DINAMIČNIJI.

BMW X6.

DINAMIČNIJI.BMW X6.

Maksimalna snaga u kW (KS) u obr/min (50i)

330 (450)/5,500-6,000

Ubrzanje od 0 -100 km/h u sekundama (50i)

4.8

Maksimalna brzina u km/h (50i)

250

Zapremina prtljažnika u litrama (50i)

580-1,525

Snažan i sportski. Sa prisustvom X modela i sportskog karaktera kupe modela, BMW X6 prevazilazi sve granice. Njegovi BMW TwinPower Turbo motori predstavljaju snažnu mešavinu dinamičnosti i efikasnosti, BMW xDrive sistem pomaže u prenošenju te snage na ulice. Odlična oprema kao što je Design Pure Extravagance paket kao i kvalitetni materijali karkaterišu vozilo koje će sigurno biti centar pažnje – i u isto vreme, neverovatno funkcionalni.

OTKRIJTE BMW X6.

BMW X6 Dizajn

Dizajn.

Vreme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 je napravljen za vožnju. Sa enegetičnim, dinamičnim konturama, BMW X6 odiše impresivnom dinamikom i funkcionalnošću. Široka ramena i stabilan stav reflektuju njegove X gene, dok kupe linija krova naglašava izrazit karakter BMW X6. Kombinacija koja čini ovo SAV vozilo tako jedinstvenim.
Read more
BMW X6 Dinamičnost vožnje

Dinamičnost vožnje.

Upečatljiv dizajn BMW X6 je zaista nepogrešiv. Međutim, na kraju, jedan faktor je ključan: Kako je zapravo voziti motor ovakve snage? Šasija BMW X6 postavlja nove standarde. BMW xDrive garantuje izuzetnu vuču – po bilo kakvom vremenu i po bilo kakvoj površini puta. Ovo ide uz odličnu stabilnost i agilnost. Opcije uključuju prilagodljive pakete suspenzije i Active Steering – za još veće uživanje u vožnji.
Read more
BMW X6 Oprema

Oprema.

Najbolja glavna uloga: BMW X6. Sa impozantnim prisustvom, ovo SAV vozilo urokuje komešanje gde god da ode. Koja je njegova uloga? To je na vama da odlučite. Design Pure Extravagance paket opreme je pun jedinstvenih detalja. M Sport paket opreme čini da BMW X6 izgleda sportskije. Sa BMW Indvidual opremom možete vozilu dati izgled luksuzne ekskluzivnosti. Ako vam zatreba još nešto da upotpunite izgled, možete to pronaći u orginalnim BMW dodacima.
Read more