PREDVODITE. I NEKA VAS SVET PRATI.

BMW ConnectedDrive Usluge i aplikacije u BMW Z4 Roadsteru.

Komunikacija, informacije i zabava - iskusite mobilnost na potpuno nov način sa Uslugama i aplikacijama iz BMW ConnectedDrive.

ConnectedDrive Usluge

CONNECTED DRIVE USLUGE.

ConnectedDrive Usluge nude širok spektar informacija, zabave i usluga na putu. Ovo uključuje BMW Online, koji vam daje pristup aktuelnim, lokalizovanim informacijama kao što su vremenska prognoza, vesti, online pretraga i office funkcije. Postoji mogućnost korišćenja individualizovanih usluga kao što su veb kamere, informacije o parkingu i turistički ili hotelski vodiči. Ova opcija takođe uključuje bezbedan i neograničen pristup aplikacijama za pametne telefone kao što je BMW Connected.

BMW Rute

BMW RUTE.

Bilo da se vozite zavojitim priobalnim putevima ili jednostavno razgledate znamenitosti, najinspirativnije rute iz BMW ConnectedDrive u mnogim evropskim zemljama su dostupne u BMW Z4 Roadsteru na dodir dugmeta.
Kao korisnik BMW Online, možete pristupiti svim rutama potpuno besplatno na www.bmw.com/routes i prebaciti ih u navigacioni sistem vozila. Navigacioni sistem funkcioniše kao vaš turistički vodič, vodi vas iz jednog mesta u drugo, prikazujući informacije u vidu teksta i slika – koje su, zahvaljujući BMW ConnectedDrive, uvek ažurirane. Naravno, možete isplanirati sopstvenu rutu na ličnom računaru koristeći Google Maps™ i prebaciti je u navigacioni sistem BMW Z4 Roadstera.

KONSIJERŽ USLUGE.

KONSIJERŽ USLUGE.

Koristite posebnu vrstu usluge - Konsijerž usluge iz BMW ConnectedDrive. Pritiskom na dugme vozač se povezuje sa operaterom BMW Call Centra koji ima ulogu "ličnog asistenta" dok ste na putu.
Od traženja određenog restorana, najbližeg bankomata ili dežurne apoteke – operater BMW Call Centra je tu da vam pomogne i čak može poslati informacije o adresi direktno u navigacioni sistem automobila. Operater čak može rezervisati sto u restoranu ili hotelsku sobu za vas. Konsijerž usluge funkcionišu nezavisno od mobilnog telefona vozača i dostupne su u zemlji i inostranstvu, non-stop, sedam dana u nedelji i bez ikakvih dodatnih troškova. Morate imati aktivirane ConnectedDrive Usluge kako biste koristili ovu funkciju.

INFORMACIJE O SAOBRAĆAJU U REALNOM VREMENU.

Pored izvora podataka koji su danas dostupni, inovativna usluga iz BMW ConnectedDrive takođe koristi opštinske podatke o saobraćaju i anonimne profila kretanja iz mreže mobilne telefonije kako bi mogla da izračuna u realnom vremenu podatke o saobraćaju koji se stalno ažuriraju. Pomoću ove funkcije u vašem BMW Z4, uvek ćete biti u stanju da reagujete na vreme kako biste izbegli zastoje i gužve.
Čim navigacioni sistem detektuje problem, obaveštava vas preko kontrolnog displeja o svim bitnim detaljima. Na primer, gde se - uz preciznost do 500 m – nalazi zagušenje? Pored toga, sistem izračunava trajanje zastoja koji možete očekivati kao rezultat situacije u saobraćaju.
Međutim, visok kvalitet informacija se ne postiže samo kroz prenos u realnom vremenu, već i pokrivenošću snimljene putne mreže. Pored mreže autoputeva, Informacije o saobraćaju u realnom vremenu obuhvataju gotovo sve važne puteve u gradovima, kao i seoske puteve.
Dostupno samo u kombinaciji sa dodatnom opremom ConnectedDrive Usluge.

Aupeo!

AUPEO! LIČNI INTERNET RADIO.

Aupeo! aplikacija vam obezbeđuje muziku: Internet radio se oslanja na bazu podataka sa 120 stanica različitih žanrova i prilagođava se vašem muzičkom ukusu. Za prilagođeno uživanje u muzici u BMW Z4 Roadsteru.
Slušajte samo muziku koju volite pomoću specijalnih aplikacija, vašeg iPhone-a i besplatne aplikacije Lični Radio - AUPEO! Personalizovani Internet radio prilagođava se vašem muzičkom ukusu. U ovom trenutku, možete odabrati numere iz muzičke biblioteke koja sadrži oko milion pesama iz 120 različitih žanrova. Dugmad 'Love' i ‘Ban’ na kontrolnom displeju personalizuju vaš muzički ukus. 'Love' registruje da vam se određena pesma dopada, a AUPEO! dodaje slične pesme na listu pesama. 'Ban' dugme briše pesmu i AUPEO! više neće puštati ništa slično. Uskoro ćete slušati samo pesme koje vam se zaista dopadaju. Aplikacija ‘BMW Connected’ AUPEO! je dostupna besplatno na Apple App Store-u.
BMW aplikacije su kompatibilne sa iPhone 3GS, dok iPhone 4S zahteva opcionu opremu ConnectedDrive Usluge i Navigacioni sistem Professional.

BMW Connected aplikacija

BMW CONNECTED APLIKACIJA.

Budite bolje povezani sa aplikacijama i BMW ConnectedDrive: sada možete koristiti ove aplikacije i na vašem iPhone-u dok vozite. Jednostavno povežite vaš iPhone sa BMW Z4 Roadsterom preko adaptera ili originalnog Apple kabla i pretražujte aplikacije pomoću iDrive kontrolera.
'BMV Connected', besplatna aplikacija razvijena od strane BMW-a ne služi samo da stavi Twitter na kalendar na displeju vozila: sa novom funkcijom ‘News’ možete dobijati ažurirane vesti iz celog sveta dok vozite - preko predefinisanih RSS feedova ili vaših omiljenih izvora informisanja. Wiki Local vam daje informacije o trenutnoj lokaciji, odredištu ili adresi po vašem izboru. Informacije se pojavljuju na kontrolnom displeju ili mogu biti pročitane naglas pomoću text-to-speech funkcije.
‘Last Mile’ funkcija i Vehicle Finder vode vas do destinacija koje su unesene u navigacioni sistem vašeg BMW-a - čak i kada se ne nalazite u vozilu - i pomažu vam da se vratite nazad. ‘BMW Connected’ aplikacija će redovno biti ažurirana, a možete koristi i druge ‘BMW Apps ready’ aplikacije (kao što je AUPEO!) u vašem vozilu.
Dostupno samo u kombinaciji sa opcionom opremom ConnectedDrive Usluge.