BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

Završna obrada, materijali, dizajn – kombinovani kako bi se stvorila vaša refleksija.

Savršena mešavina inspirativna i kreativne slobode. To je BMW Individual kolekcija. Mnošto dostupne opreme vam olakšava da napravite sopstveni BMW automobil. Možete izabrati savršeno uklopljenu BMW Individual opremu priilikom konfigurisanja vozila. Ono što sledi je međutim ekskluzivnije. Od izbora materijala i stila završne obrade do elemenata dizajna kao što je boja i oblik, svaka stavka opreme prolazi kroz nekoliko koraka. Sve sa jednim ciljem: kombinovanje savršenih detalja u BMW automobil koji savršeno reflektuje vaš karakter.

Pročitajte više
BMW Individual boje

BMW INDIVIDUAL BOJE.

Objašnjavanje sopstvenog ukusa je teško. Sa druge strane, pokazivanje je lako. Sa tim na umu, BMW Individual, inspirisan bojama dragog kamenja, je dizajnirao mnogo neobičnih boja, od kojih svaka dopunjava karakter odgovarajućeg modela.
BMW Individual boje takođe postavljaju nove granice u pogledu dubine i brilijantnosti: njihove nijanse se menjaju u zavisnosti od ugla pod kojim svetlost pada. Neke boje zaintrigiraju posmatrača svojim jedinstvenim svetlucavim efektima. Ostale – kao što su mat boje – imaju svilenkastu površinu koja iz izdvaja od ostalih. Tajna je u specijalnoj pigmentaciji sa procesom nanošenja u više slojeva. Mat boja je naglašena bezbojnim lakom koji stvara upečatljiv izglled. Rezultat je vizuelna izjava vašeg sopstvenog stila.

VIŠE OD BOJE.

Tanzanite Blue metalik

Tanzanite Blue metalik.

Boja spoljašnjosti se izdvaja bistrim, tamno plavim pigmentima koji svetlucajiu tirkiznom bojom kada su obasjani sučevom svetlosti.
Pročitajte više
Pure metal Silver

Pure metal Silver.

Dva sloja boje kao i fine aluminijumske nano čestice stvaraju svetlucavu površinu koja čini da boja izgleda kao tečni metal.
Pročitajte više
Champagne Quartz metalik

Champagne Quartz metalik.

Fini, veoma reflektivni pigmenti koji se nalaze ispod površine boje šampanjca menjaju boju iz sivo zlatne do plavo ljubičaste, naglašavajući kontrure automobila.
Pročitajte više
Almandine Brown metalik

Almandine Brown metalik.

Ova tamno siva boja savršeno naglašava upečatljiv oblik vozila. Ona sadrži pigmente koji stvara višebojne refleksije pod direktnom sunčevom svetlosti, proizvodeći osećaj dubine i luksuza.
Pročitajte više
Pyrite Brown metalik

Pyrite Brown metalik.

Fini srebrno-zlatni pigmenti svetlucaju ispod površine boje, stvarajući igru svetlosti i senke pod sunčevom svetlosti.
Pročitajte više
Frozen Brilliant White metalik

Frozen Brilliant White metalik.

Jedinstvena i elegantna boja naglašava estetske linije vozila i stvara jedinstven izgled automobila.
Pročitajte više
Azurite Black metalik

Azurite Black metalik.

Pod direktnim svetlom, ova boja se menja iz crne u tamno plavu sa tirkiznim akcentima – isto kao i mineral po kom je dobila ime.
Pročitajte više
Moonstone metalik

Moonstone metalik.

Višebojni pigmenti daju površini trodimenzionalnu dubinu, sa bojom koja menja nijansu od plavo-sive do zlatno žute.
Pročitajte više
Ruby Black metalik

Ruby Black metalik.

Brojni pigmenti reflektuju svetlo, stvarajući svetlucavu površinu sa sjajem koji se kreće od tamno crvene do tamno plave.
Pročitajte više
BMW Individual merino koža

BMW INDIVIDUAL MERINO KOŽA.

