Oprema BMW X5

JEDINSTVO PUTEM RAZNOLIKOSTI.

Oprema BMW X5.

JEDINSTVO PUTEM RAZNOLIKOSTI.

Oprema BMW X5.

JEDINSTVO PUTEM RAZNOLIKOSTI.Oprema BMW X5.

Bez obzira da li se radi o Design Pure, M Sport paketima opreme ili orginalnim BMW dodacima – opremite unutrašnjosti i spoljašnjosti vašeg BMW X5 prema vašim željama.

DESIGN PURE EXPERIENCE.

Idealna kombinacija sportskog karaktera, savršenog izgleda i avanture: opcionalni Design Pure Experience paket opreme naglašava karakter vozila i impresivan izgled BMW X5.

 • Spoljašnjost

  BMW X5 opremljen sa Design Pure Experience odiše veličanstvenim prisustvom – bez obzira sa koje strane ga posmatrate. Zaštita motora od brušenog čelika na prednjem i zadnjem delu i na stranama, usisnici vazduha sa raznilikim izgledom i vrhovi izduvnog sistema i mrežice u srebrnoj mat boji naglašavaju izgled automobila.
  Unutra je podjednako upečatljiv – zahvaljujući ekskluzivnim Nappa kožnim presvlakama sa konstrastnim šavovima i dodatnim detaljima u Mocha i Fineline Pure verzijama.
  Design Pure Experience paket za spoljašnjost i Design Pure Experience paket za unutrašnjost se mogu poručiti odvojeno.

 • Unutrašnjost

  Unutra je podjednako upečatljiv – zahvaljujući ekskluzivnim Nappa kožnim presvlakama sa konstrastnim šavovima i detaljima u Mocha i Finline Pure verzijama.
  Design Pure Experience paket za spoljašnjost i Design Pure Experience paket za unutrašnjost se mogu poručiti odvojeno

DESIGN PURE EXCELLENCE.

Izjava ljubavi prema oblicima i formama: Sa hromiranim elementima, ekskluzivnim presvlakama od kože i bojama svetla, Design Pure Excellence paket opreme daje dodir suptilnosti BMW X5.

 • Spoljašnjost

  Elementi od hroma iz Design Pure Excellence paketa čine da BMW X5 zablista – u svakom pogledu i iz svakog ugla. Detalji od hroma se mogu pronaći na mrežici hladnjaka, zadnjem braniku i na prednjim usisnicima vazduha, sa ukrasnim lajsnama na lukovima točkova i vizuelnoj zaštiti motora koja stvara kombinaciju bogatu bojama.
  Design Pure Excellence paket opreme za spoljašnjost i Design Pure Excellence paket opreme za unutrašnjost se mogu poručiti odvojeno.

 • Unutrašnjost

  Očigledno je da unutrašnjost ima za cilj stvaranja prijatne atmosfere. Putnici sede u sedištima presvučenim ekskluzivnom Nappa kožom u Ivory White bojom sa konstrastnim šavovima u Atlas Grey boji – sa opcionalno dostupnim udobnim sedištima sa podesivim naslonima za glavu, podesivom širinom naslona za leđa i podesivom visinom sedišta za vozača i suvozača. Instrument tabla dolazi presvučena Walknappa kožom sa kontrastnim šavovima u Pergament boji, dok se konstrast stvara uz pomoć ukrasnih lajsni od kvalitetnog drveta Aermican Oak.
  Design Pure Excellence paket opreme za spoljašnjost i Design Pure Excellence paket opreme za unutrašnjost se mogu poručiti odvojeno.

BMW INDIVIDUAL.

Uz pomoć ekskluzivne ponude iz BMW Individual, novi BMW X5 može reflektovati vašu ličnost.

