Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

F40_AG_Inspire

BMW M135i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovana): 7,1–6,8
Emisije CO2 u g/km (kombinovane): 162–155

Na slikama se vidi opcionalna oprema, ekrani i prikazi zavise od opcija opreme.

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji primjenjivoj u vrijeme tipskog odobrenja. Vrijednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

Više adresi informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile može se naći u „Smjernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mjestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

Vrijednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u vrijednosti ekvivalentne sa NEDC da bi se obezbijedilo poređenje između vozila. Za poreze na vozila i druge dažbine zasnovane na (makar između ostalog) emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovdje navedene.