BMW Individual

BMW INDIVIDUAL.

Izraz vase ličnosti.

Picasso orginal, prvi Apple računar, ručno pravljena Riva Aquarama – njihova jedinstvenost pretvara objekte u događaje. BMW Individual kolekcija i BMW Indvidual Manufaktur vam omogućavaju da dizajnirate sopstveni i jedinstveni BMW automobil. Kao nijedan drugi objekat, vaše vozilo postaje izraz vašeg karaktera.

Pročitajte više
BMW INDIVIDUAL.Izraz vase ličnosti.
BMW Individual kolekcija
BMW Individual kolekcija
BMW Individual kolekcija

BMW INDIVIDUAL KOLEKCIJA.

Šta čini osobu jedinstvenom? Da li je to karakter ili možda jedinstven izgled. Isto kao i BMW automobil. Zbog toga BMW Individual kolekcija nudi velik izbor opreme za razne korisnike: ukrasni detalji od kvalitetnog drveta sa prelepim šarama, izabranim širom sveta. Besprekorna i mekana koža iz najboljih štavionica. Boje koje fasciniraju u pogledu brilijantnosti, boje i efekta na unutrašnjost automobila. Ponuđene u velikom izboru boja koje prkose zubu vremena. Dopunjeno sa specijalnom opremom koja daje završne dodire – svi ovi elementi se kombinuju kako bi automobil postao deo vaše ličnosti.

BMW Individual Manufaktur
BMW Individual Manufaktur
BMW Individual Manufaktur

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Šta podstiče našu želju za svim što je specijalno? Naši snovi i želje, naravno. Želja da se stvori idealno okruženje koje reflektuje naše želje. Zbog toga smo stvorili BMW Individual Manufaktur. Bez obzira da li preferirate jedinstvenu šemu boja, ekskluzivnih materijala ili kvalitetnu opremu – BMW Indivdual Manufaktur je posvećen korišćenu savršene završne obrade kako pretvorili čak i najekstravagantnije želje korisnika u stvarnost, na taj način stvarajući BMW automobil koji reflektuje vašu ličnost.

BMW Individual app

BMW INDIVIDUAL APLIKACIJA.

Kako da iskusite nešto što još ne postoji? To je izazov kada želite da vozite BMW automobil koji reflektuje vašu ličnost, umesto vozila koje reflektuje standardne karakteristike. Nova BMW Individual interaktivna aplikacija vam dopušta da koristite vaš tablet ili pametni telefon kako bi isprobali bezbroj kombinacija materijala i ostalih opcija koje nudi BMW Individual kolekcija. Inovativni dizajn aplikacije vam omogućava da vidite vaše ideje pretvorene u stvarnost.

BMW INDIVIDUAL AUGMENTED REALITY APLIKACIJA SERIJE 7.

Nova BMW Serija 7 postiže potpuno novi standard savršenstva. Prepravili smo svaki detalj, postižući savršenu sinergiju snage, udobnosti i estetike – suštna moderne elegancije. Postoji samo jedan način da poboljšate Seriju 7, a to je da je prilagodite vašoj ličnosti uz pomoć ekskluzivnog izbora boja i materijala iz BMW Individual kolekcije. BMW Individual Augmented Reality aplikacije je savršen izbor inspiracije, dopuštajući vam da stvorite sopstveni BMW Serije 7 na ekranu i čak da vidite funkcije u realnoj veličini – bilo kada, bilo gde.

Pregled BMW Individual modela

PREGLED BMW INDIVIDUAL MODELA.

Zašto ne postoji samo jedan BMW koji odgovara svima? Zato što naša očekivanja odličnog vozila su različita podjednako kao i naše okolnosti. Sa brojnim serijama modela, BMW Individual kolekcija i Manufaktur su u stanju da ponuda savršeno vozilo za bilo koji tip osobe. Na ovaj način se takođe stvara osnova za dodatno prilagođavanje. Počev od BMW Serije 3 Sedan pa sve do BMW M6 Gran Coupe.