Dinamičnost vožnje BMW X6

IMPRESIVAN. U SVAKOM POGLEDU.

Dinamičnost vožnje BMW X6.

IMPRESIVAN. U SVAKOM POGLEDU.

Dinamičnost vožnje BMW X6.

Upečatljiv dizajn BMW X6 je jedinstven. Međutim, na kraju, jedan faktor je veoma bitan: Kakva je vožnja u ovom automobilu? Šasija BMW X6 postavlja nove standarde. BMW xDrive sistem garantuje odlično prianjanje – bez obzira na vreme i uslove na putu. Sve ovo je kombinovani sa odličnom stabilnosti i agilnosti koja odmah oduševljava. Opcije uključuju paket adaptivne suspenzije i aktivno upravljanje – radi većeg uživanja u vožnji.

IMPRESIVAN. U SVAKOM POGLEDU.Dinamičnost vožnje BMW X6.

Upečatljiv dizajn BMW X6 je jedinstven. Međutim, na kraju, jedan faktor je veoma bitan: Kakva je vožnja u ovom automobilu? Šasija BMW X6 postavlja nove standarde. BMW xDrive sistem garantuje odlično prianjanje – bez obzira na vreme i uslove na putu. Sve ovo je kombinovani sa odličnom stabilnosti i agilnosti koja odmah oduševljava. Opcije uključuju paket adaptivne suspenzije i aktivno upravljanje – radi većeg uživanja u vožnji.

BMW X6

MAKSIMUM MAKSIMUMA.

Otkrijte dizajn i dinamičnost vožnje BMW X6.

MAKSIMUM MAKSIMUMA.

Otkrijte dizajn i dinamičnost vožnje BMW X6.

BMW X6 M50d.

BMW X6 M50d koristi jedinstveno znanje BMW M inženjera, u obliku specijalnog, fino podešenog pogonskog sklopa, suspenzije i dizajna. Konačni rezultat je automobil koji nudi uzbudljivu kombinaciju čiste dinamičnosti, udobnosti i svakodnevne funkcionalnosti.
 

 • M Performance TwinPower Turbo redni 6-cilindrični dizel motor

  BMW M Performance TwinPower Turbo redni, 6-cilindrični dizel motor sa trostrukim turbo punjenjem kombinuje impresivne performanse sa potiskom koji je prisutan čak i u visokim obrtajima motora. Ovaj pogonski sklop iz EfficientDynamics porodice motora poseduje CommonRail direktno ubrizgavanje i turbo punjač sa varijabilnom geometrijom turbine, što rezultuje veoma brzim odzivom i velikim obrtnim momentom, čak i pri niskim obrtajima motora. Pri obrtajima između 2,000 i 3,000 obr/min, maksimalni obrtni momenat od 740 Nm je dostupan. Motor sa zapreminom od 3.0 litre proizvodi maksimalnu snagu od 280 kW (381 KS) između 4,000 i 4,400 obr/min. BMW X6 M50d ubrzava od 0 do 100 km/h za 5.2 sekunde. Impresivne performanse sa kombinovanom potrošnjom goriva od 6.6 litara na 100 km i emisijom CO2 gasova od 174 g/km prikazuje izvanrednu vezu između dinamičnosti i efikasnosti, i ponovo naglašava legendarne BMW veštine kad su u pitanju motori.

 • Adaptivna M suspenzija

  Sa M Performance podešavanjima, adaptivna M suspenzija garantuje da je karakteristična agilnost BMW X modela nastrojena ka sportskoj vožnji. Dinamična Kontrola amortizera i vazdušno oslanjanje na zadnjoj osovini je podešeno da isporuči izvanredne karakteristike sportske vožnje i garantuje precizne osobine upravljanja.
  Dynamic paket adaptivne suspenzije daje BMW X6 M50d maksimalnu agilnost, preciznosti i dinamičnost. M Performance Dinamična kontrola performansi i Dynamic Drive paket opreme garantuje neutralnije upravljanje i smanjuje naginjanje karoserije u krivinama.

 • Spoljašnjost

  M geni BMW X6 M50d stvaraju atmosferu dinamične superiornosti, čak i na prvi pogled. Sportski dizajn se izdvaja od ostalih zahvaljujući nekoliko naglašenih i ekskluzivnih detalja. Oni delom potiču iz M Sport paketa opreme, koji je deo standardne opreme, kao i specifičnog prednjeg i zadnjeg branika kao i BMW Indvidual Shadow Line visoko sjajne boje.
  Čak i kada se posmatra sa daljine. BMW X6 M50d se izdvaja od ostalih. Specijalno dizajnirane, opcionalne aluminijumske felne od 20“ olakšavaju lako prepoznavanje u gužvi. Ferric Grey boja okružuje velike usisnike vazduha na prednjem braniku i naglašava impozantno prisustvo vozila. Upečatljivi sportski spoljašnji retrovizori, takođe u Ferric Grey boji, su više nego dorasli zadatku koji se očekuje od njih. Odlične karakteristike na zadnjem kraju obuhvataju „X6 M50d“ natpis od hroma i specijalne ukrasne vrhove izduvnog sistema u crnoj boji koji dodatna naglašavaju dinamičnost prisustvo automobila.

