VOŽNJA IZNAD LIMITA.

Potpuno novi BMW Koncept Z4.

VOŽNJA IZNAD LIMITA.

Potpuno novi BMW Koncept Z4.

VOŽNJA IZNAD LIMITA.Potpuno novi BMW Koncept Z4.

Bezgranična sloboda u susretu sa razuzdanim zadovoljstvom vožnje: sasvim novi BMW Koncept Z4 napušta standardno i stvara novu dimenziju otvorenosti. Roadster zaista napravljen za drum sa dizajnom koji zrači snagom i sportskom pojavom iz svakog ugla. Roadster koji ne priznaje granice i u kojem svako novo putovanje znači prepuštanje nesputanom zadovoljstvu.

Read more

POKAŽITE SVOJU BOJU.

U ovom Roadster-u nema mesta za konvencionalno. Sasvim novi BMW Koncept Z4 napušta status kvo i zadovoljstvo vožnje pojačava toliko da ono postaje stav prema životu. Spolja, završna boja Energetic Orange spektakularno ističe mišićave obline – i privlači sjaj reflektora na Roadster gde god da se nađe. Na prvi pogled, ravan, uvučen prednji deo i nisko držanje na putu svedoče o stremljenju napred i sportskoj ambiciji. Vozilo postaje jedno s asfaltom, spremno da istražuje nove trase. Uvek sa jednim istim ciljem: čistim zadovoljstvom u vožnji.

„BMW Koncept Z4: apsolutna sloboda na četiri točka.“
Adrian van Hooydonk, Viši potpredsednik BMW Group Design.

VOZITE SLOBODNO.

Sasvim novi BMW Koncept Z4 izgleda otvoreno i neukroćeno. Roadster snažnog karaktera, upečatljive spoljašnjosti i samopouzdanog stava. Svaka pojedinost demonstrira atletski duh i poriv za slobodom. Veliki otvori za priliv vazduha spreda i dobro definisani ispusti za vazduh na prednjoj strani haube čeznu za brzinom i vazdušnim strujanjem. Isto važi i za niske prednje rešetke, koje zrače ekskluzivnim sportskim stilom zahvaljujući strukturi saća i novim mrežastim umecima. Sasvim nov BMW Koncept Z4 – samostalnost u najčistijem smislu.

SEDITE I PREPUSTITE SE BEKSTVU.

U enterijeru sasvim novog modela BMW Koncept Z4, minimalizam se kombinuje sa ekscentričnim. Ništa nije površno, ništa ne odvraća pažnju. Umesto toga, sve je usmereno prema vozaču i čistom doživljaju vožnje. Tu aspiraciju podupiru sportska sedišta naizmenično dvobojnog izgleda: dok vozačevo sedište svojom glatkom crnom kožom ispoljava atletski duh, narandžasta Nubuck koža na sedištu suvozača odražava radost koju osećate dok vas voze. Obe varijante kože u savršenom skladu su sa hromiranim elementima u celom enterijeru. Kombinovanje svega toga sa dizajnom bez prozora stvara dinamičan osećaj prostora bez prepreka koji otvara pogled za ono najvažnije: put i nove horizonte.

„BMW Koncept Z4 pokazuje jezik novog BMW dizajna u svim pojedinostima i iz svake perspektive.“
Adrian van Hooydonk, Viši potpredsednik BMW Group Design.

VOŽNJA BEZ LIMITA.

VOŽNJA BEZ LIMITA.