UŽIVANJE U VOŽNJI +

Novi modeli BMW Serije 4. Novi BMW M4 i M3.

UŽIVANJE U VOŽNJI +

Novi modeli BMW Serije 4. Novi BMW M4 i M3.

UŽIVANJE U VOŽNJI +Novi modeli BMW Serije 4. Novi BMW M4 i M3.

Garantovani uzbudljivi doživljaji u vožnji: novi modeli BMW Serije 4 su uzbudljivi spoj sportskog izgleda koji oduzima dah, dinamičnog dizajna i ekskluzivne udobnosti. Za najviše domete uživanja u vožnji – dostupni u još koncentrisanijem obliku kao novi sportski automobili visokih performansi u modelima BMW M4 i M3.

Read more

NOVI BMW SERIJE 4 – SPORTSKI UTISAK.

Prednji kraj novih modela BMW Serije 4 donosi novu definiciju merila dobrog dizajna. Levo i desno od upadljive dvostruke prednje maske nalaze se iznova dizajnirani LED farovi, što ukazuje na nadahnuti sportski izgled. Čvrsti branik sa istaknutim prorezima za ulazak vazduha i integrisanim LED svetlima za maglu podiže dinamičnu pojavu na sasvim novi nivo.
Read more

UPEČATLJIVA POZADINA.

Podjednako zadivljujući prizor i otpozadi: novi modeli BMW Serije 4 imaju čvrst i odlučan stav, definisan snažnim branikom sa integrisanim cevima za izduvne gasove. Iznova dizajnirana zadnja LED svetla atraktivno naglašavaju širinu karoserije i dinamični karakter dizajna, bez obzira na to jesu li uključena ili ne.
Read more

ELEGANTNI AMBIJENT.

Unutrašnji dizajn novih modela BMW Serije 4 donosi ambijent sportske elegancije spojen sa vrhunskom udobnošću. Sve kontrole u kabini orijentisane su prema vozaču. Prvoklasna sedišta sa savršenom ergonomijom garantuju udobnost sedenja bez premca. Odabrani materijali kao što su najfinija koža ili atraktivne unutrašnje lajsne od finog drveta ili aluminijuma donose izvanredne detalje i daju dodatni naglasak sportskom karakteru unutrašnjosti.
Read more

NOVA VOZILA BMW M4 I M3 – ČISTA DINAMIČNOST.

Prednji kraj novih vozila BMW M4 i M3 ukazuje na snažan sportski izgled. Levo i desno od prednje crne maske sa dvostrukim rešetkama u visokom sjaju i sa amblemom M nalaze se progresivni farovi koji se u potpunosti sastoje od LED svetiljki. Mišićavi poklopac motora podseća na konture turbo-mašine i, baš kao i sportska prednja ploča sa velikim prorezima za vazduh, predstavlja čisto otelotvorenje performansi.
Read more

SPORTSKA POZADINA.

Izbačena kućišta za točkove pokazuju ogromnu snagu novih vozila BMW M4 i M3. Prtljažna vrata sa integrisanim zadnjim spojlerima objedinjuju funkciju i dizajn. Iznova dizajnirana zadnja LED svetla naglašavaju odlučni stav. M prigušnica i zakošene dvostruke M izduvne cevi savršeno se stapaju sa zadnjom pločom uz karakteristične ispuste za vazduh.
Read more

EKSKLUZIVNA UNUTRAŠNJOST.

U ekskluzivnoj unutrašnjosti novih vozila BMW M4 i M3, pojedinačna M sedišta daju savršenu bočnu potporu i optimalno okružuju telo. Sve kontrole u kabini orijentisanoj prema vozaču garantuju veoma preciznu kontrolu u deliću sekunde. Okrugli brojčanici koji podsećaju na auto-trke, volan sa M kožom i M menjačem dodaju savršene završne pojedinosti krajnje sportskom utisku.
Read more

DINAMIČNOST+

NOVI BMW SERIJE 4 KUPE.

DINAMIČNOST+

NOVI BMW SERIJE 4 KUPE.

Atletski izgled spojen sa čistom sportskom primamljivošću: novi BMW Serije 4 kupe nudi jedinstveni osećaj vožnje zahvaljujući niskom centru gravitacije, odličnoj distribuciji osovinskog opterećenja i efikasnim motorima visokih performansi. Sa svojom ekskluzivnom opremom, ovaj uzbudljivi kupe sadrži sve što je neophodno da opčini posmatrača. Dinamičan. Sportski. Moćan.

