BMW X5 noću putuje kroz grad

THE BOSS IS COMING.

Sasvim nov BMW X5.

THE BOSS IS COMING.Sasvim nov BMW X5.

Šef je tu da pokaže svima gde im je mesto: sasvim novi BMW X5. Njegovo prisustvo je očigledno i jasno – uspravno, moćno i elegantno. Moćna jednodelna prednja rešetka ukazuje na to šta će se dogoditi kada duboko udahne. A preuređeni X dizajn farova ne ostavlja nikakvu sumnju u to ko će preuzeti vođstvo. Opremljen novim tehnologijama za veću bezbednost i maksimalnu dinamičnost vožnje na svakoj površini, novi BMW X5 zna kuda je krenuo. I kako da tamo stigne prvi.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8,8–8,5
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 200–193

Read more

LIDERSKA SVOJSTVA NA 5. STEPEN

 • 01 Karacteristično X lasersko svetlo sa plavim elementima
 • 02 Maksimalna dinamičnost vožnje zahvaljujući xOffroad paketu sa 2-osovinskim vazdušnim vešanjem
 • 03 Tipičan X dizajn interpretiran sa zadivljujućom snagom
 • 04 Savršeni linkovi zahvaljujući inovativnoj tehnologiji konektivnosti i asistencije za vozača
 • 05 Pametno upravljanje prtljažnikom ⁽⁴⁾ za maksimalni komfor
Bočni pogled na BMW X5, oba dela vrata prtljažnika su otvorena
Prtljažnik modela BMW X5

SAVRŠENO UPRAVLJANJE.

Prtljažnik modela BMW X5 nudi novu generaciju komfora. Za zgodan utovar i istovar, donji i gornji delovi podeljenih vrata prtljažnika mogu se otvoriti i zatvoriti u potpunosti na električni pogon. U kombinaciji sa sistemom Comfort Access, dovoljan je kratak ciljani pokret nogom ispod zadnjeg branika. Paket za prtljažnik(4) garantuje red i bezbednost. Kad su vrata prtljažnika otvorena, električna pokrivka prtljažnika se uvlači i nestaje ispod umetka u podu na dodir dugmeta, a klizne i protivklizne šipke pružaju prtljagu neophodnu sigurnost tokom kretanja.

Novi BMW X5 otelotvoruje DNK porodice BMW X. U svojoj četvrtoj generaciji, ovaj model iznosi najsnažniji stav do danas u smislu pojave i modernosti. On definiše novi jezik X dizajna na robustan, jasan i precizan način. Novi enterijer nudi još više luksuza i intuitivniji operativni koncept.
Adrijan van Hojdonk, direktor BMW Group Design-a
Kabina i operativni koncept modela BMW X5

KONTROLNI CENTAR.

Inovativni operativni koncept modela BMW X5.

KONTROLNI CENTAR.

Inovativni operativni koncept modela BMW X5.

Inovativni operativni koncept BMW Operativnog sistema 7.0 omogućava još lakše obavljanje funkcija vozila pokretima, govorom, tačskrinom i iDrive kontrolom – sasvim intuitivno. Sa tim ciljem, nadograđena je funkcionalnost Kontrolera. Na primer, svi digitalni servisi poput aplikacija sada se mogu direktno birati.

Read more

UVEK DVA KORAKA ISPRED SVIH.

Digitalni servisi i sistemi za asistenciju vozaču u modelu BMW X5.

Savršeno konektovan, autoritativno ispred svih. BMW X5 je opremljen najnovijom generacijom BMW tehnologija konektivnosti. Inteligentni digitalni servisi i sistemi za asistenciju vozaču stvaraju savršenu konekciju sa spoljnim svetom i nude vam maksimalni komfor i najveću moguću bezbednost zahvaljujući intuitivnom korišćenju.

Read more
Ažuriranje BMW X5 daljinskog softvera

Uvek najsavremeniji.

Da li želite da vaš BMW bude opremljen najnovijim softverom? Sa ažuriranjem daljinskog softvera, vaš BMW će uvek biti kao nov. Zgodno, pouzdano i lišeno stresa – bez potrebe da idete u posetu svom BMW serviseru. Ažuriranja se ugrađuju daljinski, baš kao i za smartfon.

