IMAJTE SVE. ROK I SOUL.

BMW X6 M50d: 381 ks, 280 kW.

BMW M Performance

IMAJTE SVE. ROK I SOUL.

BMW X6 M50d: 381 ks, 280 kW.

IMAJTE SVE. ROK I SOUL.BMW X6 M50d: 381 ks, 280 kW.

Iskustvo BMW M inženjera se u potpunosti ispoljava u interakciji između pogona, tehnologije šasije i dizajna prisutnoj u modelu BMW X6 M50d. Krajnji rezultat je M Performance automobil koji nudi ushićenost kombinacijom čiste dinamičnosti, komfora i svestranosti. On beskompromisno kombinuje kvalitete modela BMW X sa predanošću performansama kompanije BMW M GmbH te tako stvara sopstvenu klasu.

Vrednosti za BMW X6 M50d:
Potrošnja goriva (kombinovano): 6,6 l/100 km
Emisije CO2 (kombinovano): 173 g/km

Read more
Design

M PERFORMANCE DIZAJN MODELA BMW X6 M50d.

M genI I beskompromisna dinamičnost modela BMW X6 M50d očigledni su već na prvi pogled. Raspon osobenih i ekskluzivnih detalja dovodi do toga da se M Performance automobil optički ističe u okviru svoje Serije. To obuhvata specifične otvore za vazduh u širokom prednjem panelu iz M Sport paketa koji su standardna oprema. Oni ovom atleti od 381-ks daju još impozantniju pojavu. Sa dodatnim doterivanjem vozne dinamičnosti i zajedno sa većom emocionalnom privlačnošu i jedinstvenim ekskluzivnim karakterom, BMW X6 M50d postavlja standard u segment kupea za sportske aktivnosti kako što se tiče eksterijera, tako i enterijera.

EKSKLUZIVNA SVOJSTVA MODELA BMW X6 M50d.

Design features

Elementi dizajna naglašeni bojom.

Specifične pruge u završnoj obradi boje Ferric Grey unutar otvora za vazduh na širokom prednjem panelu daju modelu BMW X6 M50d još impozantniju pojavu.
Read more
M Double-spoke 468 M

20'' M Duplokraki 468 M.

Ekskluzivno dostupan kao opcija za M Performance model, ovaj aluminijumski točak naglašava atletski karakter i ekskluzivnost vozila.
Read more
Exterior mirror caps

Kape spoljnih ogledala naglašene bojom.

Zaobljene kape ogledala su u završnoj obradi boje Ferric Grey. Njihov aerodinamičan dizajn jedva da nudi bilo kakav otpor strujanju vazduha.
Read more
M logo

M logo u boji Dark Chrome.

M logo u boji Dark Chrome elegantan je način da se naglasi činjenica da je BMW X6 M50d zaista M Performance automobil.
Read more
Exhaust pipe finishers

Trapezoidni završni elementi izduvnih cevi.

Jedinstveni izgled izduvnih cevi u boji Black Chrome sa obe strane naglašava dinamičnu pojavu.
Read more
Model designation

Oznaka modela u boji Dark Chrome.

Specifična oznaka modela pozadi naglašena bojom ukazuje na blisku vezu između modela BMW X6 M50d i modela BMW M.
Read more
Door sill finishers

Završni elementi pragova vrata sa oznakom modela.

Ekskluzivni aluminijumski umeci sa oznakom modela dovode do radosnog iščekivanja doživljaja vožnje kako kad je reč o vozaču, tako i kada se radi o putnicima.
Read more

M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO REDNI 6-CILINDARSKI DIZEL MOTOR.

M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindarski dizel motor u modelu BMW X6 M50d inspiriše svojom kombinacijom naglašene dinamičnosti i zaprepašćujuće efikasnosti. Među svojstvima koja to omogućavaju nalazi se i trofazno turbopunjenje sa varijabilnom turbinskom geometrijom. Veoma razvijeni motor reaguje ekstremno spontano. Čak i pri malom broju obrtaja, dostupan je visoki obrtni moment, a raspon upotrebljivih brzina motora posebno je širok. Statistički iskazano, to znači: 280 kW (381 ks), 740 Nm obrtnog momenta pri 2.000 do 3.000 obrtaja u minutu, od 0 do 100 km/h za 5,2 sekunde i najveća brzina od 250 km/h. Istovremeno, kombinovana potrošnja goriva iznosi 6,6 litara na 100 km dok su prosečne emisije CO2 173 g/km. Zahvaljujući tehnologiji Blue Performance, proizvodna verzija modela BMW X6 M50d u skladu je sa standardima za emisije EU6.

