SAMO NAPRIJED.

Novi BMW X4.

SAMO NAPRIJED.

Novi BMW X4.

SAMO NAPRIJED.Novi BMW X4.

Kakvi god da vas izazovi čekaju na putu, novi BMW X4 ih željno očekuje. Njegov progresivni dizajn i konture nalik na kupe momentalno otkrivaju žeđ za akcijom. A zahvaljujući prvoklasnoj dinamičnosti vožnje, inovativnoj lakoj konstrukciji sa niskim centrom gravitacije kao sa još višim nivoom performansi – samo jedno stoji između vas i vaših odredišta: čisto zadovoljstvo vožnje.


BMW X4 M40i(2)(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,2–9,0
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 213–209

Read more

5 NAJVAŽNIJIH ISTAKNUTIH ELEMENATA

 • 01 Atletski eksterijer sa upadljivim oblikom kupea
 • 02 Izuzetne performanse zahvaljujući snazi od 353 ks i obrtnom momentu od 500 Nm
 • 03 Sportski i elegantan enterijer sa Sensatec tablom s instrumentima
 • 04 Ima jedan od najinteligentnijih sistema za asistenciju vozaču, Driving Assistant Plus
 • 05 Uvek tačan i idealno povezan zahvaljujući inovativnim digitalnim uslugama
Novi BMW X4 kombinuje robusnost X vozila sa mišićavom snagom sportskog automobila.
Adrijan van Hojdonk, šef odeljenja BMW Group Design.
Dizajn eksterijera nadovezuje se na upadljivi karakter prve generacije u jasnom, modernom dizajnu površina.
Mark Mihael Markefka, šef odeljenja dizajna BMW automobila srednje veličine

Svestrani timski igrač.

Driving Assistant Plus nudi veći komfor i sigurnost u monotonim ili kompleksnim situacijama vožnje. One mogu obuhvatati saobraćajne gužve, saobraćaj kreni-stani kroz grad, na seoskim putevima ili autoputevima, zajedno sa navigacijom kroz raskrsnice i promenama kolovozne trake.

Read more

Više jasnoće, manje odvraćanja pažnje.

BMW Head-Up Display u punom koloru projektuje sve informacije relevantne za putovanje direktno u vozačevo vidno polje, te mu tako omogućava da se potpuno koncentriše na vožnju. Prikazane su informacije kao što je trenutna brzina, navigaciona uputstva, informacije o ograničenju brzine uključujući indikator zabrane preticanja, zajedno sa telefonskim i zabavnim listama.

Read more

Multifunkcionalnost na 12,3 inča.

Multifunkcionalni ekran s instrumentima sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom ekrana od 12,3" daje veoma impresivnu vizualizaciju doživljaja vožnje. Tri različita moda i njihovi specifični prikazi – svaki od njih ima sopstvenu kolornu shemu i grafički stil – mogu se prikazati u klasteru instrumenata: ECO PRO, COMFORT i SPORT.

Read more

NIJE MU SAMO DO IGRE.

BMW MPerformance

NIJE MU SAMO DO IGRE.

X NAČINA DA POSTIGNETE SVOJE CILJEVE.

Originalni BMW aksesoari.

Zašto birati jednu opciju kad ih možete imati sve. BMW Original aksesoari nude vam sva dostupna sredstva ne samo da savladate izazove, već i da dodatno u njima uživate.

Read more

Sportski stav.

Pomno izrađene rukom od karbonskog vlakna, upadljive kape spoljnih ogledala naglašavaju visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamičan dizajn obezbeđuje vrhunski izgled koji privlači pogled i dodaje individualni atletski utisak.

Read more

Dobre za sve. Neustrašive.

Prednje u zadnje patosnice od velura za prednji i zadnji prostor za noge savršeno se uklapaju i odbijaju prljavštinu, dok su istovremeno vodootporne. Odgovaraju boji obloge poda i istovremeno je štite, tako da je čišćenje lakše, i stvaraju izgled visokog kvaliteta.

Read more

Drži oči otvorene.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je veoma osetljiva potpuno HD kamera koja snima događaje oko automobila, čak i noću. U slučaju poremećaja i neuobičajenih pokreta izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi dokumentovala moguće nezgode ili (pokušane) provale.

Read more

Kovani atleticizam u Bicolour dizajnu.

Visokokvalitetni 21’’ BMW M Performance aluminijumski točkovi u Y-spoke stilu 701 kovani su, u boji Bicolor crna mat, uglačani na vidljivoj strani, težinski optimalizovani sa BMW M logom. Komplet letnjih točkova sa run-flat mešanim gumama, veličina točka 8,5J x 21 sa gumom veličine 245/40 R21 100Y XL RSC napred i 9.5J x 21 sa veličinom gume 275/35 R21 103Y XL RSC pozadi.

Read more

Mat crni stav sportske raskoši.

20’’ aluminijumski točkovi vrhunskog kvaliteta u Y-spoke stilu 695 uz crnoj mat boji sadrže krake aranžirane u dva sloja. TPMS letnji komplet točkova sa run-flat mešanim gumama, prednji točak veličine 8J x 20 sa 245/45 R20 103W XL RSC gumama i zadnji točak veličine 9,5J x 20 sa gumama 275/40 R20 106W XL RSC.

Read more

Upečatljiv dizajn, ubedljiva funkcionalnost.

Moderna krovna kutija u crnoj boji sa titanijumskim srebrnim bočnim panelima ima zapreminu od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nosača. Zahvaljujući činjenici da se može otvarati s obe strane i ima trostruko centralno zaključavanje sa svake strane, zgodna je za utovar i zaključavanje kao zaštita od krađe.

Read more

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za izabrani model.

  Vrednosti za vozila sa oznakom (2) preliminarne su.

  Vrednosti za vozila sa oznakom(3) već su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u vrednosti NEDC-ekvivalenta kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se ovih vozila tiče, za poreze i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2,- vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.]

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisom u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putnmičke automobile može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije u novim putničkim automobilima“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.