Udobnost BMW X5

SKROJEN PREMA VAŠIM POTREBAMA.

Udobnost BMW X5.

SKROJEN PREMA VAŠIM POTREBAMA.

Udobnost BMW X5.

SKROJEN PREMA VAŠIM POTREBAMA.Udobnost BMW X5.

Užitak u vožnji takođe ima veze sa udobnošću. U BMW X5 modelu možete uživati u najboljoj udobnosti sedenja, savršenom audio sistemu i najboljoj zabavi svih vremena.

FUNKCIONALNOST.

Puno mesta za putnike i prtljag: Prevoz teških i velikih objekata nije problem sa BMW X5 – zahvaljujući raznim praktičnim funkcijama za uštedu prostora.
Iznutra i spolja, BMW X5 je veoma praktičan. Na primer, dupla vrata prtljažnika: Gornji deo se otvara na gore i omogućava utovar malih, laganih stvari. Donji deo stvara platformu poravnatu sa podom prtljažnika, omogućavajući spuštanje prtljaga pre utovara.
Kuka za vuču prikolice ne samo da ima nosivost između 2.7 i 3.5 tona (u zavisnosti od motora), već i nudi veliki stepen bezbednosti. Sistem za kontrolu stabilnosti prikolice prepoznajte kada prikolica krene da se opasno zanosi i aktivira kočnice vozila i prikolice kako bi povratio stabilnost.
Svestranost je podjednako prisutna untar vozila. Zadnja sedišta se mogu preklopiti u odnosu 40:20:40, garantujući maksimizaciju dostupnog prostora za putnike i prtljag. Storage paket opreme povećava praktičnost vozila uz pomoć mnogih pametnih rešenja za odlaganje malih i velikih stvari. Ovaj paket uključuje pregradu za naočare, kao i kuke, mreže i tačke vezivanja unutar prtljažnika.

Faktor dobrog osećaja je zagarantovan: udobnost i funkcionalnost BMW X5

UDOBNOST.

Faktor dobrog osećaja je zagarantovan: udobnost i funkcionalnost BMW X5.

UDOBNOST.

Faktor dobrog osećaja je zagarantovan: udobnost i funkcionalnost BMW X5.

BANG & OLUFSEN KVALITETNI SURROUND AUDIO SISTEM.

Opremljen novim Dirac Dimensions sistemom za procesiranje signala, Bang & Olufsen surround audio sistem poseduje izvanredan kvalitet zvuka.
Automobil je opremljen sa ukupno 16 zvučnika ukupne snage 1,200 vati, uključujući centralni zvučnik koji automatski izvlači kada se audio sistem upali. Ovaj zvučnik je srednje tonac i poseduje Acoustic Lens tehnologiju radi ujednačenog kvaliteta zvuka na svim sedištima.
Možete izabrati između dva audio podešavanja: „Studio“ radi besprekotrno autentičnog zvuka i „Expanded“ radi subjektivno priširenog akustičnog prostora. Šema rasvete individualnih mrežica preko zvučnika generiše integrisano audio-vizuelno iskustvo.
Bang & Olufsen surround audio sistem je dostupan samo sa opremom koja podržava TV funkciju ili Professional navigacionim sistemom.

MULTIFUNKCIONALNI INTRUMENT EKRAN.

Mutlifunkcionalni instrument ekran sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom ekrana od 10.25“ pruža impresivnu vizuelizaciju iskustva u vožnji.
U isto vreme, sistem pomaže vozaču da se koncentriše na put ispred njega tako što prikazuje relevantne informacije i smanjuje ometanje vozača.
Tri različita režima i njihove karakteristike – od kojih svaka ima sopstvenu šemu boja i grafički stil – se mogu prikazati na instrument tabli: Comfort, ECO PRO i Sport režimi. Dok Comfort režim uglavnom zadržava izgled sličan običnom, plavi tonovi dominiraju ekranom u ECO PRO režimu, gde novi EfficientDynamics i Bonus Ragne ekranu prikazuju pomoć vozaču kako bi postigao najefikasniji stil vožnje. Nasuprot tome, Spor težim je prepoznatljiv po njegovim crvenim bojama i uključuje informacije o performansama.
Multifunkcionalni Instrument ekran takođe dozvoljava prikaz navigacionih informacija, uključujući savete iz sistema za prepoznavanje rute, kao i listu iz sistema za zabavu i telefonske funkcije.

SEDIŠTA.

Bez obzira gde sedite u BMW X5, uvek ćete biti u premijum sedištima – zahvaljujući podignutom položaju sedenja na prednjim sedištima i neograničenoj fleksibilnosti i luksuzu na zadnjim sedištima.
Vozač i suvozač u BMW X5 mogu uživati u tipičnom X izdugnutom položaju sedenja, ali takođe i u opcionalnim udobnim sedštima. Gornji deo naslona za leđa, širina naslona, podrška za butine i visina naslona za glavu se mogu elektronski podesiti kako bi se smanjilo naprezanje i umor i povećala udobnost sedenja.
Zadnja sedišta se mogu preklopiti u odnosu 40:20:40, u skladu sa tim koliko putnika ili prtljaga prevozite. Prtljažnik se može proširiti na izvanrednih 1,870 litara.
Opcionalna udobna sedišta na zadnjem delu imaju veoma udobne presvlake i individualno se mogu podesiti na nekoliko načina. Na primer, ugao naslona za leđa dva spoljašnja zadnja sedišta se može postaviti u šest različitih pozicija u rasponu od deset stepeni. Udobna sedišta se takođe mogu pomeriti 80 milimetara ka napred ili nazad, sa podelom u odnosu 60:40. To omogućava više prostora za kolena ili prtljag. Naslon zadnjih sedišta se takođe može potpuno preklopiti.
Dodatna fleksibilnost je postiže uz pomoć trećeg reda sedišta, sastojeći se od dva individualno preklopiva sedišta koja su okrenuta ka napred.

PROFESSIONAL SISTEM ZABAVE NA ZADNJEM SEDIŠTU.

PROFESSIONAL SISTEM ZABAVE NA ZADNJEM SEDIŠTU.

Najbolja zabava.

Na zadnjim sedištima BMW X5, najbolja zabava je zagarantovana, bez obzira na trajanje putovanja – uz pomoć opcionalnog Professional sistema zabave na zadnjem sedištu.
Ova oprema se sastoji od dva ekrana u boji sa dijagonalom od 9.2“ (podesiv nagib) i DVD čitačem. U zavisnosti od opreme automobila, putnici imaju na raspolaganju daljinski kontrolisan TV uređaj, radio, DVD čitač, navigacioni sistem (nezavisno od vozača) i – sa ConnectedDrive sistemom – internet. Moguće je povezivanje MP3 plejera i konzola za igre. Osim toga, kako bi se sprečilo ometanje vozača glasnim zvukovima sa zadnjeg sedišta, takođe je moguće povezati bežične slušalice.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Kombinovani paket usluga i održavanja za vas.

BMW Service Inclusive je prvi korak ka neograničenom uživanju u vožnji. To je paket usluga koje pokrivaju sve neophodne servise i održavanje.
BMW Service Inclusive paket pokriva svo redovno održavanje i servise u toku određenog perioda ili pređene kilometraže, širom sveta. To uključuje: zamenu ulja motora uključujući dosipanje (zahtev: redovna zamena ulja u motoru kod ovlašćenog BMW zastupnika), mikrofilter, filter goriva, filter vazduha i zamena svećica, zamena kočione tečnosti, provera automobila i ostali servisi.