M PERFORMANCE DINAMIČNOST VOŽNJE MODELA BMW X6 M50d.

Koncept dinamičnosti vožnje modela BMW X6 M50d dizajniran je sa performansama na umu. Pojačano zadovoljstvo u vožnji kombinovano sa jedinstvenim komforom i inspirativnom svestranošću glavni je cilj. Visoki nivo agilnosti i preciznost upravljanja te uravnotežena podešenost svih komponenti osetni su kad god vozilo izlazi iz krivine. Svojim iscrpnim modifikacijama, inženjeri BMW M GmbH optimalizovali su karakteristike vešanja i upravljanja u ovom ekskluzivnom kupeu za sportske aktivnosti sve do najfinijih detalja.

 • Više sporta: podesivo M vešanje

  Podesivo M vešanje obezbeđuje da tipična agilnost modela BMW X6 postigne kvalitet još orijentisaniji prema sportu u modelu BMW X6 M50d. Obuhvaćeno je paketom koji sadrži i sistem Dynamic Damping Control kao i vazdušno vešanje na zadnjoj osovini, podešeno za posebno sportske reakcije u vožnji. Jedna od pogodnosti za vas jeste i precizna kontrola karakteristika upravljanja.

 • Više agilnosti: paket vešanja Dynamic

  Opremljen paketom podesivog vešanja Dynamic, model BMW X6 M50d postiže maksimalni nivo agilnosti, preciznosti i lateralne dinamičnosti. Sistem Dynamic Performance Control i Dynamic Drive specifični za model garantuju još neutralnije upravljanje i redukuju bočno naginjanje šasije u krivinama.

 • Više vuče: BMW xDrive

  Model BMW X6 M50d ima inteligentan sistem pogona na sva četiri točka BMW xDrive sa sistemom Performance Control kao standardom, te tako postiže jedinstveni nivo dinamičnosti, agilnosti i vuče. Kakva god bila površina puta, kupe za sportske aktivnosti prati svaku promenu pravca sa primetno manje korekcija volanom. Za postizanje dinamičnosti vožnje tipične za M Performance vozila, sistem je projektovan ujedno tako da naglasak bude na zadnjim točkovima.

Steptronic

8-BRZINSKA STEPTRONIC SPORTSKA TRANSMISIJA.

U modelu BMW X6 M50d snagu prenosi 8-brzinska Steptronic sportska transmisija koja je deo standardne opreme. Specifično M Performance podešavanje programa promene brzina specijalno je prilagođeno konkretnom potencijalu motora za performanse. Pločice za promenu brzina na volanu dopuštaju njihovo menjanje u sportskom stilu. Transmisija sadrži i sistem Launch Control, obezbeđujući optimalno ubrzanje u svim uslovima. Kompaktna građa, mala težina i savršena međuigra sa Auto Start Stop funkcijom takođe su ključni za značajno smanjenje potrošnje goriva i smanjenje izduvnih emisija.

PORODICA M PERFORMANCE.

Fino izoštren dizajn, usavršen pogon, maksimalizovana dinamičnost vožnje. M Performance automobili oličenje su ove trijade svojstava. Kao ekskluzivne ponude kompanije BMW M GmbH, oni kombinuju najbolja svojstva svojih serija sa dinamičnim genima BMW M, stvarajući tako sopstvenu klasu.

Intenzivnije zadovoljstvo u vožnji.

Upoznajte se sa punim opsegom M Performance automobila.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije zavise od veličine odabranih točkova i guma. Podaci o potrošnji se utvrđuju u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

  Domet vožnje zavisi od raznovrsnih činilaca, posebno od: ličnog ponašanja u vožnji, odabrane trase, vremenskih prilika, upotrebe hlađenja/grejanja i prethodne klimatizacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany.