Oprema za BMW X6

PRETVARA PUT U POZORNICU.

Oprema za BMW X6.

PRETVARA PUT U POZORNICU.

Oprema za BMW X6.

Najbolja glavna uloga: BMW X6. Sa impozantnim prisustvom, ovo SAV vozilo urokuje komešanje gde god da ode. Koja je njegova uloga? To je na vama da odlučite. Design Pure Extravagance paket opreme je pun jedinstvenih detalja. M Sport paket opreme čini da BMW X6 izgleda sportskije. Sa BMW Indvidual opremom možete vozilu dati izgled luksuzne ekskluzivnosti. Ako vam zatreba još nešto da upotpunite izgled, možete to pronaći u orginalnim BMW dodacima.

PRETVARA PUT U POZORNICU.Oprema za BMW X6.

Najbolja glavna uloga: BMW X6. Sa impozantnim prisustvom, ovo SAV vozilo urokuje komešanje gde god da ode. Koja je njegova uloga? To je na vama da odlučite. Design Pure Extravagance paket opreme je pun jedinstvenih detalja. M Sport paket opreme čini da BMW X6 izgleda sportskije. Sa BMW Indvidual opremom možete vozilu dati izgled luksuzne ekskluzivnosti. Ako vam zatreba još nešto da upotpunite izgled, možete to pronaći u orginalnim BMW dodacima.

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Sa Design Pure Extravagance paketom, nezavisna priroda BMW X6 dolazi do izražaja – bez obzira sa koje strane posmatrate. Ekskluzivni detalji u Cerium Grey bojij, sofisticirana spoljašnjosti i specijalna BMW prednja maska su samo neki od detalja u ponudi. Unutar automobila, jačina karaktera se nastavlja zahvaljujući vrhunskim bojama i kombinacijama materijala.

 • Spoljašnjost

  Design Pure Extravagance paket naglašava kvalitetan izgled spoljašnjosti BMW X6. Upečatljive aluminijumske felne od 20“ u stilu 597 naglašavaju snažan karakter vozila. Dok su ukrasni detalji na stubovima i kućištima retrovizora ofarbani u crnu boju visokog sjaja, razni ostali detalji u Cerium Grey boji naglašavaju upečatjiv kontrast, od okvira bočnih prozora i spoljašnjih retrovizora do BMW prednje maske i detalja na vratima prtljažnika. Ukrasni detalji na pragovima svih vrata su različiti ali se savršeno uklapaju sa bojom ostatka automobila. Prednja dva praga su osvetljena i nose BMW natpis. Aluminijumske stepenik i vidljiva zaštita karoserije od nerđajućeg čelika na prednjem i zadnjem delu, takođe u Cerium Grey boji, podsećaju na terenska vozila. Svetla za maglu u LED tehnologiji su prepoznatljiva po jakoj svetlosti, sličnoj dnevnom svetlu.
  Razne aluminijumske felne u različitim dizajnima, veličine 19 i 20 inča su dostupne kao alternative.

 • Unutrašnjost

  Design Pure Extravagance paket opreme daju unutrašnjosti BMW X6 veoma luksuznu atmoferu. Čim se vrata otvore, osvetljeni ukrasni pragovi sa BMW natpisom zarobljavaju vašu pažnju. Presvlake od dvojbojne kože, Ivory White/Black sa kontrastnim šavovima u sivoj boji zrači neverovatnom elegancijom. Paneli na vratima poseduju uklapajuće presvlake od crne Nappa kože. Donji deo instrument table presvučen Ivory White bojom i ukrasne lajsne od American Oak drveta savršeno dopunjavaju kožom presvučenu unutrašnjost.
  Alternativno, unutrašnji ukrasi su takođe dostupni od teksturisanog Fineline Pure kvalitetnog drveta, Fineline Stripe, ili Poplar Grain, kao i od fino brušenog aluminijuma i Ash Vulcano Brown kvalitetnim drvetom, Sen Light Brown kvalitetnim drvetom ili Piano Finish Black drvetom iz BMW Individual ponude. Čak i kada niste pored automobila, ekskluzivni BMW ključ sa Pearl Chrome detaljima deluje kao podsetnik elegantnosti Pure Extravagance unutrašnjosti.
  Pure Extravagance dizajn unutrašnjosti se savršeno može kombinovati sa M Sport paketom.

