KOMBINUJE PRIJATNO SA PRAKTIČNIM.

BMW ConnectedDrive usluge i aplikacije u BMW X5.

Budite u toku čak i kad ste na putu: Zahvaljujući uslugama i aplikacijama u BMW X5, vaše potrebe za informacijama su u potpunosi ispunjenje tokom vožnje.

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive usluge vam pružaju velik izbor informacija, zabave i usluga tokom vožnje.
One uključuju BMW Online sistem, koji vam omogućava pristup trenutnim, lokalnim informacijama kao što je vreme, novosti, internet pretraga i kancelarijskim funkcijama. Takođe j emoguće sastaviti komplet individualizovanih usluga kao što je internet kamera, parking informacije i putni vodiči.
Ova opcija takođe obuhvata bezbedan i neogračen pristup aplikacijama pametnog telefona.

KONSIJERŽ USLUGE.

Da li ste se ikad pitali kako je imati ličnog batlera? Ovo je vaša šansa: uživajte u veoma specijalnoj vrsti usluga – BMW ConnectedDrive Konsijerž Usluge.
Pritiskom na taster bićete spojeni sa agentom u BMW korisničkom centru koji će vam biti dostupna kao vaš „lični asistent“ dok ste na putu.
Bez obzira da li tražite određeni restoran, najbliži bankomat ili apoteku – agent u BMW korisničkom centru je tu da vam pomogne i pošalje adresu direktno u vaš navigacioni sistem. Agent čak može rezervisati mesto u vašem omiljenom restoranu ili hotelsku sobu. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od vašeg mobilnog telefona i dostupne su vam u zemlji i inostranstvu, u svako doba dana i noći, sedam dana nedeljno, bez dodatnih troškova. Konsijerž usluge su dostupne samo u saradnji sa BMW ConnectedDrive uslugama.
BMW ConnectedDrive usluge su potrebne radi korišćenja ove funkcije.

Online Entertainment

ONLINE ENTERTAINMENT SISTEM.

Savršena pesma za svaku situaciju, svaki put i svako raspoloženje.Opcija zabave preko interneta nudi direktan i neograničen pristup više od 12 miliona muzičkih naslova unutar vašeg BMW vozila – bez pametnog telefona ili drugih uređaja.
Postoji mnogo pesama koje odgovaraju svačijem ukusu. Čim pustite pesmu nekog pevača, ona je automatski snimljena na hard disk vozila. Radi garantovanog užitka u slušanju bez prekida.
Osim toga, muzika vam nije dostupna samo unutar vašeg BMW vozila: možete koristi vaš nalong na pametnom telefonu ili otalim podržanim uređajima koje podražava BMW muzički partner. Bez dodatne nadoknade – u ukupno šest Evropskih zemalja: Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Španija i Holandija. ConnectedDrive usluge su potrebne da bi se koristila ova funkcija.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

Sistem informacija o saobraćaju u realnom vremenu (RTTI) vam pruža trenutne saobraćajne informacije u svakom trenutku. Precizni detalji o vremenu i trajanju gužvi su prenešeni u realnom vremenu.
Podaci se dobijaju iz izvora kao što su profili kretanja iz mreže mobilnih telefona, GPS podaci iz flote vozila, aplikacija pametnih telefona i policijskih izveštaja. Ovi podaci se analiziraju tako precizno da je moguće locirati saobraćajne gužve u krugu od 500 metara. Ovo omogućava RTTI sistemu da pruži informacije u realnom vremenu o trenutnoj saobraćajnoj situaciji na autoputevima, glavnim putevima, seoskim putevima ili brojnim urbanim putevima, kao preporučenim alternativnim rutama.
Dostupno samo u saradnji sa opcionalnom opremom ConnectedDrive usluge.

USLUGE NA DALJINU.

Putem Usluga na daljinu i besplatne MyBMW Remote aplikacije (dostupna u Apple App Store i Google Play Store), razne funkcije vezane za vozilo, kao što je zaključavanje i otključavanje automobila, se mogu koristiti na daljinu. Takođe je moguće direktno prebaciti adresu vaše destinacije putem GoogleTM pretraživača u navigacioni sistem, ako postoji. Osim toga, lokacija vozila takođe može biti prikazana. Kako bi koristili ovu funkciju, mušterije jednostavno moraju da aktiviraju Remote Service opciju na „My BMW ConnectedDrive“ portalu za korisnike na adresi www.bmw-connecteddrive.com.

INTELIGENTNI SISTEM ZA POZIV U POMOĆ.

Inteligentni poziv u slučaju nezgode garantuje brzu i odgovarajuću pomoć u svako doba dana i noći kao i podršku obučenog osoblja – na vozačevom maternjem jeziku, čak i kada se nalaze u inostranstvu.
Ako se prilikom nezgode aktiviraju vazdušni jastuci ili zatezači sigurnosnih pojaseva (na primer), sistem automatski vrši poziv. Relevanti podaci kao što je tačan položaj automobila, ozbiljnost nezgode i mogući rizik od povreda putnika su prenešeni BMW korisničkom centru putem ugrađene SIM kartice, nezavisno od vašeg mobilnog telefona. BMW korisnički centar će obavestiti najbliži centar za pružanje pomoći i pružiti pomoć preko telefona dok hitna služba ne stigne.
Poziv u slučaju nezgode se takođe može aktivirati ručno ako drugim korisnicima puta treba pomoć.

Internet

INTERNET.

Internet funkcija vam omogućava pristup internetu putem kontrolnog ekrana vašeg BMW vozila. URL adresa se može uneti jednostavno i lako putem iDrive kontrolera ili korišćenjem liste ponuđenih adresa radi brzog pristupa.
Sa neograničenim pristupom internetu možete surfovati internetom direktno iz vašeg BMW vozila širom zemlje (bez rominga). Kontrolni ekran se može koristiti za surfovanje internetom pri brzinama do 7 km/h. ConnectedDrive usluge su potrebne radi korišćenja ove funkcije.