Dizajn BMW X6

UVEK U CENTRU PAŽNJE.

Dizajn BMW X6.

UVEK U CENTRU PAŽNJE.

Dizajn BMW X6.

Vreme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 je napravljen za vožnju. Sa enegetičnim, dinamičnim konturama, BMW X6 odiše impresivnom dinamikom i funkcionalnošću. Široka ramena i stabilan stav reflektuju njegove X gene, dok kupe linija krova naglašava izrazit karakter BMW X6. Kombinacija koja čini ovo SAV vozilo tako jedinstvenim.

Kontrolni ekrani prikazuju nov dizajn korisničkog interfejsa koji bi trebalo da bude dostupan u oktobru 2016. 

UVEK U CENTRU PAŽNJE.Dizajn BMW X6.

Vreme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 je napravljen za vožnju. Sa enegetičnim, dinamičnim konturama, BMW X6 odiše impresivnom dinamikom i funkcionalnošću. Široka ramena i stabilan stav reflektuju njegove X gene, dok kupe linija krova naglašava izrazit karakter BMW X6. Kombinacija koja čini ovo SAV vozilo tako jedinstvenim.

Kontrolni ekrani prikazuju nov dizajn korisničkog interfejsa koji bi trebalo da bude dostupan u oktobru 2016. 

Read more

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI.

Širok. Mišićav. Dinamičan. BMW X6 kombinuje stabilan stav X modela sa sportskim karkaterom kupea. Upečatljiv prednji deo sadrži velike usisnike vazduha koji ukazuju na snagu koja vreba iza njih. Velika, sportski oblikovana, prednja maska naglašava sportsko prisustvo, sa detaljima superiornosti koji su rezultat duplih prednjih svetala i svetala za maglu, koja su široko postavljena na vozilu. Kada se posmatra sa strane, sportska, kupe silueta dolazi do izražaja, vizuelno uokvirena premijum hromiranim okvirima na prozorima. Iz ove perspektive, aktivni jezik dizajna BMW X6 je odmah prepoznatljiv: Prvi deo upečatljive linije pregiba se proteže od snažno oblikovanih lukova prednjih točkova do ručki na zadnjim vratima. Drugi deo počinje na na lukovima zadnjih točkova i elegantno nestaje na zadnjem delu vozila. dinamična priroda BMW X6 dolazi više do izražaja na impresivnom zadnjem kraju, gde horizontalne linije naglašavaju stabilnost vozila. BMW X6 je spreman da ostavi sve granice iza sebe.

DIZAJN LED SVETLA.

Spoljašnjost BMW X6 se može potpuno opremiti LED rasvetom – od prednjih svetala, svetala za maglu i do zadnjih svetala.

 • Adaptivna LED prednja svetla

  Adaptivna LED prednja svetla se sastoje od svetla pozicije, LED svetlosnog prstena, kratkih svetala, BMW Selective Beam (protiv zaslepljivanja), LED svetala za maglu, svetla za skretanje, pokazivača pravca, svetla za vožnju po danu i adaptivnih prednjih svetala sa varijabilnom kontrolom svetla. Sve funkcije su dostupne u LED tehnologiji, bez izuzetaka.
  Distribucija svetla se automatski prilagođava brzini vozila i uglu prednjih točkova. Veoma jako svetlo je slično dnevnoj svetlosti i otpimalno i ravnomerno osvetljava put, što povećava vidljivost i čini vožnju manje napornom. Četiri LED svetlosna prstena čini prednji kraj vozila upečatljivim, čak i tokom dana.

 • LED svetla za maglu

  LED svetla za maglu povećavaju vidljivost na maloj udaljenosti po nepovoljnim vremenskim uslovima, poboljšavajući bezbednost tokom noćne vožnje. Zajedno sa širokim uglom svetla, ona su poznata po boji njihvog svetla – koja je veoma slična dnevnom svetlu – zajedno sa dugim vekom trajanja i malom potrošnjom energije. LED svetla za maglu takođe predstavljaju upečatljiv detalj dizajna ispod duplih prednih svetala na upečatljivom prednjem kraju BMW X6 modela.

 • Zadnja svetla sa LED tehnologijom

  Zadnja svetla u potpunosi urađena sa LED tehnologijom se sastoje od dva indivudalna LED elementa. Oba poseduju klasičan BMW L oblik. Ona naglašavaju identitet zadnjeg kraja i čini vozilo prepoznatljivim čak i po mraku.
  Elementi osvetljenja u L obliku pružaju dodatni eho dizajna unutar zadnjih svetala.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI.

Jasne strukture. Ekskluzivan sportski duh. Kvalitetna obrada. Unutrašnjost BMW X6 je pažljivo smišljena, do najsitnijeg detalja. U tipičnom BMW stilu, kabina je potpuno orijentisana ka vozaču, koji uživa u odličnoj preglednosti zahvaljujući izdugnutom položaju sedenja. Sportski oblik sedišta garantuje optimalnu stabilnost, čak i tokom najdinamičnijih putovanja.
Kupe silueta i konture unutrašnjosti garantuju da se putnici unutar vozila uvek osećaju udobno. Svetle i tamne površine stvaraju intenzivan kontrast a premijum materijali i standardni ukrasni detalji od kože šalju jasnu poruku: Savršenstvom je bitno.

MATERIJALI.

Vrhunski kvalitet je dominantna karakteristika kožne opreme i dekorativnih lajsni u BMW X6. Dostupne su razne kombinacije boja. Jedan od dostupnih opcija je gornji deo instrument table presvučen crnom Soft Nappa kožom; u kombinaciji sa Design Pure Extravagance paketom opreme u Cognac/Black, ova kombinacija je naglašena kontrastnim šavovima u sivoj boji. Donji deo dolazi u Cognac. Sadržaj M Sport paketa uključuje kombinaciju koža/Alcantara u crnoj boji i ukrasne lajsne u Aluminijum Hexagon kombinaciji. Dakota koža je takođe dostupna u raznim bojama; Coral Red sa crnim šavovima kombinovana sa unutrašnjim ukrasnim lajsnama od fino brušenog aluminijuma.

PAKET RASVETA SA AMBIJENTALNIM SVETLOM.

Paket osvetljenja sadrži brojna LED svetla i daje enterijeru elegantan ambijent koji poziva putnike da se opuste Svetla „dobrodošlice“ stvaraju tepih svetlosti ispred vozila kako bi vozaču poželela dobrodošlicu. Ambijentalno svetlo naglašava salonsku atmosferu u enterijeru. Devet prethodno definisanih dizajna svetla u plavoj, beloj i narandžastoj boji pune enterijer umirujućom i opuštajućom mešavinom indirektnih i direktnih izvora svetla. Dodatni izvori Ambijentalnog osvetljenja nalaze se, između ostalog, na lasjnama, u prednjem i zadnjem prostoru za noge i svim odeljcima i panelima u vratima. Praktična svetla za čitanje instalirana su pozadi. Dodatna LED svetla na eksterijeru nude dodatne svakodnevne pogodnosti, poput LED osvetljenja za blizinu u ručicama na vratima koje se aktivira po ulasku i izlasku.