M SPORT PAKET OPREME.

Snaga za znakom uzvičnika: Sa opremom iz M Sport paketa, dinamična aura vašeg BMW X6 dostiže potpuno novu dimenziju.

 • Spoljašnjost
  • M Aerodynamics paket opreme sa prednjim branikom, bočnim pragovima, ukrasnim lukovima točkova u boji karoserije, zadnjim branikom sa difuzorom u Dark Shadow metalik boji.
  • LED svetla za maglu
  • M aluminijumske felne od 19 inča sa stilom 623 M, alternativno M aluminijumske felne od 20“ sa stilom 469M, ostale felne su dostupne
  • Adaptivna M suspenzija ili paket adaptivne suspenzije „Dynamic“
  • BMW Individual Shadow Line boja visokog sjaja, alternativno BMW Individual Exterior Line Satnized Aluminijum boja
  • M logo na bočnim stranama
  • Spoljašnji retrovzori u boji karoserije
  • Ukrasni vrhovi izduvnog sistema od hroma sa M Sport specifičnim dizajnom
  • Ekskluzivna Carbon Black metalik boja, ostale boje su takođe dostupne
  • Bočni usisnici vazduha u crnoj boji visokog sjaja
 • Unutrašnjost
  • M ukrasni pragovi vrata, M oslonac za nogu vozača
  • Sportska sedišta za vozača i suvozača presvučena Alcantara/koža kombinacijom sa M logom na šavovima, ostali materijali su takođe dostupni
  • M kožni volan sa multifunkcionalnim tasterima i lopaticima za promenu stepena prenosa
  • BMW Individual Anthracite presvučen krov, alternativno BMW Indvidual Alcantara presvučne krov
  • Unutrašnje ukrasne lajsne u Aluminium Hexagon kombinaciji, ostale vrste ukrasnih lajsni su takođe odstupne
  • Ključ automobila sa ekskluzivnim M logom

ORGINALNI BWM DODACI.

Orginalni BMW dodaci vam omogućavaju da naglasite individualni karakter vašeg BMW X6 i dodatno povećate funkcionalnost i fleksibilnost. Ovde možete pronaći izbor praktičnih i kvalitetnih proizvoda.

 • BMW M Performance aluminijumske felne od 21“ sa duplim kracima u stilu 599 M

  Premijum aluminijumske felne od 21 inča u dvobojnoj Orbit Grey boji poseduju čeličnu ivicu i M logo. RDC komplet točkova sa „run-flat“ pneumaticima, sa veličinom felni 10J x 21 sa 285/35 R21 105Y pneumaticima i veličinom zadnjih felni 11.5J x 21 sa 325/30 R21 108Y pneumaticima.
   

 • Luksuzna torba za skije i snoubord

  Sofistiirana torba za skije i snoubord omogućava bezbedan transport do četiri para skija ili tri snouborda unutar automobila. Može se pričvrstiti putem tačaka vezivanja sa karabiner kukama. Integrisani točkići olakšavaju transport torbe izvan automobila.
   

 • Patisnice prtljažnika

  Dugotrajnte, vodootporne patosnice sa izdignutom ivicom sa svih strana štite prtljažnik od prljavštine i vlage. Karakteriše je crna boja i detalji od nerđajućeg čelika sa BMW natpisom. Tekstilni džep je ušiven sa leve i desne strane.

