BMW X5 G05 2018 Mineral bela metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom noćne vožnje
Potrošnja goriva, kombinovano12,4–1,2 l/100 km

BMW X5

BMW X5: SVI DETALJI.

Potrošnja goriva, kombinovano12,4–1,2 l/100 km
BMW X5BMW X5: SVI DETALJI.

Opremljen novim tehnologijama koje obezbeđuju još veću sigurnost i maksimalne vozne dinamike na svakoj podlozi, BMW X5 zna gde ide.

Pročitajte više

DOŽIVITE VOZNU DINAMIKU BMW-A X5 U OVOM VIDEU.

BMW X5 pruža zadovoljstvo tokom vožnje na bilo kojem terenu zahvaljujući poboljšanoj BMW TwinPower Turbo pogonskoj jedinici i izvanrednoj vučnoj snazi pogona na sve točkove BMW xDrive. Opciono dostupan xOffroad paket pruža fino podešavanje: četiri moguća off-road režima precizno prilagođavaju pogon na sve točkove trenutnim uslovima na voznoj podlozi.

Pročitajte više
BMW M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor BMW X5 G05 2018

Vozilo prikazano u videu pokazuje opcionu opremu koja više nije dostupna.

Pročitajte više

BMW X5: IZVRSNO PRIANJANJE S xOFFROAD PAKETOM.

Režim vožnje xSand BMW X5 G05 2018 Mineral bela metalik boja bočni prikaz vozila prilikom vožnje preko peska

xSand.

Sledeći parametri su podešeni u off-road režimu rada „xSand“: dodatno rastojanje od zemlje od 20 mm, off-road ABS koji može lako da se aktivira pri brzini od 10 km/h, i jednostavno kontrolisan odziv papučice gasa. Rezultat: optimalno priajanje čak i na neravnim putevima.
Režim vožnje xGravel BMW X5 G05 2018 Mineral bela metalik boja bočni prikaz vozila prilikom vožnje preko labavog, kamenitog tla

xGravel.

Ako aktivirate „xGravel“ režim, podešeni su sledeći parametri: dodatno rastojanje od zemlje od 20 mm, off-road ABS koji se odmah može aktivirati, ugodan odziv papučice gasa. Rezultat: savršen balans glatkoće rada i sigurnosti na labavom, kamenitom terenu.
Off-road režim vožnje xRocks BMW X5 G05 2018 Mineral bela metalik boja bočni prikaz

xRocks.

Sledeći parametri su podešeni u off-road režimu rada „xGravel“: dodatno rastojanje od zemlje od 40 mm, off-road ABS koji može da se lako aktivira pri brzini od 10 km/h, i jednostavno kontrolisan odziv papučice gasa. Rezultat: dosledan pogon i puno prostora ispod vozila.
Režim vožnje xSnow BMW X5 G05 2018 Mineral bela metalik boja bočni prikaz vozila prilikom vožnje preko snega

xSnow.

Kada je zaleđeno i klizavo, sledeći parametri su podešeni u „xSnow“ off-road režimu vožnje: Aktiviran je DSC, pneumatsko vešanje je podešeno na normalni nivo, a vozilo polazi iz druge brzine. Rezultat: čak i na klizavim putevima osigurano je priajanje.

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HIBRID.

Najbolje iz oba sveta: s modelom BMW X5 xDrive45e možete sebi da obezbedite održivu mobilnost i efikasnu voznu dinamiku. Istražite brojne prednosti ovog inovativnog BMW hibridnog vozila.

Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 tročetvrtinski bočni prikaz vozila prilikom punjenja
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 prednji prikaz vozila i modela ispred garaže

Plug-in hybridna tehnologija BMW-a X5 xDrive45e.

The BMW X5 xDrive45e plug-in hibrid kombinuje tehnologiju električnog pogona BMW eDrive sa snažnim BMW motorom sa unutrašnjem sagorevanjem. Zajedno, ove dve pogonske jedinice obezbeđuju svestrano iskustvo vožnje - zavisno od režima vožnje, vožnja bez emisije, gotovo nečujna ili sa većim obrtnim momentom i dovoljno rezervi čak i za udaljenija odredišta.
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 tročetvrtinski prednji prikaz vozila na ulici

Režimi vožnje BMW-a X5 xDrive45e.

