SIMBOL GRAN PERFORMANSI.

BMW CONCEPT M8 GRAN COUPÉ.

Potekao iz vizije, sagrađen od ambicije – BMW Concept M8 Gran Coupé otelotvoruje simbiozu sofisticiranosti i atleticizma bez presedana. Simbolizuje novu, nezavisnu formu avangarde dok spaja dva oprečna sveta: moderan luksuz i klasične auto-trke. Po prvi put, neiscrpni potencijal M automobila susreće se sa strastvenom raskoši BMW luksuzne klase. I upravo osećaj napetosti čini BMW Concept M8 Gran Coupé onim što on jeste: novom dimenzijom poželjnosti.

Pročitajte više
SIMBOL GRAN PERFORMANSI.BMW Concept M8 Gran Coupé.

AURA VRHUNSKOG

Snažan karakter kombinuje visoku klasu i visoke performanse: sa dugačkom haubom, tekućom linijom krova i kratkom pozadinom, Gran Coupé sa četvoro vrata formira izuzetno stilsku i istovremeno ekstremno sportsku siluetu kupea. Neodoljiva pojava koja je dodatno pojačana ekskluzivno gradiranom završnom bojom Salève Vert. Zavisno od ugla posmatranja, ona se menja iz elegantno zelene u sivkasto plavu. Kad se posmatraju individualno, različite nijanse stvaraju utisak luksuza i elegancije dok međuigra boja stvorena kada svetlo pada direktno podseća na polarnu svetlost – i daje vozilu neuporedivu auru.

NAJSMELIJA ODLIKA LUKSUZA.

NAJSMELIJA ODLIKA LUKSUZA.

U NAJBRŽEM KRILU LUKSUZA.

Upadljiviji sa svakom kontradiktornošću, ekskluzivniji sa svakim detaljem: elementi čuvenog M dizajna BMW Concept M8 Gran Coupé pokazuje jedinstveni karakter vozila u mat zlatnoj boji. Zajedno sa sportskom kupe-siluetom, uočljivi elementi kao što je okvir M prednje rešetke sa dvostrukim prečkama, M škrge, M čeljusti kočnica i M dvostruke izduvne cevi svedoće o njegovoj ambiciji. On grli put jedinstvenim 21” M aluminijumskim točkovima sa dvostrukim kracima u obliku zvezde i dvotonskim zlatnim i crnim finišom. Izražajni kontrast ekskluzivne završne boje – i dokaz da se suprotnosti ne samo privlače već i savršeno nadopunjuju jedna drugu.

„BMW Concept M8 Gran Coupé dizajniran je rako da uzburka stvari, da polarizuje – treba da vas emocionalno pokrene. Ovim automobilom želimo da dođemo do ljudi koji tragaju za nečim specijalnim i koji žele da se ističu u masi. Ovde, BMW M očigledno izvodi luksuz iz njegove zone komfora.”
Domagoj Dukec, šef dizajna za BMW M i BMW i

PORODICA LEGENDI.

Veoma dinamična i bliska serijskoj, prednja strana vozila BMW Concept M8 Gran Coupé već donosi opipljivu viziju dizajnerskog jezika u nastupajućoj BMW serije 8, koja će se premijerno pojaviti 2018. sa kupeom serije 8. Grafika jasno pokazuje lice serije 8 – u modelu Gran Coupé ova DNK stapa se sa svetlosnom tehnologijom nadahnutom modela BMW M8 GTE „endurance grand tourer“, koja uzima šestougaono tumačenje klasičnog četvorookog lika farova. Na ovaj način, BMW Concept M8 Gran Coupé kombinuje aspiraciju BMW luksuzne klase sa klasičnim sportskim trkačkim dizajnom koji sistematično prelazi preko tekuće linije krova sve do zadnjih svetala.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE.

Nije dovoljan samo broj konjskih snaga za izbor vašeg puta. Zbog toga Bayerische Motoren Werke kao luksuzna klasa BMW podrazumeva hrabrost da se razmišlja drugačije, da se krše norme i stvara nešto novo. Svojstva koja BMW Concept M8 Gran Coupé otelotvoruje svakim detaljem. On demonstrira kakve se sve opcije nude kada se suprotnosti sjedine dok se dovodi u pitanje ono što je naučeno. Konačno, jedino se ovako može postići novi nivo luksuza.

Pročitajte više

BAYERISCHE MOTOREN WERKE.

GRAN PERFORMER. GRAN ZAVODNIK.

GRAN PERFORMER. GRAN ZAVODNIK.