 • Patosnice za sve sezone

  Savršeno skrojene, dugotrajne patosnice sa izdugnutim ivicama sa elegantnim dizajnim štite pod automobila od vlage i prljavštine i čuva vaše noge suvim. Karakteriše i crna boja i premijum izgled sa metalnim detaljima.
   

 • BMW LED osvetljenje pragova

  Sofisticirani pragovi vrata sa osvetljenim BMW natpisom automatski zrače nežnim svetlom kada su vrata otvorena. Baterije za LED svetla traju do tri godine a njihova zamena je veoma jednostavna.

 • Kućište ključa

  Kućište ključa, napravljeno od kvalitetne kože, je čvrsto pričvršćeno za ključ sa nerđajućom kopčom. Ono štiti ključ od ogrebotina, prljavštine i vlage, sprečava slučajni pritisak tastera i poseduje crnu boju koja se savršeno uklapa sa unutrašnjosti vašeg BMW automobila.
   

 • Connect Universal adapter

  Adapter za sve kompatibilni telefone sa mikro-SUB utičnicom. Pored punjenja, adapter poboljšava prijem signala i omogućava bezbedno odlaganje telefona. Zahvaljujući njegovoj USB utičnici, muzika memorisana na telefonu se može jednostavno puštati preko BMW audio sistema.
   

BMW INDIVIDUAL.

Jedinstvenost karaktera je otkrivena u svakom detalju – suština prave ekskluzivnosti. U potpunosti izrazite vašu želju sa savršenstvom uz pomoć BMW Individual opreme za BMW X6.
 

Izraz vaše ličnosti.

 • BMW Individual boje

  Dominira terenom – sa upečatljivom bojom. Za one koji žele da naglase pojavu novog BMW X6, četiri BMW Individual boje nudi fascinantne mogućnosti. Jedinstven primer je BMW Individual Pyrite Brown metalik boja. Mikroskopski, kristalni pigmenti svetlucaiju između zlatne i srebrne. To je efekat koji dodatno naglašava dinamične proporcije automobila.
   

 • BMW Individual Merino koža

  Čist luksuz – čak i u najudaljenijim mestima: Velikim delom zahvaljujući kvalitetnoj Merino koži sa pet boja iz BMW Individual ponude. Postavljanje novih standarda u pogledu udobnosti i ekskluzivnosti, oni takođe nude priliku za stvaranje jedinstvenih kombinacija. Osim toga, redizajnirani dekorativni elementi na površini sedišta, šavovim u kontrastnim bojama kao i instrument tabla prekrivena kožom i Alcantara krov stvaraju jedinstven osećaj kvaliteta unutar BMW X6.

 • BMW Individual ukrasne lajsne

  Brilijantan, čak i van utabanih staza: Ručno napravljene BMW Individual ukrasne lajsne savršeno dopunjavaju kvalitetnu Merino kožu. Bez obzira da li se radi Sen Light Brown kvalitetnom drvetu, Ash Vulcano Brown ili Piano Black završnoj obradi, svaka kombinacija naglašava karakter BMW X6.
   

 • Dodatna BMW Individual oprema

  Instrument tabla presvučena kožom iz BMW Individual ponude unosi novu dimenziju prefinjenosti u unutrašnjosti automobila.
  BMW Individual kožni volan sa drvenim detaljima, koji se uklapaju sa BMW Individual ukrasnim detaljima, pruža završni dodir unutrašnjosti novog BMW X5.
  BMW Individual aluminijumske felne od 20“ sa kracima u V stilu 551 I naglašavaju prisustvo putem njihovim impresivnih dimenzija. BMW Individual natpis je diskretno laserski graviran.
  BMW Individual rashladna kutija dodaje novu dimenziju uživanju tokom vožnje. Lako se i brzo uklanja, kako bi puna zapremina prtljažnika bila na raspolaganju.
  Sa somotnom površinom, BMW Individual Alcantara presvučen krov, po prvi put dostupan u tri različite boje, stvara prijatnu i otvorenu atmosferu unutar vozila.