PREGLED MODELA.

Ne postoje dve identične osobe. Isto kao i vaš BMW Individual automobil.

Izaberite vaš BMW model i odaberite BMW Individual opremu koja izražava vašu ličnost.

Pročitajte više

BMW SERIIJA 3.

Toliko puno stvari za otkrivanje. BMW Serija 3 predvodi ovu klasu automobila već 40 godina i strastvenija je nego ikad. Uz BMW Individual kolekcije možete dodati dimenziju ekskluzivnosti. Izbor vam nudi mnoštvo opreme kojia pretvara Sedan i Touring modele u izraz vašeg ličnog stila.

BMW SERIJA 4.

Estetika u pokretu. Neodoljiva ekskluzivnost. To je ono što objedinjuje novu BMW Seriju 4 i BMW Individual. Elegantna oprema iz BMW Individual kolekcije je dostupna za sve modele iz BMW Serije 4 i omogućava vam da napravite automobil koji je individualan podjednako kao i vaša mašta.

BMW SERIJA 5.

Izražajan, stilizovan, svestran. BMW Serija 5 kombinuje ove atribute do savršenstva, kako bi se dobio stvarno izvanredan automobil. Oprema dostupna kao deo BMW Individual kolekcije predstavlja idealan način za dodatno naglašavanje jedinstvenog karaktera automobila kroz izražavanje vaše ličnosti.

BMW SERIJA 6.

Savršen dokaz o čistoj dinamičnosti. BMW Serija 6 i BMW Individual imaju za cilj da aktiviraju sva čula. Detalji opreme dostupne kao deo BMW Individual kolekcije realizuju ovu ambiciju, naglašavajući impresivnost Coupe, Convertible ilI Gran Coupe modela.

BMW SERIJA 7.

Izgeld koji ne moli za pažnju. BMW Serija 7 ostavlja utisak – u celosti i putem detalja. Sa BMW Individual kolekcijom, BMW Serija 7 zrači jedinstvenom elegancijom, ukazujući na vaš lični identitet. Sveobuhvatna BMW Individual ponuda ispunjava sve želje.

BMW X SERIJA.

Prvi na bilo kojoj površini. BMW X Serija. Poseduje karakter da se izdigne iznad ostalih. Karakter je ono što vam BMW Individual kolekcija omogućava da izrazite sa vašim BMW X5 ili BMW X6 modelom, dopuštajući vam da sami definišite luksuz.

BMW M.

Dinamično savršenstvo. Izvanrednost je uvek izazivala fascinaciju kod ostalih. BMW Individual i realizaicija vaših ličnih standarda dodaje jedinstvenost i ekskluzivnost ovoj fascinaciji. BMW Individual kolakcija je dostupna za sve BMW M modele. Više nema potreba za kompromisima.