajedno sa oznakom modela pozadi, takođe u boji Cerium Grey, zaokružuju sveukupnu atletsku sliku.

ZAVALITE SE U NASLON I BUDITE NA ČELU.

M Sport paket koji je standardna oprema daje modelu BMW X4 M40i dinamičnost koja se nastavlja kroz čitav enterijer. Od M kožnog volana i M Performance specifičnih instrumenata, preko unutrašnjih ukrasnih lajsni do M oslonaca za nogu – donosi atleticizam do najfinijeg detalja.

Read more

Revolucionaran u svakom pogledu.

M kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima, M amblemom i integrisanim vazdušnim jastukom na strani vozača ima trokraki dizajn. Sa rubom volana u koži „Walknappa“ Black sa crnim štepovima i konturama oslonca za palčeve, on pruža direktan, atletski doživljaj vožnje.

Read more

Izuzetna po funkciji i dizajnu.

Individualno podesiva sportska sedišta za vozača i suvozača sadrže brojne opcije ručnog podešavanja, uključujući širinu naslona, položaj napred i nazad, kao i ugao naslona i sedišza. Zahvaljujući većoj visini i ojačanom naslonu, kao i dobro definisanim bočnim ojačanjima, sedišta daju odličnu ergonomičnost i visoki stepen pobočne podrške.

Read more

Sportske karakteristike sa harizmom.

Centralna konzola opremljena je M amblemom u boji umesto oznake serije u prednjem delu, što naglašava sportsku atmosferu u enterijeru i ukazuje na kvalitete dinamičnosti vožnje automobila.

Read more

ZAJEDNICA PERFORMANCE.

Automobili M Performance.

ZAJEDNICA PERFORMANCE.

Automobili M Performance.

SLIKE I VIDEO

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za izabrani model.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2) preliminarne su.

  Vrednosti za vozila sa oznakom(3) već su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u vrednosti NEDC-ekvivalenta kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se ovih vozila tiče, za poreze i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2,- vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.]

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putnmičke automobile može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim automobilima“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.