BMW xDrive

SNEG, LED, BLATO ILI KAKO MI TO KAŽEMO: PRIANJANJE.

Izvanredno prianjanje sa BMW xDrive – inteligentni sistem pogona na svim točkovima.

SNEG, LED, BLATO ILI KAKO MI TO KAŽEMO: PRIANJANJE.Izvanredno prianjanje sa BMW xDrive – inteligentni sistem pogona na svim točkovima.
Radost se piše sa X

RADOST SE PIŠE SA X.

Vreme i uslovi na putu se mogu promeniti u trenutku. Kako bi bili spremni, treba vam pomoć sistema pogona na svim točkovima koji reaguje podjednako brzo. Sa BMW xDrive sistemom, i dalje možete uživati u maksimalnom užitku u vožnji, čak i pri nepovoljnim uslovima na putu kao što je blato ili sneg.
Zaintrigirani ste? Dođite i samo testirajte BMW xDrive na načim BMW xDrive događajima. Sveobuhvatne test vožnje vas čekaju u BMW xDrive modelu po vašem izboru kako bi iskusili superioran osećaj vožnje na bilo kojoj površini.

RADOST JE BMW xDRIVE.

Prebacivanje snage gde ima najviše efekta – jednostavna ideja koju inteligentni BMW xDrive sistem za pogon na svim točkovima sprovodi u praksu. On raspoređuje snagu motora između osovina u deliiću sekunde kako bi se održalo maksimalno prianjanje. Po ledu i snegu, oštrim krivinama, tokom startovanja uzbrdo ili na klizavim površinama, optimalna količina snage dopire do puta.