BMW M GmbH

M. NAJJAČE SLOVO NA SVETU.

BMW M

BMW M GmbH: Za individualiste.

Motorsport kao strast. Uživanje u vožnji je misija. Savršenstvo je pokretačka snaga. Uvek sa jednim ciljem: Radi stvaranja automobila koji imaju potencijal da postanu legende. Ne zadovoljavamo se sa manje od toga.

M. NAJJAČE SLOVO NA SVETU.BMW M GmbH: Za individualiste.

Motorsport kao strast. Uživanje u vožnji je misija. Savršenstvo je pokretačka snaga. Uvek sa jednim ciljem: Radi stvaranja automobila koji imaju potencijal da postanu legende. Ne zadovoljavamo se sa manje od toga.

Pročitajte više
M automobili: iskusite strast

M AUTOMOBILI: ISKUSITE STRAST.

Rođen na trkačkoj stazi, kod kuće na svakom putu – to je moto M automobile. Inspirisani auto-moto trkama, veoma ekskluzivno opremljeni automobile ispunjavaju čak i najviše zahteve za agilnosti, dinamičnosti i snagom. Snažni motori kombinovani sa savršenim dizajnom i velikom funkcionalnosti vam omogućavaju da osetite koliko strasti je ugrađeno u svako vozilo.

BMW Individual
BMW Individual
BMW Individual
BMW Individual

BMW INDIVIDUAL.

Biti u stanju da definiše sopstveni luksuz je zapravno najveći luksuz od svih: Dizajnirate vaš BMW u skladu sa vašim željama – uz pomoć ekskluzivne opreme iz BMW Individual kolekcije. Kombinacija fascinantnih boja, kvalitetne kože, ukrasnih delova od drveta i ostalih funkcija vam omogućavaju da prilagodite vaš BMW i ispunite sva čula. Podignite stvari na sledeći nivo i ispunite vaše snove u potpuno jedinstvenom automobilu: Neuporediv stil i savršena završna obrada, BMW Individual Manufaktur vam ispunjava sve želje – stvarajući jedinstveno vozilo koje garantuje prilagođen užitak u vožnji i maksimalno odražava vašu ličnost.

M oprema i paketi opreme

M OPREMA I PAKETI OPREME: SAVRŠENO KOMBINOVANI.

M oprema i paketi sadrže različite komponente koji su savršeno uklopljene jedna sa drugom – od šasije do elemenata dizajna, od aluminijumskih felni do motora.

BMW iskustvo u vožnji

BMW ISKUSTVO U VOŽNJI: STRAST OSTAVLJA TRAG.

Steknite iskustvo koje prevazilazi ograničenja saobraćajnih propisa. Iskusite zakone fizike u ekstremnim situacijama u vožnji i praktikujte tehnike za povećanje bezbednosti. Osetite duh klasičnih auto-moto trka na pravim trkačkim sazama – sve ovo i još mnogo toga je u ponudi na raznim kursevima obuke, koji se sprovode u M automobilima. Ukratko: BMW Iskustvo vožnje.

Powered by M

BMW M PERFORMANCE AUTOMOBILI: POWERED BY M.

BMW M Perfromace automobili su proizvod strasti za snagom i dinamikom. Oni su razvijeni sa ljubavi prema detaljima i uz pomoć kolektivnim iskustvom inženjera u BMW M. Rezultat: vozila sa neverovatno sportskim karakterom i jedinstvenom kombinacijom dinamičnosti, udobnosti i svakodnevne fleksibilnosti. BMW M Performance dodaci prenose auto-moto trke na ulice: inovativne komponente koje prenose natpis „Powered by M“, razvijene u bliskoj saradnji sa BMW M GmbH. Ove komponente predstavljaju idealnu osnovu za povećavanje sportskog karaktera vašeg vozila.

BMW M MotoGP
BMW M MotoGP
BMW M MotoGP
BMW M MotoGP

BMW M IN MOTO GP™.

Dugo i uspešno partnerstvo: od 1999 godine, BMW M je „Zvanični automobil MotoGP“ i jak i pouzdan partner MotoGP organizatora Dorna Sports. Obezbeđivanje bezbednosnih vozila i ostatka zvanične flote predstavlja suštinu ovog partnerstva. Ove sezone, flota se sastoji od BMW M i M Performance modela, koje predvodi BMW M4 Coupe bezbednosno vozilo. U skorijim godinama BMW BMW M GmbH stalno proširuje svoje MotoGP aktivnosti. Od 2003 godine, BMW M nagrada je prezentovana najboljem MotoGP vozaču na kraju svake sezone. Gosti BMW M MotoGP Experience iskuste nezaboravan trkački viikend, tokom koga ima priliku da vide šta se dešava iza scene trka motocikala, uključujući obilaske garaža koje predvodi svetski šampion Loris Capirossu, i kao vrhunac, taksi vožnju u stvarnom BMW M bezbednosnom vozilu. To su samo neke od aktivnosti BMW M u MotoGP.