X7 CONCEPT iPERFORMANCE.

Prostor za inspiraciju.

X7 CONCEPT iPERFORMANCE.Prostor za inspiraciju.

BMW Concept X7 iPerformance je sama kvintesencija automobilskog komfora. Inovativni i revolucionarni dizajn i inspirativna pojava. Pruža neverovatno mnogo prostora i komfora. Stvoren je tako da grandiozno nastupi.

Read more

SPREMAN ZA GRANDIOZNI NASTUP.

Pojava je pitanje harizme: BMW Concept X7 iPerformance demonstrira to iz svake perspektive. Uprkos znatnoj veličini, njegov impresivni izgled stvara vitku i izuzetno agilnu pojavu. Između ostalog, to je zbog usko oblikovanog zadnjeg dela i dinamičnih dizajnerskih linija koje donose tečno kretanje napred. Zajedno sa istaknutom uspravnom prednjom rešetkom, moćni otvori za vazduh i elegantlno naglašene površine proizvode modernu i autoritativnu sveukupnu sliku koja zrači istinskim sjajem i veličinom.

„BMW Concept X7 iPerformance odaje luksuzan i moderan utisak zahvaljujući svom diskretnom stilu i krajnje preciznim detaljima.“
Adrijan van Hojdonk, Direktor BMW Grupe za dizajn

NEVEROVATAN U SVAKOM POGLEDU.

Enterijer modela X7 Concept iPerformance.

NEVEROVATAN U SVAKOM POGLEDU.

Enterijer modela X7 Concept iPerformance.

Očigledno je odmah posle otvaranja vrata: BMW Concept X7 iPerformance postavlja nove standarde u svakom pogledu. Putnike dočekuje koncept atmosferskog osvetljenja koje nastavlja da im pravi društvo tokom putovanja interaktivnim efektima. Prozori zamašnih dimenzija kombinovani sa panoramskim staklenim krovom koji se proteže od vetrobrana do zadnje strane generišu osećaj prostranosti bez premca, okarakterisan ekskluzivnošću i otvorenošću.

Read more

PITANJE STILA.

Mesto stvoreno možda baš za vas: doživite novu dimenziju luksuza i sofisticiranosti sa modelom BMW Concept X7 iPerformance. Sa svim odlikama savršenog ručnog rada, enterijer dočekuje putnike vrhunskim komforom i prostranošću bez premca, gde god da sednu. Međuigra modernog, čistog dizajna, materijala visokog kvaliteta i najfinije kože stvara atmosferu definisanu sjajem i grandioznošću.

SASVIM SAMOSTALAN. POVEZAN SA SVETOM.

Digitalni servisi u modelu BMW Concept X7 iPerformance.

SASVIM SAMOSTALAN. POVEZAN SA SVETOM.

Digitalni servisi u modelu BMW Concept X7 iPerformance.

BMW Concept X7 iPerformance vizionarski gleda u budućnost i postavlja nove standarde u smislu konektivnosti i digitalnih servisa. Inovativni korisnički interfejs obezbeđuje da putnici budu u stanju da komuniciraju kako sa spoljnim svetom, tako i međusobno preko individualnih ekrana. Jedan izuzetni element: prenos poruka se prikazuje interaktivnim trakama svetlosti koje se kreću kroz enterijer u smeru otpozadi napred, duž vrata.

Read more

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.

OTKRIJTE BMW LUKSUZNU KLASU.

AUTORITET U IZRAZU.

AUTORITET U IZRAZU.