BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Jedinstven dizajn počinje sa praznom papirom.

BMW je uvek bio pogonjen obavezom da napravi najbolje automobile. Ipak, ne postoji BMW automobil koji može zadovoljiti sve želje vozača. U određenim slučajevima, čak ni BMW Individual kolekcija ima svoja ograničenja. Kako bi vam omogućili da ispunite svaku želju i stvorite vozilo koje je po vašoj meri, BMW Individual Manufaktur vam stoji na raspolaganju. Bez obzira da li je u pitanju spoljašnjost ili unutrašnjosti ili možda izbor materijala – sa ovom uslugom postajete dizajner i inžinjer vašeg vozila. Kada izrazite svoje želje, specijalisti iz BMW Individual Manufaktur će ih sa velikom preciznosti i umešnosti pretvoriti u stvarnost – pod uslovom da nisu u suprotnosti sa bezbednosnim propisima, karakteristikama specifičnim za brend ili pravnim propisima.

Pročitajte više
BMW Individual Manufaktur

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR SPOLJAŠNJOST.

Veoma malo proizvođača automobila je dobro kao BMW prilikom korišćenja dramatičnih oblika i dizajna kako bi stvorili neizvesnost i uzbuđenje. Oni koji žele da dodatno naglase ovaj efekat se mogu osloniti na opcije koje nudi BMW Individual Manufaktur. Izaberite vašu omiljenu boju iz naizgled neograničenog broja boja – od Phoenix Yellow do Ash Grey boje. Izbor čak uključuje i neverovatne dvobojne boje. Takođe možete naglasiti individualnost vašeg BMW automobila uz pomoć ukrasne linije pregiba na bočnim stranama vozila, ručno oblikovanim. BMW Individual Manufaktur vašu maštu pretvara u realnost.

BMW Individual manufaktur unutrašnjost

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR UNUTRAŠNJOST.

Individualnost je skup sloboda koje jedna osoba poseduje. Ono što BMW Individual Manufaktur nudi unutar vozila je neka vrsta ekskluzivnog suptilnog luksuza koji ostali možda neće primetiti. Opcije za prilagođavanje uključuje ličan odabir boje kako bi se stvorio dvobojan izgled, individualni kontrastni šavovi i čak jedinstveni dodaci koji se uklapaju sa izabranom Merino kožom. Premijum ambijent se takođe može dodatno naglasiti dodavanjem kože unutar kabine vozila. Osim toga, oznake ili monogrami se mogu postaviti na naslone za glavu i ostale elemente, sve sa uobčajenom BMW Individual Manufaktur kvalitetnom završnom obradom.

Pročitajte više

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR UNUTRAŠNJOST.

BMW Individual Manufaktur

PRETVORITE UKRASNE LAJSNE UNUTRAŠNJOSTI U IZRAZ VAŠE INDIVIDUALNOSTI.

Unutrašnje ukrasne lajsne u vašem BMW vozilu nudi mogućnost neograničene kreativnosti i BMW Individual Manufaktur završne obrade. Moderni materijali kao što je karbon, dragoceni metali i mnogi ostali – BMW Indivdual Manufaktur prerađuje velik izbor materijala sa neverovatnim savršenstvom. Svaki detalj, monogram i ostali tip ukrasa je realizovan sa neverovatnom preciznošću i kvalitetom.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR PROJEKTI.

U skorijim godinama, BMW Individual Manufaktur je ponovo demonstrirao svoje mogućnosti u saradnji sa renomiranim brendovima i proizvodnji ograničenog broja jedinstvenih vozila. Isto kao što su rezultirajući projekti naglasili vrednost BMW brenda, oni su takođe izrazili beskompromisnu potragu BMW Individual za estetiskim izgledom, kvalitetom i ekskluzivnosti.

Pročitajte više

BMW Individual Manufaktur M4 Coupe.

Jörg Schödel je proslavio dvadesetpetu godišnjicu kao BMW M vozač sa BMW M4 Coupe modelom prepravljenim od strane BMW Individual Manufaktur. BMW Individual specijalna boja Macao Blue metal je prava boja za ovaj M model.
Pročitajte više

BMW Individual Manufaktur M4 Coupe.

Unutrašnjost obuhvata dodatnu primenu kvalitetne Merino kože u dvobojnoj Black/Silverstone kombinaciji. Individualno ušiveni nasloni za glavu dodatno reflektuju vašu ličnost.
Pročitajte više

„30 Jahre M5“ specijalni model.

Proslava tridesete godišnjive BMW M5 modela, ovaj model podižne snagu i ekskluzivnost na potpuno novi nivo. Specijalno stvoren od strane BMW Individual Manufaktur, biće napravljen u ograničenom izdanju od 300 jedinica sa upečatljivom Frozen Dark Silver metalik bojom.
Pročitajte više

„30 Jahre M5“ specijalni model.

Ukrasni pragovi, sa natpisom „30 Jahre M5“, naglašavaju veoma jedinstveno iskustvo vožnje.
Pročitajte više

BMW Individual Serija 7 Composition inspirisana od strane Steinway & Sons.

Podseća na dirke klavira, kombinacija boja reflektuje kontrast između crne i bele boje. Fini detalji kao što su precizno vezen motiv lire koji naglašava premijum osećaj.
Pročitajte više

BMW M5 Nighthawk Edition.

Ograničeno izadnje razvijeno ekskluzivno za Japan. Karoserija i aluminijumske felne su ukrašene BMW Infividual Frozen Black metalik bojom, dopunjenu detaljima spoljašnjosti u Chrome dark boji.
Pročitajte više

BMW Individual Pearl Edition.

BMW Serija 6 Gran Coupe sa BMW Individual Frozen Brilliant White metalik bojom, inspirisanom jedinstvenim sjajem najlepših bisera u Arapskom zalivu.
Pročitajte više

BMW Individual Pearl Edition.

Zadnja ukrasna lajsna BMW Serije 7 Sedan sadrži „Pearl“ natpis koji svedoči superiornoj završnoj obradi BMW Individual Manufaktur.
Pročitajte više

BMW Individual 760 Li Sterling.

BMW Individual specijalna Singapur Grey metali boja i srebrni elementi, koji su precizno obrađeni od strane ROBBE & BERKING koristeći Martele metod, su ono što izdvaja BMW Individual Manufaktur projekat.
Pročitajte više

BMW Individual 760 Li Sterling.

BMW Indivdual fina Merino koža u Amaro Brown boji sa kontrastnim ivicama u Opal White boji, ušiveni srebrni znak na naslonu za gllavu i unutrašnji ukrasi od 925 srebra su samo neki od detalja BMW Individual 760 Li Sterling modela koji je napravljen u saradnji sa ROBBE & BERKING.
Pročitajte više
BMW Individual kontakt

VAŠ BMW INDIVIDUAL KONTAKT.

Radi više informacija o BMW Indivdual ponudi, molimo vas kontaktirajte vašeg lokalnog BMW partnera. Rado ćemo vam pružiti odgovore na sva pitanja koja možete imati u vezi BMW Individual Manufaktur. U tu svrhu kontakturajte vašeg BMW partnera.