Potpuno električan na putu ili do posla ili snažan i dinamičan tokom vikend putovanja - s električnim dometom do 88 kilometara, BMW X5 xDrive45e nudi sve mogućnosti. Dok ste na putu, inteligentni režimi vožnje u svakoj situaciji osiguravaju optimalnu interakciju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i električnog motora.
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 bočni prikaz vozila i modela ispred garaže

Punjenje BMW-a X5 xDrive45e.

Bilo kod kuće ili na putu: BMW Charging vam nudi prilagođena rešenja za punjenje vašeg BMW-a X5 plug-in hibrida. Pored standardnog kabla za punjenje (režim 2) za kućne utičnice, napajanja uključuje i kabl za punjenje (režim 3) za javno punjenje.
Plug-in hibrid BMW X5 xDrive45e G05 navigacioni sistem izbliza

Digitalne usluge modela BMW X5 xDrive45e.

BMW vam nudi inovativne digitalne usluge koje čine svakodnevnicu s vašim BMW-om X5 xDrive45e još lakšim i praktičnijim.

DIZAJN BMW-a X5.

BMW X5 G05 2018 Mineral bela metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz parkiranog vozila uveče

Prednji deo.

Velika, blago heksagonalna prednja rešetka, opciono lasersko svetlo s plavim X elementima i snažni otvori za vazduh modela BMW X5 pretvaraju snagu i dinamiku u uzbudljivi dizajnerski izražaj.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 Mineral bela metalik boja tročetvrtinski zadnji prikaz

Zadnji deo.

Horizontalne linije na zadnjem delu novog BMW-a X5 naglašavaju visoku funkciolnost ovog vozila: „Razdvojeni prtljažnik“ se elektronski otvora i zatvora pritiskom na dugme, te se razdvaja u dva dela.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 kabina

Kabina.

U unutrašnjosti modela BMW X5 je koriščen jasan dizajnerski jezik s visokokvalitetnim materijalama koji kao rezultat ima ekskluzivni ambijent kojim je obezbeđena atmosfera otvorenog prostora zahvaljujući opcionom panoramskom staklenom krovu. Opcioni fijni stakleni elementi na ručici menjača, BMW kontroler, Stop/Start dugme i kontrola glasnoće pružaju jedinstveno iskustvo dizajnu u kabini.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 fond

Fond.

Osećaj velikog prostora u modelu BMW X5 se takođe proteže i na zadnja sedišta. Ako ukupno pet sedišta nisu dovoljna, možete da proširite raspoloživi kapacitet sedišta pozadi s još dva dodatna sedišta u trećem redu.

SPECIJALNA EDICIJA BMW X5 BLACK VERMILION.

BMW X5 Edition Black Vermilion G05 2021
BMW Individual Frozen Black metallic BMW X5 Edition Black Vermilion G05 2021

BMW Individual Frozen Black metalik.

Izgled BMW-a X5 Edition Black Vermilion je definisan interakcijom boja između crne i crvene. Lak u BMV Individual specijalnoj Frozen Black metalik daje moćno prisustvo i upečatljiv kontrast crvenim akcentima.
22'' M light alloy wheel 742 M double-spoke in Orbit Grey matt BMW X5 Edition Black Vermilion G05 2021

22'' M alu felne 742 M double-spoke u Orbit Grey mat boji.

Veliki 22-inčni točak M 742 M sa dvostrukim kracima u Orbit Grey mat boji daje BMW X5 Edition Black Vermilion posebno ekskluzivan izgled. Iza njega, crvene kočione čeljusti visokog sjaja M sport privlače pažnju.
BMW double kidney with bars in Chili Red BMW X5 Edition Black Vermilion G05 2021

BMW rešetka u Chili Red boji.

Prava privlačnost: BMW X5 Edition Black Vermilion ima BMW rešetku završenu crvenom bojom na vidljivim površinama.
BMW Individual interior trim 'Fineline' BMW X5 Edition Black Vermilion G05 2021 interior

BMW Individual enterijer 'Fineline' Black.