Read more

SLOBODA+

NOVI BMW SERIJE 4 KABRIOLET.

SLOBODA+

NOVI BMW SERIJE 4 KABRIOLET.

Osvaja srca na juriš: novi BMW Serije 4 kabriolet kombinuje uzbudljivo sportsku pojavu sa moderno elegantnim izgledom. Sklopivi tvrdi krov omogućava savršeni osećaj kabrioleta i jedinstveni doživljaj vožnje tokom čitave godine. Udobna unutrašnjost i mnoštvo inovativnih tehnologija za aktivni način života zaokružuju sveukupan uspešan koncept. Za jedinstveno snažne vozačke doživljaje.

Read more

ELEGANCIJA+

NOVI BMW SERIJE 4 GRAN KUPE.

ELEGANCIJA+

NOVI BMW SERIJE 4 GRAN KUPE.

Sportska elegancija dovedena do savršenstva: novi BMW Serije 4 gran kupe kombinuje primamljivi izgled, veoma mnogo prostora i tipične BMW performanse sa inteligentnim funkcionalnostima. Pruža zadivljujuće mnogo prostora za glavu i noge, skladne elemente dizajna i ekstremno agilno rukovanje. Savršena kombinacija dinamičnosti, stila i udobnosti.

Read more

ADRENALIN+

NOVI BMW M4 KUPE.

ADRENALIN+

NOVI BMW M4 KUPE.

Ključ za pulsirajuću vožnju: novi BMW M4 kupe sa M TwinPower Turbo benzinskim motorom koji ima redni šestocilindrični benzinski motor i razvija do 450 ks (331 kW), opcionalnom sedmobrzinskom transmisijom M duplog kvačila i prilagodljivim M vešanjem nudi uzbudljivu sportsku privlačnost zajedno sa ultra-preciznim rukovanjem. Koliko god izazovna bila vozačka situacija. Uzbudljiva dinamičnost sa snagom pokreta.

Read more

BEZGRANIČNO+

NOVI BMW M4 KABRIOLET.

BEZGRANIČNO+

NOVI BMW M4 KABRIOLET.

Otvoren za maksimalnu snagu: M TwinPower Turbo benzinski redni šestocilindrični motor razvija do 331 kW (450 ks), tako da uz brojne tehnologije nadahnute auto-trkama otključava adrenalinom nabijene visoke performanse i bezgranično uživanje u vožnji. Doživljaj bez premca – bez obzira na to da li je tvrdi krov otvoren ili zatvoren. Novi BMW M4 kabriolet – ambiciozna sloboda na četiri točka.

Read more

SIMBOL+

NOVI BMW M3 SEDAN.

SIMBOL+

NOVI BMW M3 SEDAN.

Beskompromisno sportski: novi BMW M3 sedan je sportski automobil visokih performansi sa četvora vrata i M TwinPower Turbo benzinskim motorom sa 6 ciliindara u nizu koji razvija do 331 kW (450 ks) – više nego dovoljno za spontane performanse pri bilo kojem broju obrtaja. Pregršt inovacija nadahnutih auto-trkama garantuje dinamičnost od koje zastaje dah, i veoma precizno rukovanje. Atletski model koji pomera granice.

Read more

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

 • BMW 440i kupe:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.7–7.4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 179–172

  BMW 430i kabriolet:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.0–6.6
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 162–154

  BMW 440i gran kupe:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6.8–6.6
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 159–154

  BMW M4 kupe:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.8 (8.3)
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 204 (194)

  BMW M4 kabriolet:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9.1 (8.7)
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 213 (203)

  BMW M3 sedan:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.8 (8.3)
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 204 (194)

  Vrednosti u zagradama odnose se na vozila sa sedmobrzinskom transmisijom i M duplim kvačilom uz Drivelogic sistem.

  Podaci o potrošnji utvrđeni su u skladu sa ECE ciklusom vožnje, u zavisnosti od odabranih veličina točkova i guma. Ilustrovani modeli obuhvataju opcionalnu opremu.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u smernicama sa nazivom 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', koje se mogu dobiti besplatno na svim prodajnim mestima, od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka, i na stranici http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

  Vrednosti se ne odnose na pojedinačna vozila i ne čine deo ponude; svrha im je isključivo da budu osnova za poređenje između različitih tipova vozila. Emisije CO2 do kojih dolazi tokom proizvodnje i obezbeđenja goriva ili drugih energetskih izvora ne uzimaju se u obzir kada se utvrđuju emisije CO2 u skladu sa Direktivom 1999/94/EC.