BMW KONCEPT SERIJE 8

BMW KONCEPT SERIJE 8

BMW Koncept Serije 8

BMW Concept Serije 8 oživljava ono što je BMW oduvek simbolizovao: kombinuje agilnost sportskog automobila sa stilom džentlmena. Koncentrisana snaga spojena sa modernim luksuzom. I beskompromisna dinamika sjedinjena je sa večnom elegancijom. Saznajte više o ovome kupeu.

Read more

VRHUNSKE PERFORMANSE U SLEDEĆOJ GENERACIJI.

Dinamika oštra kao brijač.

VRHUNSKE PERFORMANSE U SLEDEĆOJ GENERACIJI.

Dinamika oštra kao brijač.

Postoji samo jedno mesto na kojem se može nastaviti pisanje priče o najvećem simbolu među automobilima: trkačka staza. Dinamični eksterijer ukazuje na snagu koju sadrži BMW Concept Serije 8. Čak i kada nepomično stoji, ovaj izražajni sportski kupe ne ostavlja ni najmanje mesta sumnji u to da vas očekuje vrhunski doživljaj vožnje.

Read more

STREMLJENJE NAPRED U SVAKOJ LINIJI.

Silueta vozila BMW Concept Serije 8 leži nisko i moćno na putu. Precizne konture i uzbudljive mišićave površine obećavaju dinamično iskustvo već na prvi pogled. Bubrežasta maska širi se dok se spušta naglašavajući nizak centar gravitacije vozila, a farovi odlučno zure u put. Dve ekspresivno dizajnirane karakterne linije izdužuju se u ultra-sportski zadnji deo. Niskom i ekstremno moćnom pojavom, to osnažuje sveukupan dominantan utisak.

AUTOMOBIL ZA PRAVE VOZAČE.

Maksimalni fokus kroz inovaciju.

AUTOMOBIL ZA PRAVE VOZAČE.

Maksimalni fokus kroz inovaciju.

Inovativna svojstva modela BMW Concept Serije 8 otvaraju čitav novi svet doživljaja vožnje. Novi dizajn korisničkog interfejsa logični je korak u digitalni svet i predstavlja moderno tumačenje nekada okruglih, analognih prikaza instrumenata. Kao na auto-trkama, vozači imaju najvažnije informacije pravo ispred sebe, te su stoga u mogućnosti da se potpuno usredsrede na zadatak vožnje. Digitalni doživljaj i čisto uživanje u vožnji stapaju se u simbiozu bez premca, te tako stvaraju sasvim nov osećaj vožnje.

Read more

SPOJ TRKAČKE DNK I EKSKLUZIVNOSTI.

Enterijer fokusiran na ono suštinsko: zadatak vožnje. Jednom za upravljačem, vozač je smešten u čvrsto zatvoreno okruženje sportskog automobila.

Svaka površina i linija enterijera hita napred u smeru putovanja. Ovaj dinamičan dizajn nalazi svoj elegantni kontrapunkt u izvrsnim materijalima završne obrade ekskluzivnog ambijenta. Karbonske školjke su osnovna struktura uskih sportskih sedišta, dok im Merino koža daje posebno luksuznu nijansu. Površine i crveni dekorativni štepovi podsećaju na trkačku stazu, koja je usađena u DNK sportskog kupea. Enterijer BMW Concept Serije 8 – elegantna prezentacija čistog atleticizma.

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.