U unutrašnjosti BMW X5 Edition Black Vermilion možete očekivati mnoge dizajnerske detalje. Unutrašnjost u BMW Individual 'Fineline' crnoj boji sa aluminijumskim umetcima i visokokvalitetnim logotipom Editions na poklopcu držača za čaše u crnoj boji BMW Individual Piano Finish naglašavaju ekskluzivnost ovog modela.
BMW Individual full leather interior Merino in black with red decorative stitching BMW X5 Edition Black Vermilion G05 2021

BMW Individual kožni enterijer 'Merino' u crnoj boji sa crvenim dekorativnim štepom.

U unutrašnjosti BMW Individual 'Merino' kožna presvlaka u crnoj boji pruža ambijent visokog kvaliteta. Specifični crveni ukrasni šavovi na prednjim i zadnjim sedištima daju sportski dodir. Crne patosnice sa crvenim ivicama harmonično upotpunjuju elegantan ukupni izgled.

DODACI I BMW M PERFORMANCE DELOVI ZA BMW X5.

BMW M Performance delovi vam omogućuju da svom BMW-u X5 obezbedite maksimalne karakteristike moto trka. Izaberite između vizualno unapređenih dizajnerskih detalja za eksterijer, kao i atraktivnih kovanih i lakometalnih točkova. Originalnim BMW dodacima prilagođavate svoj BMW svojim ličnim željama: proizvodi se savršeno uklapaju u BMW X5 u pogledu kvaliteta, dizajna i performansi.

20-inčni točak od lakih legura u stilu Star-spoke 748 M BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

20-inčni točak od lakih legura u stilu Star-spoke 748 M u Jet crnoj mat boji.

Visokokvalitetni 20-inčni točak od lakih legura u stilu Star-spoke 748 M je dizajniran u Jet crnoj mat boji s M logotipom u boji i obezbeđuje vozilu izuzetno sportsku pojavu svojim ekskluzivnim izgledom. Pojedinačni prednji točak, veličina točka 9J x 20, bez gume.
Pogledajte proizvod
M Performance 22-inčni točak od lakih legura u stilu Star-spoke 749 M dvobojni BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

M Performance 22-inčni točak od lakih legura u Star-spoke stilu 749 M dvobojni

Visokokvalitetni 22-inčni M Performance naplatak od lakih legura optimizovane mase u stilu Star-spoke 749 M je dizajniran u dvobojnoj crnoj mat boji, visokog sjaja, sa M logotipom u boji i natpisom M Performance Pojedinačni prednji točak, veličina točka 9,5J x 22, bez gume.
Pogledajte proizvod
BMW krovna kutija 520 crna/titanijum srebrna BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

BMW krovni kofer 520 crna / titanijum srebrna.

Moderna krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima kapacitet od 520 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.
Pogledajte proizvod
BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0. BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0.

BMW zadnji nosač za bicikle Pro 2.0 je lagan, ali čvrst i može nositi do 60 kg. Izuzetno jednostavan za rukovanje, može prevoziti dva bicikla ili e-bicikle (može se proširiti za smeštaj tri bicikla). Njegova funkcija naginjanja omogućava lak pristup prtljažnom prostoru u bilo kom trenutku.
Pogledajte proizvod
BMW prednje patosnice za sve vremenske uslove BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje.

Skrojene po meri, izdržljive patosnice za sve vremenske uslove s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće. Crna prostirka sa čeličnim ojačanjem.
Pogledajte proizvod
BMW univerzalna kuka crne boje, Travel & Comfort BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

BMW univerzalna kuka crne boje, Travel & Comfort sistem.

Univerzalna kuka sistema Travel & Comfort omogućava vešanje odeće ili laganih torbi preko naslona kako biste ih zaštitili od prljavštine na površini prostora za noge. Zahvaljujući spojnici, univerzalna kuka se može lagano postaviti na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“
Pogledajte proizvod
Prostirka za prtljažni prostor BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

Prostirka za prtljažni prostor.

Protivklizna, vodootporna i izuzetno izdržljiva podloga za prtljažni prostor, s izdignutim obrubom sa svih strana štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. U crnoj boji savršeno dopunjuje unutrašnjost vozila s osnovnom opremom.
Pogledajte proizvod
M Performance zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

M Performance zadnji difuzor od ugljeničnih vlakana.