 • Unutrašnjost

  Sadržaj M Sport paketa opreme stvara jedinstvenu atmosferu unutar BMW X6 M50d: simbioza između sportskog i elegantnog.
  Čim otvorite vozačeva vrata, „M50d“ natpis na pragovima vrata vam upada u oko. Sa kvalitetnim materijalima i jedinstvenim ambijentom, unutrašnjosti reflektuje čist užitak u vožnji BMW X5 M50d. M kožni volan koji odlično leži u rukama omogućava preciznu kontrolu nad BMW X6 M50d u svakom trenutku. 8-stepena Steptronic sportska transmisija sa integrisanim lopaticama za promenu stepena prenosa vam omogućava da lako i brzo promenite stepen prenos (u skladu sa vašim željama) i garantuje još veći užitak tokom vožnje. Radi vožnje pune adrenalina, savršena ergonomija sportskih sedišta presvučenih Alcantara/koža kombinacijom garantujte optimalnu stabilnost.

BMW xDRIVE.

Inteligentni BMW xDrive pogon na svim točkovima se savršeno prilagođava najizazovnijim stanjima puta, garantujući optimalno prianjanje u svakom trenutku. xDrive i DSC (Dinamična kontrola stabilnost) sistemi garantuju da će BMW automobil ostati stabilan i bezbedan. Kontrolisan putem DSC sistema senzora, xDrive sistem fleksibilno i brzo raspoređuje pogonsku snagu između osovina kako bi se sprečilo podupravljanje i predupravljanje u krivinama, na taj način garantujući izvanrednu stabilnost. Osim toga, sistem garantuje brzo, bezbedno ubrzanje čak i na klizavim i strmim nagibima. U kritičnim situacijama na putu, DSC sistem ne interveniše toliko puno. S toga, BMW xDrive sistem kombinuje sve prednosti pogona na svim točkovima – prianjanje, stabilnost i bezbednost u vožnji – sa klasičnom BMW agilnosti.

 • xDrive status

  Jasna poruka čak i u otežanim situacijama: Uz pomoć xDrive Status sistema, vozač uvek vidi globalnu sliku. Vozač može pristupiti podacima relevantnim za vožnju van asfaltiranih puteva, putem instrument table i centralnog kontrolnog ekrana. Pored lako čitljivog kompasa (samo u kombinaciji sa Professional navigacionim sistemom), sistem takođe pokazuje ugao nagiba vozila, izražen u stepenima i vizuelno putem trodimenzonalnog prikaza.

BMW X6 Šasija

ŠASIJA.

Veličanstvena: Zahvaljuujući velikom rastojanju između točkova i zadnjoj osovini, BMW X6 impresionira odličnim prianjanjem na putu. U isto vreme, automobil je veoma udoban – bez kompromisa u pogledu dinamičnosti.

PAKETI OPREME ADAPTIVNE SUSPENZIJE.

Prilagodite šasiju vašeg BMW X6 kako bi odgovarala vašem stilu vožnje. Ukupno četiri verzije vam stoje na raspolaganju.

 • Comfort

  Vrhunska udobnost vožnje sa karakterističnom BMW dinamikom: Paket opreme adaptivne suspenzije „Comfort“ omogućava individualno podešavanja suspenzije i amortizera.
  Glavne komponente adaptivnog paketa suspenzije „Comfort“ predstavljaju dinamična kontrola oslanjanja i vazdušna suspenzija na zadnjoj osovini. Standardno podešavanje je dizajnirano za vrhunsku udobnost tokom vožnje i mogu se individualno podesiti uz pomoć kontrole iskustva vožnje. Sistem menja karakteristike oslanjanja putem sistema dinamične kontrole oslanjanja. Vazdušna suspenzija na zadnjoj osovini je uključena u paket opreme i garantuje visok nivo udobnosti tokom vožnje, bez obzira na opterećenost vozila.
  Kada želite dinamičniju suspenziju, Sport i Sport+ režimi su dostupni putem sistema za kontrolu iskustva u vožnji. Ovi režimi vožnje omogućavaju čvršće oslanjanje, što uzrokuje da automobil direktnije reaguje na komande volana, i ima sportske karakteristike upravljanja.

