BMW X5 M50d noću na gradskoj ulici

VUK U LOVU NA ČOPOR.

Sasvim nov BMW X5 M50d.

BMW MPerformance
VUK U LOVU NA ČOPOR.Sasvim nov BMW X5 M50d.

Sasvim nov BMW X5 je pravi događaj. Inženjeri su izgradili BMW X model koji redefiniše ono što je izvodljivo u smislu izlazne snage, dinamičnosti i agilnosti. Pokreće ga još efikasniji M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor. Snaga precizno primenjena na put sistemom Adaptive M Suspension Professional. Pravi M Performance Automobil – za sve koji očekuju više.

 

BMW X5 M50d(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,2–6,8
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 190–179

Read more
M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor modela BMW X5 M50d

RADOHOLIK.

M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor.

RADOHOLIK.

M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor.

Snažan karakter se i dalje razvija. Baš kao i karakter novog M Performance TwinPower Turbo rednog 6-cilindarskog dizel motora sa dva turbopunjača niskog i dva turbopunjača visokog pritiska. Rezultat je još veća izlazna snaga, veoma agilna reakcija i obrtni moment od 760 Nm koji se nepogrešivo oseća čak i sa malim brojem obrtaja. Agregat visokih performansi razvija 294 kW (400 ks) i ubrzava BMW X5 M50d od 0 do 100 km/h za samo 5,2 sekunde.

Read more
Novi BMW X5 M50d pokazuje ono što sportski aktivno vozilo sa M genima i xDrive pogonom može da proizvede: vrhunsku dinamičnost i agilnost sa optimalnom vučom.
Jern Sike, Menadžer proizvoda M Automobila i BMW Individual
Enterijer modela BMW X5 M50d sa kabinom, instrument tablom i centralnom konzolom
Prednja kožna sedišta modela BMW X5 M50d
Detaljni snimak grupe instrumenata modela BMW X5 M50d

GLAVNA POZICIJA NA SVAKOM MESTU.

Enterijer modela BMW X5 M50d je suština sportske raskoši i ekskluzivnosti. M-specifični ispis na završnim elementima pragova vrata i grupa instrumenata garantovano će vam ubrzati puls. Kabina je idealno skrojena prema vozaču i M kožni volan savršeno leži u ruci. Materijali u visokokvalitetnom finišu kao što je opcionalna fina BMW Individual koža „Merino“ Tartufo na sedištima, opcionalna BMW Individual tabla s instrumentima u koži i ukrasna lajsna u boji Aluminium Tetragon stvaraju sportski ambijent.

BMW X5 M50d stoji na putu noću spram gradskog pejzaža

KONTROLA NAD SITUACIJOM.

Vešanje modela BMW X5 M50d.

KONTROLA NAD SITUACIJOM.

Vešanje modela BMW X5 M50d.

Kada se vozite modelom BMW X5 M50d, odmah primećujete kako izgleda savršeno podešavanje. Balansirano upravljanje, tipična agilnost i maksimalna preciznost – inženjeri su optimalizovali svojstva vešanja i reakciju pri upravljanju kako bi se dobio takav ishod. „Sport“ i „Sport+“ modovi omogućuju čak i čvršću i sportskiju postavku za opcionalni sistem Adaptive M Suspension Professional. U kombinaciji sa Integralnim aktivnim upravljanjem i xDrive pogonom, rezultat je dinamičnost vožnje neprevaziđena u ovoj klasi.

Read more
Pogled otpozadi na BMW X5 M50d noću spram gradskog pejzaža

SLIKE I VIDEO SNIMCI

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Ove vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani opseg uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

    Vrednosti vozila obeleženih sa (3), već su zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentnih vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se tih vozila tiče, za poreze povezane sa vozilima ili drugi nameti zasnovani (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od vrednosti koje su ovde navedene]

    Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđuju se u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnje energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

    Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičniom emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nove putničke automobile“,dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.