100 odsto visokotehnološki. 100 odsto moto sport karakter. 100 odsto centar pažnje. Zadnji difuzor je napravljen od ugljeničnih vlakana i pažljivo izrađen rukom. Time je obezbeđen dinamičniji izgled - što čini snažan izgled vozila još impresivnijim.
Pogledajte proizvod
M Performance zadnji dodaci od ugljeničnih vlakana BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

M Performance zadnja krila od ugljeničnih vlakana.

Široki dizajn: M Performance zadnji dodaci dodatno vizuelno proširuju vozilo, naglašavajući ekskluzivni sportski izgled. Svi elementi su izrađeni od kvalitetnih ugljeničnih vlakana kako bi se savršeno uklopili u dizajn vozila i u savršenoj su harmoniji sa ostalim spoljnim komponentama izrađenim od istog materijala.
Pogledajte proizvod
M Performance poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana BMW X5 G05 2018 spoljašnjost

M Performance poklopci spoljnih retrovizora od ugljeničnih vlakana.

Pedantno ručno rađeni od karbonskih vlakana, upečatljivi poklopci spoljnih ogledala podvlače visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualni atletski dojam.
Pogledajte proizvod
M Performance volan BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

M Performance volan.

Činjenice o priajanju: Zahvaljujući području hvata koji je obložen alkantarom, M Performance volan pruža odličan osećaj i prianjanje - što doprinosi direktnijem i odzivnijem iskustvu upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka od crvene kože naglašavaju njegov sportski stil.
Pogledajte proizvod
M Performance poklopci pedala od nerđajućeg čelika BMW X5 G05 2018 unutrašnjost

M Performance poklopci pedala od nerđajućeg čelika.

Minimalistički dizajn, precizna izrada: Zahvaljujući asimetričnom dizajnu njihovih gumenih gazišta, čvrsti poklopci pedala od nerđajućeg čelika daju prostoru za noge izrazito dinamičan i visokotehnološki izgled. Savršeno dopunjuje druge M Performance proizvode.
Pogledajte proizvod

DIGITALNE USLUGE U MODELA BMW X5.

Sistemi pomoći vozaču stvaraju besprekornu vezu sa spoljašnjim svetom i pružaju maksimalnu udobnost i najveću moguću sigurnost zahvaljujući intuitivnom rukovanju.

Including of /content/bmw/marketB4R1/bmw_rs/sr_RS/publicPools/teaser-pool/medium-teasers/g05-2021/jcr:content/par-4col/wideteaser_3875_copy failed

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

245 (333)/5,500-6,250

Najveće brzina u km/h:

243

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

5.9-5.7

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

10.7-8.9

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

244-204

Red sa ilustracijom dimenzija modela BMW X5

SERVIS I PODRŠKA ZA BMW X5.

Zaposleni u BMW-ov servisu uslužuje klijenta

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite dodatne informacije, odnosno ako želite da dobijete posebne ponude za model BMW X5, kontaktirajte BMW-og partnera u vašem okruženju. Naši iskusni BMW savetnici sa zadovoljstvom će obezbediti sve informacije, telefonski ili direktno u salonu.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X5.

Zaposleni u BMW-ov servisu pozdravlja klijenta

#štagoddasedesi. Sveobuhvatno bezbrižno putovanje: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja kada su u pitanju vaš odabrani rok trajanja ili kilometražu.

Sadržaj paketa usluga:

  • Usluga provere vozila u skladu s BMW smernicama
  • Zamena polen filtera
  • Zamena kočione tečnosti

Potrošnja goriva i energije i emisija CO2 BMW X5 automobila.

  • Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji C02, potrošnji električne energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa obaveznom procedurom merenja i u skladu su sa Uredbom (EU) 715/2007 koja je važila u vreme homologacije. U slučaju dometa, brojke u WLTP -u uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu. Kada su pitanju nedavno testirana vozila od 01.01.2021. godine, službeni podaci više ne postoje prema NEDC-u, već samo prema WLTP-u. Za više informacija o postupcima merenja WLTP i NEDC pogledajte sledeći link: www.bmw.de/wltp.

    Za više informacija o službenoj potrošnji goriva i službenoj specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila, pogledajte „Vodič za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan besplatno na svim prodajnim mestima, od Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, kao i na adresi www.dat.de/co2