 • Dynamic

  Izvanredna dinamičnost vožnje: „Dynamic“ paket adaptivne suspenzije omogućava vozačima da iskuse punu dinamičnost vozila. Sistem obuhvata dinamičnu kontrolu performansi i Dynamic Drive sistem i garantovano isporučuje dinamičnost vožnje koja je izraženo sportska, dok u isto vreme zadržava superiornu udobnost vožnje, kao što se vidi putem neutralnog upravljanja i minimalnog naginjanja karoserije u krivinama.
  Dinamična kontrola performansi raspoređuje snagu motora između točkova zadnje osovine. U krivinama, obrtni moment je povećan na spoljašnjem točku, radi poboljšanog prianjanja. Rezultat – maksimalna dinamičnost i optimalna stabilnost. U isto vreme, Dynamic Drive sistem garantuje da je naginjanje karoserije smanjeno i jedva primetno, zahvaljujući aktivnim stabilizatorima na prednjoj i zadnjoj osovini.
  U BMW X6 M50d, Dynamic adaptivni paket suspenije naglašava sportski karakter vozila.

 • Professional

  Najbolje iz oba sveta: Professional paket adaptivne suspenzije kombinuje komponente ova paketa adaptivne suspenzije, „Comfort“ i „Dynamic“, time omogućavajući izvanrednu udobnost dok u isto vreme maksimizira dinamičnost vožnje. Suspenzija vozila se može individualno podesiti u bilo kom trenutku koristeći sistem za kontrolu iskustva u vožnji.
  Brojne inovacione tehnologije su dotupne radi veoma dinamične vožnje. Dinamična kontrola performansi, na primer, raspoređuje snagu motora između levog i desnog točka zadnje osovine. Na primer, prilikom prolaska kroz oštru krivinu, obrtni momenat se prenosi na spoljašnji točak čim se povećava prianjanje automobila. Rezultat: maksimalna dinamičnost i optimalna stabilnost.
  U međuvremenu, Dynamic Drive sistem smanjuje naginjanje karoserije uz pomoć stabilizatora na prednjoj i zadnjoj osovini.
  Smanjeno naginjanje karoserije je poželjno kada vozač želi vozač želi udobnu vožnju, jer što je karoserija manje naginje vožnja je opuštenija. Na neravnim putevima, karakteristike amortizera se dodatno mogu podesiti putem dinamične kontrole oslanjanja radi još veće udobnosti tokom vožnje. Vazdušno oslanjanje na zadnjoj osovini je deo paket opreme i garantuje konstantni nivo udobnosti u vožnji, bez obzira na opterećenje vozila.

 • Adaptivna M suspenzija

  Naglašena dinamičnost vožnje: adaptivna M suspenzija maksimalno koristi dinamični potencijal BMW X6. Dinamična kontrola stabilnosti i vazdušna suspenzija na zadnjoj osovini se podešavaju radi isporuke veoma sportskih karakteristika vožnje.
  Sport i Sport+ režimi se mogu izabrati putem sistema za kontrolu iskustva u vožnji. Oni daju vozilu veoma dinamično upravljanje, kao i čvršće podešene amortizere. Osim toga, vozilo reaguje direktnije na komande volana i pedalu gasa. U Sport+ režimu, dinamična kontrola prianjanja (DTC) je takođe aktivirana, što omogućava dinamičniju vožnju i kontrolisano proklizavanje. U BMW X6 M50d, svi režimi podržavaju dinamičniju osnovnu konfiguraciju.
  Comfort režim se može izabrati radi opuštene, dugačke vožnje.

AKTIVNO UPRAVLJANJE.

Nova dimenzija udobnosti prilikom upravljanja – aktivno upravljanje nudi preciznost, agilnost i udobnost u svakoj situaciji na putu.
Pri malim brzinama, kao što je gradska vožnja, prilikom parkiranja ili vožnja po zavojitim putevima, aktivno upravljanje povećava ugao upravljanje. Možete savladati oštre krivine sa manjim okretanjem volana i bez skiranja ruku sa volana – to u velikoj meri povećava agilnost vašeg BMW automobila i parkiranje postaje mnogo lakše.
Kako bi se poboljšalo upravljanje pri visokim brzinama, aktivno upravljanje omogućava direktnije upravljanje pri brzinama od 120 do 140 km/h (u zavisnosti od modela i podešavanja). Na taj način se smanjuje neophodno okretanje volana. Pogodnosti za vas: možete preciznije okretati točkove – što vam pruža veću stabilnosti i udobnost. U kritičnim situacijama, na primer prilikom preticanja ili pti kočenju na neravnim površinama, aktivno upravljanje interveniše, na primer, ublažavanjem udara od neravne površine – brže nego što i najiskusniji vozač može da uradi.
S obzirom da je aktivni sistem zapravo pomoćni sistem i ne prekida direktnu vezu vozača i točkova, BMW automobil i dalje ostaje pod vašom kontrolom čak iako se sistem pokvari. Ako se greška na sistemu otkrije, aktivni sistem upravljanje je odmah zaključan putem bezbednosnog kola. To znači da uvek imate kontrolu nad situacijom.