POGODNOSTI.

Saradnja sa BMW korporativnom prodajom.

U BMW korporativnoj prodaji mi uvek nudimo našim korisnicima individualizovana rešenja koja reflektuju situaciju u njihovoj zemlji. Globalna mreža organizacija za prodaju i zastpunika stvaraju rešenje koje je skrojeno za vašu kompaniju, u pogledu tipa vozila, finansiranja i menadžmenta flotom. Ovo može uključivati flotu vozila koja se sastoji od MINI, BMW i BMWi vozila, u skladu sa zahtevima korisnika.

Pročitajte više

POGODNOSTI AKO POSTANETE KORPORATIVNI KORISNIK.

Vrhunska vozila sa malom potrošnjom goriva, motori koji štede novac. Zaposleni su motivisani sa mogućnosti dinamične vožnje i male potrošnje goriva u BMW ili MINI vozilu u vlasništvu kompanije. Vrhunske tehnologije kao što je BMW EfficientDynamics i BMW ConnectedDrive kao i MINIMALISM i Mini Connected, koje vam pomažu da vozite bezbednije i ekonomičnije. Tim ključnih korisničkih menadžera su vam na raspolaganju da pruže stručnu, internacionalnu podršku u preko 150 zemalja širom sveta. Ovo su samo neke od pogodnosti kojima se možete radovati ako se udružite sa BMW korporativnom prodajom.

UKUPNA CENA VLASNIŠTVA.

Velika preprodajna cena, efikasni motori i jeftino održavanje: zagarantovani sa vozilima iz BMW korporativne prodaje. Na primer, ako se odlučite za BMW 520d u poređenju sa jednom od direktnih konkurenata, možete uštedeti 24,000 litara goriva na floti od stotinu vozila od kojih svako prelazi 30,000 kilometara godišnje: savršena kombinacija ekonomičnosti, performansi i užitka u vožnji. BMW 520d ima veoma malu potrošnju i emisiju gasova, zahtevajući 4.3 do 4.7 l/100 km i stvarajući samo 114 do 124 g CO2 po kilometru. Rado ćemo vas pružiti savete o najefikasnijoj selekciji vozila za vašu kompaniju.

  • Primer troškova 1 – BMW 116d EfficientDynamics
  • Primer troškova 2 – BMW 320d EfficientDynamics

SERVIS I PODRŠKA.

U BMW Grupaciji, spremni smo da uradi sve u našoj moći da ispunimo potrebe i zahteve vaše organizacije. Mi pružamo proizvode i usluge skrojene vašem lokalnom tržištu. Posedujemo globalnu mrežu prodajnih organizacija i zastupnika, i stvorićemo rešenje koji je skrojeno za vašu kompaniju, u pogledu tipa vozila, finansiranja i menadžmenta flotom. Lociran širom sveta, naš tim je uvek na raspolaganju. Stručni savetnici vam pružaju personalizovanu uslugu, garantujući da naš odnos sa vama uvek teče glatko i formira osnovu za uspešnu dugoročnu saradnju.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics podrazumeva korporativnu strategiju BMW Grupacije, koja uvek ima za cilj kombinovanje najbolje efikasnost i maksimalne dinamičnosti. Ona pokriva sve mere koje imaju za cilj povećanje efikasnost i dinamičnosti svih BMW vozla u isto vreme. Na ovaj način se utiče na čitav koncept vozila, pogonskog sklopa i upravljanja energijom, kao što je inteligentna lagana konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motori. Rezultat nije kompromis, već čist užitak u vožnji. S toga BMW EfficientDynamics strategija efektivno spaja procep između motivacije zaposlenih i optimizacije troškova.

  • Cekolokupan koncept vozila
  • Koncept vožnje
  • Inteligentno upravljanje energijom

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologija pun usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču koji vas blisko povezuju sa svetom oko vas. Opustite se i podesite kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete takođe primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu. Takođe možete sinhronizovati podatke kao što je vaš imenik. Šta se još dešava u svetu? Vaš BMW zna za šta se interesujete i čita vam poslednje novosti tokom vožnje preko audio sistema. Možete se u potpunosti osloniti na sisteme za pomoć vozaču tokom vožnje. Oni čine vaš BMW pametnijim i pomažu vam u svakoj situaciji. Uživajte u bezbednosti i udobnosti: sa BMW ConnectedDrive uslugama na vašoj strani.

  • Saobraćajne informacije u realnom vremenu
  • Diktiranje poruke
  • Sistem za pomoć u saobraćajnim gužvama