OPŠTA ČESTO POSTAVLJENA PITANJA.

Često postavljena pitanja u vezi BMW – zajedno sa odgovorima.

Da li želite da saznate više u vezi BMW-a? Posetite BMW fabirku? Možda da započnete karijeru kod BMW Austria? Ovde možete dobiti odgovore, internet adrese i kontakt podatke.

Pročitajte više
 • Da li mogu naknadno da poručim BMW korisničko uputsvo? Takođe, da li je to moguće ukoliko posedujem BMW automobil ili motocikl starije proizvodnje?

  Molimo vas kontaktirajte BMW zastupnika koji će biti u stanju da poruči za vas korisničko uputstvo.

 • Gde mogu dobiti informacije i karte za BMW Welt i ostale BMW izložbe u Minhenu?

  Informacije i karte za BMW Welt, BMW Muzej ili Posetu BMW fabrici u Minhenu na korisničkom servisu BMW Welt-a na broj telefona +49 1802 118822 ili putem email-a na adresu infowelt@bmw-welt.com.

 • Kako i gde mogu posetiti BMW fabriku u Nemačkoj?

  Na: www.bmwgroup.com –Production-Production worldwide-Plant Tours možete dobiti sve informacije u vezi oblizaka BMW fabrika, u Nemačkoj i širom sveta. Molimo vas kontaktirajte naše BMW Fabrike direktno uz pomoć kontakt detalja na njihovim internet stranicama. Zbog velike potržnje preporučujemo vam da je prijavite unapred.
  U Nemačkoj:
  www.bmw-werk-regensburg.de
  www.bmw-werk-dingolfing.de
  www.bmw-werk-leipzig.de
  www.bmw-werk-landshut.de
  www.bmw-werk-berlin.de
  www. bmw-werk-muenchen.de (U ovom slučaju karte se mogu poručiti putem BMW Welt korisničkog servisa).
  Kontakt
  BMW korisnički servis
  Tel.: +49 1802 118 822
  E-mail: infowelt@bmw-welt.com

 • Želeo bi da temeljno istestiram BMW. Da li je moguće dobiti test vozilo preko vikenda?

  Nažalost, ne možemo vam obećati test vožnje na duži vremenski period. Molimo vas kontaktirajte ovlašćenog BMW zastupnika po vašem izboru. Na taj način možete razgovarati sa zastupnikom koji će vam učiniti dostupnim BMW model na određeni period i takođe vam predstaviti uslove korišćenja.

 • Gde mogu dobiti informacije o istoriji BMW-a?

  Na www.bmw.at/geschichte (ili na odeljku „BMW Insights“ pod stavkom „History and Tradition“) možete dobiti više informacije o istoriji BMW-a, koja datira od pre 80 godina.
  Pored ovoga, možete poručiti razna elektronska izdanja knjiga na BMW Mobile Tradition. Ovde možete naći nekoliko specijalizovanih autora koji su prikupili dokumentarne zapise o Nemačkom inženjeringu sa velikom pažnjom posevećenom detaljima.
  Više informacija o ovome možete pronaći na www.bmw.at/mobiletradition (ili na odeljku „BMW Insights“ pod stavkom „History and Tradition“ i „Mobile Tradition“).