POGODNOSTI.

Saradnja sa BMW vozilima za javne službe.

BMW vozila za javne služve ne isporučuju samo izvanredne performanse; ona su takođe veoma ekonomična za korišćenje. Mala potorošnja goriva, dug životni vek, minimalni troškovi rukovanja i visoka preprodajna vrednost garantuju da dugoročno, investicija u BMW vozila javnih službi se uvek isplati.

Pročitajte više

FLEKSIBILNOST KONFIGURACIJE.

BMW vozila za javne službe su u upoterbi širom sveta. Ona ispunjavaju različite uloge i funkcije u raznim zemljama – BMW ih oprema na način koji je u skladu sa namenjenom upotrebom. Naravno, to znači da ih ofarba u odgovarajuće boje i opremi ih odgovarajućim rotirajućim svetlima i sirenama. To takođe zahteva da ona imaju svu opremu i prave specifikacije. Međutim, postoje neki atributi koji su zajednički – dinamične performanse, odziv i ekonomično korišćenje.

ZAGARANTOVANA ORGINALNA OPREMA FABRIČKOG KVALITETA.

Samo BMW nudi vozila za javne službe sa garancijom proizvođača koja pokriva svu specijalnu opremu za zvaniču upotrebu. Kako bi zagarantovali isti nivo bezbednosti kao i kod standardnih modela, BMW podvrgava vozila javnih službi seriji teških testova nakon završetka svih modifikacija.

Ovaj program nudi mnogo više od zakonski minimalnih zahteva, sa sudar/skliznuće i prevrtanje/krov testiranjem, kako bi se proverilo da li vozila ispunjavaju funkciju za koju su namenjena u svim uslovima.

Servisiranje na osnovu stanja i dostupnost orginalnih BMW delova za svu zvaničnu, specijalnu opremu smanjuje potrebno vreme servisiranja dok se u isto vreme maksimiziraju performanse i efektivnost svih BMW vozila javnih službi.

EKONOMIČNOST ZA PRIMER.

BMW vozila za javne službe ne samo da isporučuju neverovatne performanse, već su veoma ekonomična za korišćenje. Mala potrošnja goriva, dug životni vek, minimalni troškovi korišćenja i velika preprodajna vrednost garatnuju da dugoročni, bilo koja investicija u BMW vozila javnih službi se isplati.

  • Mala potreba za održavanjem
  • Smanjeni troškovi korišćenja
  • Potrošnja goriva bez premca.

BMW EFFICIENT DYNAMIC.

BMW EfficientDynamics podrazumeva korporativnu strategiju BMW Grupacije, koja uvek ima za cilj kombinovanje najbolje efikasnost i maksimalne dinamičnosti. Ona pokriva sve mere koje imaju za cilj povećanje efikasnost i dinamičnosti svih BMW vozla u isto vreme. Na ovaj način se utiče na čitav koncept vozila, pogonskog sklopa i upravljanja energijom, kao što je inteligentna lagana konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motori. Rezultat nije kompromis, već čist užitak u vožnji. S toga BMW EfficientDynamics strategija efektivno spaja procep između motivacije zaposlenih i optimizacije troškova.

  • Cekolokupan koncept vozila
  • Pogonski koncept
  • Inteligentno upravljanje energijom

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologija pun usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču koji vas blisko povezuju sa svetom oko vas. Opustite se i podesite kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete takođe primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu. Takođe možete sinhronizovati podatke kao što je vaš imenik. Šta se još dešava u svetu? Vaš BMW zna za šta se interesujete i čita vam poslednje novosti tokom vožnje preko audio sistema. Možete se u potpunosti osloniti na sisteme za pomoć vozaču tokom vožnje. Oni čine vaš BMW pametnijim i pomažu vam u svakoj situaciji. Uživajte u bezbednosti i udobnosti: sa BMW ConnectedDrive uslugama na vašoj strani.

  • BMW Night Vision
  • Inteligentni poziv u pomoć
  • Aktivna zaštita