Žena i muškarac se smeju na gumama za sanjkanje po snegu

IZAĐITE DA SE IGRATE.

#štagoddasedesi. Uživajte u hladnoj sezoni s BMW originalnim točkovima i gumama, dodacima za jesen i zimu, kao i BMW servisu.

Kad se sezona menja, vreme je za istraživanje vaše okoline. Jer kišno i hladno vreme nije razlog da ostanete kod kuće. Odnosno, predstavlja priliku za otkrivanje čarobne strane našeg sveta. Nudimo savršenu opremu s kojom ćete biti sigurni na putu i uživati u svakom trenutku vašeg putovanja - bez obzira gde vas odvelo. Doživite BMW servis, BMW komplete zimskih točkova i BMW dodatke za jesen i zimu koji savršeno odgovaraju vašem BMW-u.

Pročitajte više
IZAĐITE DA SE IGRATE.#štagoddasedesi. Uživajte u hladnoj sezoni s BMW originalnim točkovima i gumama, dodacima za jesen i zimu, kao i BMW servisu.

ORIGINALNI BMW TOČKOVI I DODATNA OPREMA.

Zadovoljstvo u vožnji ne poznaje vremenske uslove.

Za vozače koji žele da probaju nove šare gazećeg sloja i uživaju ​​u optimalnom prianjanju tokom jeseni i zime, stvorili smo posebne sezonske ponude za gume označene zvezdicom u saradnji s vrhunskim proizvođačima guma (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Gume s oznakom BMW zvezdice osiguravaju glatku vožnju, optimalno prianjanje i izuzetnu sigurnost. Dakle, jedno je jasno: originalni BMW zimski točkovi i gume nisu kompromis u stilu, već primer istog.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu 17-Inčni točkovi od lakih legura u obliku V-kraka 618 Reflex srebrne boje, komplet zimskih točkova

17-Inčni točkovi u obliku V-kraka 618 Reflex srebrne boje, komplet zimskih točkova.

Visokokvalitetni 18-inčni BMW točkovi od lakih legura u obliku V-kraka 618 u Reflex srebrenoj boji obezbeđuju vozilu izuzetno sportski izgled. Komplet zimskih guma s kontrolom pritiska, kompatibilni sa lancima za sneg, dimenzija naplatka 7,5J x 17 sa dimenzijama guma 255/55 R17 97H.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu 18-Inčni BMW V-krak 684 Orbit srebrne boje, zimski komplet

18-Inčni točkovi u obliku V-kraka 684 Orbit srebrne boje, zimski komplet.

Visokokvalitetni 17-inčni BMW naplatci od lakih legura u obliku V-kraka 684 u Orbit srebrenoj boji daju vozilu izuzetno sportski izgled. Komplet zimskih guma s kontrolom pritiska i run-flat gumama, dimenzija naplatka 8J x 18 sa dimenzijama guma 255/45 R18 100V XL.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu 19-Inčni naplatci od lakih legura u obliku V-kraka 635 Dvobojne (Night Gold, visokog sjaja), komplet zimskih točkova.

19-Inčni točkovi u obliku V-kraka 635 Dvobojne (Night Gold, visokog sjaja), komplet zimskih točkova.

Elegantni 19-inčni BMW točkovi u obliku V-kraka 635 su u dvobojne Night Gold, visokog sjaja, što vozilu daje blistav izgled. Komplet zimskih guma sa kontrolom pritiska i run-flat gumama, dimenzija točkova 8J x 19 sa dimenzijom guma 245/40 R19 98V XL RSC spreda i 9J x 19 sa gumama veličine 275/35 R19 100V XL RSC pozadi.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW sistem zaključavanja vijaka naplataka

BMW sistem zaključavanja vijaka naplataka.

Visoko kvalitetni, izuzetno pouzdan sistem zaključavanja vijaka naplataka ima četiri bravice s posebnim BMW kodom. Vijci se mogu skinuti s posebnim alatom uključenim u paket, pružajući veliku zaštitu od krađe naplatka.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW lanci za sneg Comfort

BMW lanci za sneg Comfort.

BMW lanci za sneg Comfort su jednostavni za montažu i pružaju najbolje moguće prianjanje. S obzirom na to da savršeno pristaju gumama, nije potrebna nikakva dodatna zaštita naplataka, dok ih integrisani čelični obruč čini jednostavnim za montažu.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu torbe za gume M Performance

Torbe za gume M Performance.

