Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G05_X5

BMW X5 xDrive40i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9.1–8.5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 207–193

Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Ove vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani opseg uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičniom emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nove putničke automobile“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi www.dat.de/co2

Vrednosti vozila već su zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene su u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje. Vezano za poreze na putnička vozila ili druge srodne namete (povezane) sa emisijom CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od vrednosti koje su ovde navedene.