Punjenje kod kuće

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.Punjenje kod kuće.

Uzbudljivo iskustvo vožnje počinje čim krenete sa punjenjem vozila – na stanici za punjenje u vašem domu. Napunite vozilo za samo par sati uz pomoć standardnog kabla za punjenje i utičnice za struju u vašem domaćinstvu. Takođe možete koristiti BMW i Wallbox, koju ćemo rado instalirati u vašem domu. Otkrijte 360° ELECTRIC rešenja za punjenje u vašem domu.

Wallbox Pure
Wallbox Pure

Wallbox Pure.

Ako kod kuće imate parking prostor, možete lako napuniti vaš BMW automobil sa eDrive pogonom koristeći BMW i Wallbox Pre. Ova stanica za punjenje, koja se montira na zid vaše kuće ili garaže, punji bateriju vašeg automobila 30% brže od standardnog punjenja uz pomoć isporučenog kabla – na taj način potpuno puneći BMW 330e Sedan za samo 2.5 sata.
Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW 330e:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 1.9 do 2.1
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 44 do 49
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinovano): 11.0 do11.9

BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro
BMW i Wallbox Pro

WALLBOX PRO.

BMW i Wallbox Pro nudi još bolje punjenje od BMW i Wallbox Pure. Na primer, može napuniti bateriju BMW i8 modela do 80% kapaciteta za samo dva sata – u zavisnosti od dostupne električne infrastrukture. Osim toga, Wallbox Pro poseduje ekran u boji osetljiv na dodir radi intuitivnog upravljanja i može sačuvati nekoliko korisničkih profila. Wallbox Pro takođe omogućava punjenje električnom energijom koju sami generišete kod kuće (na primer putem solarnih ploča) i lako se može integrisati sa lokalnim sistemima za upravljanje energijom i sistem za pametne domove.
Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za BMW i8:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 2.1
Emisija CO2 gasova u g/km (kombinovano): 49
Potrošnja električne energije u kWh/100 km (kombinovano): 11.9

Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga

WALLBOX INSTALACIONA USLUGA.

BMW vam nudi instalacionu uslugu i rado će izvršiti proveru na licu mesta kako bi proverili da li se BMW i Wallbox Pure ili Pro mogu montirati u vašem domu i povezati na vašu električnu mrežu. Kvalifikovani električari BMW i instalacionog partnera takođe vode računa o isporuci, instalaciji i puštanju u rad. Korišćenje internet provere, koju možete sami uraditi uz pomoć linka ispod, bićete u stanju da unapred saznate da li je moguće instalirati BMW i Wallbox stanicu za punjenje u vašem domu.

Zeleni elektricitet iz BMW
Zeleni elektricitet iz BMW

ZELENI ELEKTRICITET IZ BMW.

Napunite vaš BMW automobil – sa čistom savesti. U saradnji sa NATURSTROM i SOLARWATT, BMW Green Energy sam pruža dve prilike za uzimanje električne energije iz prirodnih izvora.

  • Green Energy.

    GREEN ENEGY U PONUDI OD NATURSTROM može pružiti ne samo vašem domu, već i vašem vozilu održiv izvor energije. Bez mnogo uloženog truda, svako putovanje i svako punjenje je potpuno bez emisije gasova. Prebacite se na održivu mobilnost danas – dobijanjem električne energije iz NATURSTROM.

  • My Green Energy.

    Uz pomoć MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT, utičete na to kako se vaš elektricitet generiše – na primer, sa solarnom garažom ili solarnim jedinicama napravljenim za vas. Možete skladištiti električnu energiju generisanu u vašem domu u jedinicu za skladišetenje i potom je koristiti za punjenje vašeg vozila u bilo kom trenutku. Informacije možete dobiti preko interneta ili kod vašeg BMW partnera i uživatu u najboljim rešenjima za održivu i sistematičnu mobilnost.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2 GASOVA.

Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 gasova i potrošnje električne energije zavise od veličine i tipa korišćenih pneumatika. Prikazane vrednosti su određene na osnovu ECE test ciklusa.
Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih automobila se mogu pronaći u uputstvima o potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih autombila, koja su besplatno dostupna na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand Gmbh, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.