Read more
Driving Assistant Professional

Maksimum u bezbednosti i komforu.

Driving Assistant Professional nudi optimalni komfor i maksimalnu bezbednost u mnogim kritičnim ili monotonim situacijama vožnje sa kontrolom Upravljanja i asistentom za kontrolu kolovozne trake, sistemima Lane Change Assistant, Emergency Stop Assistant, upozorenjem na lokalnu opasnost, sistemom Lane Keeping Assistant sa aktivnom zaštitom od bočnog sudara i drugim bezbednosnim funkcijama.

Read more
BMW X5 digitalni ključ

Komfor bez ključa.

Zašto da stavljate ključ u bravu motora kad već imate sa sobom svoj Android smartfon? Digitalni ključ vam dopušta da zaključate i otključate svoj BMW i čak da startujete motor bez potrebe za fizičkim ključem. Može se učitati u vaš Android smartfon primenom aplikacije BMW Connected i deliti sa vašom porodicom i prijateljima.

 

Rok je godinu dana.

Read more
BMW X5 Konektovana navigacija

Direktan put do vašeg odredišta.

Pokušavate da nađete mesto za parkiranje blizu vašeg odredišta? To je lak zadatak sa sistemom Parking Space Assistant. On ukazuje na prazna mesta u velikim garažama ili na ulici i, na osnovu vašeg izbora, pronalazi za vas najbolju rutu sa najvećom verovatnoćom za nalaženje dostupnog mesta. Parking možete i platiti bezgotovinski korišćenjem sistema ParkNow.

 

Rok je tri godine.

Read more
Microsoft Office 365

Maksimalna produktivnost.

Radite u svom vozilu kao da ste u kancelariji pomoću sistema Microsoft Office 365. Diktirajte imejlove, učestvujte preko Skajpa u poslovnim sastancima, pristupajte svojim kontaktima i koordinirajte zakazane sastanke u kalendaru – sve preko svog smartfona. Vaš postojeći Microsoft Office 365 poslovni nalog čini vas jednako produktivnim na putu kao i za radnim stolom.

Read more
BMW X5 Connected Package Professional

Konektivnost. Vodi vas za još misao dalje.

Concierge servis, daljinski servisi ili informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu? Zašto birati pojedinačne opcije kada možete imati sve zajedno? Sa paketom Connected Package Professional, možete uživati u ovim servisima iz BMW ConnectedDrive kao i oprobasti dodatne besplatne usluge.

 

Rok je tri godine.
 

Read more
BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindarski benzinski motor modela BMW X5

PRAVI UZOR ZA SAVRŠENU URAVNOTEŽENOST.

BMW TwinPower Turbo inline šestocilindarski benzinski motor.

PRAVI UZOR ZA SAVRŠENU URAVNOTEŽENOST.

BMW TwinPower Turbo inline šestocilindarski benzinski motor.

BMW X5 xDrive40i(4) koristi svoj puni raspon. Zajedno sa superiornom vučom xDrive pogona na sva četiri točka, prefinjeni BMW TwinPower Turbo motor daje izlaznu snagu koja obećava čisto zadovoljstvo vožnje na najvišem nivou. 6-cilindarski benzinski motor razvija punih 250 kW (340 ks), dok se gorivo ubrizgava u cilindre do 350 bara za još efikasnije sagorevanje. Pritisak koji BMW X5 sa samopouzdanjem prevodi u vrhunske performanse.

Read more
Snimak modela BMW X5 M50d koji noću prolazi gradom

SASVIM NOV BMW X5 M50d.

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Ove vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani opseg uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Vrednosti vozila obeleženih sa (3), već su zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentnih vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [Što se tih vozila tiče, za poreze povezane sa vozilima ili drugi nameti zasnovani (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od vrednosti koje su ovde navedene]

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđuju se u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnje energije u skladu sa NEDC ciklusom za klasifikaciju.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičniom emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nove putničke automobile“,dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.

  (4) Predviđena dostupnost od Q4/2018.