Budućnost počinje danas

BUDUĆNOST POČINJE DANAS: BMW VISION NEXT 100.

OTKRIJTE BUDUĆNOST ČISTOG UŽITKA U VOŽNJI.

BUDUĆNOST POČINJE DANAS: BMW VISION NEXT 100.

OTKRIJTE BUDUĆNOST ČISTOG UŽITKA U VOŽNJI.

BUDUĆNOST POČINJE DANAS: BMW VISION NEXT 100.OTKRIJTE BUDUĆNOST ČISTOG UŽITKA U VOŽNJI.

Tokom poslednjih 100 godina mi smo učestvovali u oblikovanju budućnosti mobilnosti prateći našu sopstvenu viziju: da stvorimo ultimativna vozila radi čistog uživanja u vožnji. Bilo ko sedne za volan BMW automobile današnjice može iskusiti taj osećaj. Uzbudljiva vremena su tek ispred nas. Danas prenosimo čist užitak u vožnji u budućnosti uz pomoć vizionarskog vozila koje vas transformiše u ultimativnog vozača. Ispunite BMW VISION NEXT 100.

Inteligentni kopilot

VAŠ NOVI INTELIGENTNI KOPILOT: COMPANION.

VAŠ NOVI INTELIGENTNI KOPILOT: COMPANION.

CONNECTED INTELLIGENCE.

Senzorna i digitalna inteligencija, trajno dostupna usluga i povezivanje BMW VISION NEXT 100 su spojeni u Companion sistemu, koji omogućava vozilu da bolje upozna vozača i pruži intuitivnu i suptilnu pomoć u svakoj situaciji tokom vožnje. Na ovaj način, više nego ikad pre, Companion sistem intuitivno prilagođava svaki put i stvara emotivno iskustvo za vozača.

Inteligentni autopilot

INTELIGENTNI AUTOPILOT.

U potpuno autonomnom Ease režimu, Companion sistem preuzima sve obaveze vožnje. On garantuje da su putnici bezbedno preveženi do njihovog odredišta i pruža im važne novosti u vezi njhive rute, uslova na putu i performansi automobila.
Očigledno vidovit

OČIGLEDNO VIDOVIT.

Companion vas obaveštava o potencijalnim opasnostima pre nego što ih sami vidite tako što komunicira sa ostalim vozilima i saobraćajnim sistemima.
Svesno i podsvesno

SVESNA I PODSVESNA KOMUNIKACIJA.

Companion sistem pomaže vozaču pružanjem informacija na dva načina. Prvi, na svestan način putem Head-up ekrana koji pokriva čitavo prednje vetrobran stakli. Drugi, podsvesno putem Alive Geometry: mozaik trouglova koji se aktviraju senzorima i nalaze se na kontrolnoj tabli automobila. Informacije koje pruža intuitivno pomažu vozaču da brže reaguje na situacije u saobraćaju.
Ease režim i boost režim

DVA ULTIMATIVNA ISKUSTVA U VOŽNJI: EASE REŽIM I BOOST REŽIM.

DVA ULTIMATIVNA ISKUSTVA U VOŽNJI: EASE REŽIM I BOOST REŽIM.

POTPUNO AUTONOMAN: EASE REŽIM.

Za nas, potpuno autonomna vožnja znači da se vi možete potpuno opustiti. Zbog toga jedina stvar koju morate uradti u Ease režimu je da se zavalite i uživate u vožnji.

Boost režim

ČISTE PERFORMANCE: BOOST REŽIM.

U Boost režimu, sve se okreće oko performansi tokom vožnje. Zbog toga Head-up ekran pokazuje idealnu putanju, kočenje, skretanje ili tačke ubrzavanja direktno u vašem vidnom polju.
Da li vaš red

DA LI VAŠ RED: EASE ILI BOOST?

Promena režima vožnje u trenutku oka: jednostavno dodirnite BMW logo na volanu kako bi se prebacivali između Ease i Boost režima.

SAVRŠENA ODRŽIVOST: KONCEPT MATERIJALA.

SAVRŠENA ODRŽIVOST: KONCEPT MATERIJALA.

REFLEKTIVNO STAKLO.

Reflektivno staklo na našem vizionarskom vozilo ne samo da povećava vašu privatnost, već smanjuje zagrevanje unutrašnjosti vozila za 30%.

DINAMIČNI LUKOVI TOČKOVA.

BMW VISION NEXT 100 sportski dinamični lukovi točkova pomažu inteligentnim smanjenjem otpora vazduha i smanjuju potrošnju energije. Potpuno zatvoreni tokom pravolinijske vožnje, lukovi točkova ostaju ravni sa automobilom radim optimalne aerodinamičnosti, ali kada vozilo skreće – oni se pomerau unutar ili izvan karoserije automobila u savršenoj sinhronizovanosti sa točkovima.

AERODINAMIKA.

BMW VISION NEXT 100 kombinuje neverovatan dizajn sa potpuno zatvorenom spoljašnjom skoljkom kako bi se smanjio otpor vazduha na samo 0.18 cW. Optimizovan aerodinamičan dizajn stvara upečatljiv profil koji počinje sa upečatljivom prednjom maskom i završavana se na zadnjem kraju vozila.

MONOMATERIJALI.

Unutrašnjosto BMW VISION NEXT 100 je 100% bez kože i sadrži monomaterijali koji se mogu štampati. Oni optimizuju proizvodni proces jer se mogu odštampati direktno sa bojom. Lako se recikliraju i takođe omogućavaju ekološko korišćenje materijala.
Naše vizije

SEDNITE ZA VOLAN NAŠE VIZIJE.

SEDNITE ZA VOLAN NAŠE VIZIJE.

Iskusite budućnost bmw grupacije

ISKUSITE BUDUĆNOST BMW GRUPACIJE.

ISKUSITE BUDUĆNOST BMW GRUPACIJE.