 • BMW Individual boja

  BMW Individual boje Azurite Black, Pearl Silver, Pyrite Brown i Ruby Black metalik su dokaz. Sa BMW Individual bojam Ruby Black metalik, intenzivan sjaj se postiže korišćenjem mnogo rubinovih kristala umešanih sa bojom. Boja dodatno naglašava dinamične proporcije vašeg BMW X5.

 • BMW Individual Merino koža

  Unutrašnjost novog BMW Individual X5 predstavlja još jednu izuzetnu kombinaciju materijala vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog osećaja prostranosti, naročito sa kvalitetnom Merino kožom u pet izuzetnih boja iz BMW Individual ponude. Samo pažljivo selektovana, neverovatno kvalitetna koža se koristi u procesu štavljenja. Specijalni karakter BMW Individual kože se može videti u sitnim detaljima. Redizajnirani dekorativni elementi na sedištima, šavovi u kontrastnim bojama demonstriraju još jedno naličje ručno pravljenog savršenstva. Kožom presvučena instrument tabla, presvlake sedišta i Alcantara presvlake krova stvaraju vrhunski osećaj sofisticiranosti i kvaliteta unutar BMW X5.

 • BMW Indvidual ukrasne lajsne

  Najkvalitetnija završna obrada se takođe može pronaći u ekskluzivnim BMW Individual ukrasnim lajsnama u novom BMW X5. Bez obzira da li se radi o Sen light Brown kvalitetnim drvetu sa prelepim šarama, uzbudljivom Ash Vulcano Brown kvalitetnom drvetu ili Piano Black završnoj obradi, svi ukrasni detalji zarobljavaju vašu pažnju sa njihovim prelepim šarama i komplikovanim procesom proizvodnje. Oni takođe savršeno upotpunjuju unutrašnjost BMW X5, i dokazuju da se prava ekskluzivnost pronalazi u detaljima.

 • Dodatna BMW Individual oprema

  Instrument tabla presvučena kožom iz BMW Individual ponude unosi novu dimenziju prefinjenosti u unutrašnjosti automobila.
  BMW Individual kožni volan sa drvenim detaljima, koji se uklapaju sa BMW Individual ukrasnim detaljima, pruža završni dodir unutrašnjosti novog BMW X5.
  BMW Individual aluminijumske felne od 20“ sa kracima u V stilu 551 I naglašavaju prisustvo putem njihovim impresivnih dimenzija. BMW Individual natpis je diskretno laserski graviran.
  BMW Individual rashladna kutija dodaje novu dimenziju uživanju tokom vožnje. Lako se i brzo uklanja, kako bi puna zapremina prtljažnika bila na raspolaganju.
  Sa somotnom površinom, BMW Individual Alcantara presvučen krov, po prvi put dostupan u tri različite boje, stvara prijatnu i otvorenu atmosferu unutar vozila.

M SPORT PAKET OPREME.

Opcionalni M Sport paket opreme naglašava dinamičan karakter BMW X5. Branici u boji karoserije kao u ukrasni pragovi sa M logom su samo neki od mnoštva detalja koji naglašavaju sportski karakter vozila.

 • Spoljašnjost
  • M Aerodynamics paket opreme sa prednjim branikom, bočnim pragovima i lajsnama blatobrana, u boji karoserije.
  • LED svetla za maglu
  • M Aluminijumske felne od 19“ sa duplim kracima u stilu 467 M, takođe imate na raspolaganju M aluminijumske felne od 20“ sa duplim kracima u stilu 469 M sa mešanim pneumaticima, ostale felne su takođe dostupne.
  • Adaptivna M suspenzija ili paket adaptivne suspenzije „Dynamic“.
  • BMW Individual Shadow Line boja visokog sjaja, takođe je dostupna BMW Individual Exterior Line od brušenog aluminijuma.
  • M logo na bočnim stranama
  • Spoljašnji retrovizori u boji karoserije
  • Ukrasni vrhovi izduvnog sistema od hroma sa specifičnim dizajnom M Sport paketa
  • Ekskluzivna boja Carbon Black metalik, ostale boje su takođe dostupne
  • BMW Individual krovni nosači u Shadow Line boji, takođe dostupni u boji brušenog aluminijuma
 • Unutrašnjost
  • M ukrasni pragovi, M oslonac za nogu vozača
  • Sportska sedišta za vvozača i suvozača presvučena ekskluzivnom Alcantara/koža kombinacijom sa M logom na ivicama sedišta, ostali materijali su takođe dostupni
  • M kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima i lopaticima za promenu stepena prenosa
  • BMW Individual Anthracite presvučen krov
  • Unutrašnje ukrasne lajsne u Aluminium Hexagon, ostali materijali su takođe dostupni
  • Ključ automobila sa ekskluzivnim M logom