Naša čula nam omogućavaju da cenimo kvalitet i estetiku. Naše oči registruju svaku nijansu boje. Naš nos oseti miri najkvalitetnije kože. Naše ruke istražuju površine i teksture.
BMW Individual odaje počast tim mogućnostima tako što najviše značaja daje kvalitetnoj završnoj obradi prilikom proizvodnje Merino kože. Taj proces počinje izborom i sečenjem orginalne kože: samo koža od posebne vrste goveda, bez ožiljaka i ostalih nedostataka, će biti iskorišćena u BMW Individual radionicama. Specijalni proces potapanja se koristi za štavljenje kože, koji ne zahteve dodatni tretman kože nakon štavljenja. Koža ostaje prirodna, udobna i diše.
Precizni šavovi, dekorativne performacije i ivice obrađivanje ručni stvaraju kontrast. Beskompromisno savršenstvo pretvara BMW Individual Merino kožu u iskustvo za sva čula.

SIMFONIJA ZA SVA ČULA.

Fina Merino koža Opal White.

Filigran ivice i kontrastni šavovi naglašavaju individualni karakter unutrašnjosti automobila.
Pročitajte više

Fina Merino koža Opal White.

Nijanse inspirisane elegantnim jahtama stvara atmosferu Mediteranskog luksuza.
Pročitajte više

Fina Merino koža Amaro Brown.

Ova boja stvara idealan kontrast u odnosu na BMW Individual ukrasne lajsne u Ash Grain White boji.
Pročitajte više

Fina Merino koža Nutmeg.

Vrhunski izgled i osećaj, u nijansi koja je ispred svog vremena.
Pročitajte više

Fina Merino koža Cashmere Beige.

Elegantna, svetla nijansa naglašava prostranost svetle i velike unutrašnjosti.
Pročitajte više

Fina Merino koža Tartufo.

BMW Individual fina Merino koža u Tartufo boji je koža vrhunskog kvaliteta sa ručno napravljenim detaljima kao što su jedinstveni šavovi, ručno šivene ivice kože i šavovi u kontrastnim bojama. BMW Individual Alcantara krov daju unutrašnjosti jedinstven osećaj kvaliteta.
Pročitajte više
BMW Individual ukrasne lajsne

BMW INDIVIDUAL UKRASNE LAJSNE.

Ne možete ih pročitati ili interpretirati – priča koja se nalazi u šaram drveta. Veličina i lepota drveta iz kog dolazi. Možda to objašnjava dugotrajnu fascinaciju ljudi sa drvetom.
Za unutrašnje ukrasne lajsne, BMW Individual ne samo da se ograničava na korišćenje kvalitetnog drveta iz celog sveta, već takođe usavršava njihovu preradu. Beskompromisna preciznost tokom procesa proizvodnje je najvažnija. Počinje sa sečenjem zabranih delova u željeni oblik. Ti delovi postaju ukrasni delovi koji, tokom mnogih koraka u procesu prerade, se šmirgalju, poliraju i lakiraju, dok njihova površina, struktura šara i boja ne ispune najstrižije zahteve BMW Individual.
Alternativno, Piano Black unutrašnje lajsne su dostupne kako bi pružiiile diskretnu ekskluzivnost sa završnom obradom visokog sjaja kojoj mogu parirati samo vodeći proizvođaču klavira. Mnoštvo materijala je upotpunjeno putem sofisticiranih šablona ukrasnih detalja napreljenih od kože.

STRUKTURA POKAZUJE KARAKTER.

Sen Light Brown ukrasne lajsne.

Japansko drvo sa neverovatnim izgledom šara. Njegov sjaj je naglašen bisernim efektom.
Pročitajte više

Piano Black završna obrada.

Oni koji su upoznati sa vrednosti velikog klavira će ceniti ekskluzivnosti BMW Individual unutrašnjih ukrasnih lajsni u Piano Black završnoj obradi.
Pročitajte više

Ash Grain White ukrasne lajsne.

Kada je pitanju suptilna lepota, ne postoje ukrasne lajsne koje mogu parirati ovima.
Pročitajte više

Ash Grain Black Red ukrasne lajsne visokog sjaja.

Pore ovog tamno crnog furnira su precizno, ručno ispunjene crvenom bojom, stvarajući živopisan i uzbudljiv kontrast.
Pročitajte više

BMW INDIVIDUAL OPREMA.

BMW Individual nudi dodatnu, ekskluzivnu opremu čiji su svi detalji dovedeni do savršenstva – takoreći, od glave do pete.
 

  • BMW Individual aluminijumske felne
  • BMW Individual kožni volan
  • BMW Individual oznake
  • BMW Individual rashladna pregrada
  • Dodatne BMW Individual opcije