Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

F80LCI_M3_Sedan_Engine

BMW M3 Limuzina:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,1 (8,3)
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 209 (194)

Vrednosti u zagradama odnose se na vozilo sa sedmobrzinskim M menjačem sa dvostrukom spojnicom i Drivelogic sistemom.

Podaci o potrošnji utvrđuju se u skladu sa ECE ciklusom vožnje i zavise od odabranih točkova i guma. Prikazani modeli obuhvataju i dodatnu opremu.

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, i na adresi http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

Vrednosti se ne odnose na pojedinačno vozilo i ne čine deo ponude; svrha im je isključivo da posluže kao osnov za poređenje različitih tipova vozila. Emisije CO2 do kojih dolazi tokom proizvodnje i snabdevanja gorivom ili drugim izvorima energije ne uzimaju se u obzir kada se utvrđuju emisije CO2 u skladu sa Direktivom 1999/94/EC.

* Univerzalni dok za bežično punjenje smartfona dostupan je samo za kompatibilne smartfone.