PAKETI OPREME.

BMW paketi opreme su pravi izbor kada je u pitanju dodatna oprema za vaš BMW X5.

ORGINALNI BWM DODACI.

Orginalni BMW dodaci vam omogućavaju da naglasite veličanstveni karakter BMW X5. Ovde možete pronaći izbor praktičnih i kvalitetnih proizvoda.

 • Prevoz

  Još više fleksibilnost je omogućeno BMW krovnim nosačem 460, koji omogućava jednostavno i lako utovaranje stvari zahvaljujući inovativnom duplim sistemu otvaranja. Poseduje zapreminu od 460 litara o distupna je u beloj, crnoj ili titanijum srebrnoj gornjoj polovini, zajedno sa crnom donjom polovinom.
  Udoban i bezbedna prevoz dece je takođe moguć – zahvaljujući izboru BMW sedišta za dete, koja dolaze u raznim bojama i odgovaraju deci između 0 i 12 godina.

 • Zabava

  Dostupne u klasičnom BMW dizajnu, bežične stereo slušalice su idealan dodatak za opcionalnim sistem zabave na zadnjem sedištu. One su veoma udobne i pružaju izvanredan kvalitet zvuka i omogućavaju nosiocu da kontroliše jačinu zvuka.
  Putnici na zadnjem sedištu takođe mogu koristiti Apple iPad držač, koji odgovara svim iPad modelima i jednostavno se ubacuje na nosač Travel & Comfort sistem. Visina i nagib držača se mogu podesiti a nosač se može koristiti izvan automobila.
  Adapter predstavlja bezbedan i stabilan sistem za kačenje vaših mobilnih telefona, sa integrisanim funkcijom brzog punjenja mobilnih telefona od proizvođača Apple, Nokia, Motorola, Samsung i Sony Ericsson kao i RIM/BlackBerry. Bezična antena garantuje najbolji prijem signala dok u isto vreme smanjuje zračenje unutar kabine. U zavisnosti od opreme unutar BMW X5 i od tipa mobilnog telefona i korišćenog adaptera, pametne aplikacije na vašem mobilnom telefonu se mogu integrisati sa BMW automobilom.

 • Korisni dodaci

  Specijalno razvijeno kućište ključa predstavlja savršenu kombinaciju elengacije i funkcionalnosti. Napravljeno od kvalitetne kože, kućište štiti ključ od ogrebotina i ostalih oštećenja. Kopča od brušenog nerđajućeg čelika sa BMW natpisom garantuje da će ključ uvek ostati unutar kućišta, smanjujući rizik od gubljenja.

 • Spoljašnjost

  Izlivene aluminijumske felne od 21“ u Liquid Black boji čine vozilo jedinstvenim.

 • Unutrašnjost

  Orginalne BMW patosnice za sve sezone, crna patosnica za prtljažnik i orginalne BMW gumene i tekstilne patosnice kombinuju robusnu funkcionalnost sa izvanrednim dizajnim i štite BMW X5 od prljavštine, vode i habanja. Sve tri varijante poseduju detalje od nerđajućeg čelika, koje garantuju upečatljiv izgled.