Ekskluzivan osećaj trke u garaži: M Performance torbe za gume štite i vozača i vozila od prljavštine. Jače prianjanje osigurava udoban transport naplataka. Zahvaljujući posebnim oznakama, pojedinačne gume se mogu brzo uskladiti u bilo kom trenutku. U sportskom M Performance dizajnu.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW plutajući poklopac felne

BMW plutajućI poklopac felne.

Plutajući poklopac felni sastoji se od BMW logotipa koji se ne okreće s točkom, već ostaje vodoravan sve vreme. Poklopac felne se može montirati na sve BMW naplatke od lakih legura s prečnikom kruga od 112 mm.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW kapice ventila sa logotipom

BMW kapice ventila sa logotipom.

Visokokvalitetni BMW aluminijumski kapice ventila efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Sa BMW logotipom.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW kapice ventila sa M logotipom

BMW kapice ventila sa M logotipom.

Visokokvalitetni BMW aluminijumski kapice ventila efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Sa M logotipom.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW-ov komplet za mobilnost guma

BMW-ov komplet za mobilnost guma.

Intuitivan za upravljanje, BMW-ov komplet za mobilnost guma olakšava povratak na put u slučaju da pukne guma. Bez obzira na dimenzije guma, oštećenja na gaznom sloju gume manja od 4 mm mogu da se poprave, što omogućuje nastavak vožnje do sledećeg BMW-ovog servisnog partnera.
Pogledajte proizvod

BMW SERVIS TOČKOVA I GUMA.

BMW Servis točkova i guma

Dobro je znati da su vam važne stvari u života u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: dođite u BMW-ov servis guma - nećemo samo da vam zamenimo gume, nego ćemo i proveriti i dubinu profila i kočnice. Naša ponuda za maksimalnu udobnost: možemo da očistimo vaše letne gume i da ih pričuvamo do sledećeg proleća.

ORIGINALNE BMW GUME S OZNAKOM ZVEZDICE.

Originalne BMW gume s oznakom zvezdice

Kvalitet, iskustvo i bezbednost su glavni prioriteti kada su u pitanju točkovi i gume.

Zvezda znači da je guma posebno proizvedena za BMW - i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma takođe počinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a kulminira opsežnim testiranjem. Gume sa zvezdicom testirane su u pogledu šest opštih područja: sigurnost, trošenje, udobnost, efikasnost i - karakteristično za BMW - u dva segmenta povezana s uživanjem u vožnji: stilu vožnje i sportskom ponašanju. Osim toga, razvijene su u saradnji s odabranim vrhunskim proizvođačima (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli). Jednostavno pitajte svog BMW servisnog partnera za gume s oznakom zvezdice - precizno odgovaraju, te su proverene i sigurne.

ORIGINALNA BMW SPOLJNA DODATNA OPREMA ZA JESEN I ZIMU.

Inspiracija, gde god pogledate.

Ako želite da uživate u zimskom vremenu, trebalo biste biti dobro opremljeni. To nije problem s originalnim BMW dodacima. Obezbedite sebi veću udobnost u vožnji i otkrijte široki raspon opcija osmišljenih kako bi vaš BMW postao savršen partner za vaše zimske planove.

BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW krovna kutija 420 crna/ titanijum siva

BMW krovni kofer 420 crna / titanijum srebrna.

Moderna BMW-ova krovna kutija crne boje s bočnim panelima u titanijum sivoj boji ima stovarišni kapacitet od 420 litara i kompatibilna je sa svim BMW sistemima krovnih nošača. Zbog činjenice da se može otvoriti s obe strane i što ima trostruko centralno zaključavanje s svake strane, prikladna je za utovar i može da se zaključa u svrhe zaštite od krađe.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW krovni nosač

BMW krovni nosač.

Krovne poprečne letvice mogu da se kombinuju s svim BMW krovnim nosačima i krovnim kutijama, te predstavljaju savršeni vizuelni dodatak vozilu u celini. Jednostavno ih je ugraditi bez alata i udovoljavaju najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sistemu zaključavanja protiv krađe.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW-ov nosač za skije i snowboard na izvlačenje

BMW-ov nosač za skije i snowboard na izvlačenje.

BMW nosač za skije i snowboard koji se može zaključati i produžiti sa strane, pruža sigurno mesto za do pet pari skija ili četiri snowboard-a. Može da se kombinuje s bilo kojim BMW krovnim nosačem.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW-ova prtljažna prostirka

BMW podloga za prtljažni prostor.

Izdržljiva, protivklizna, vodootporna BMW prostirka s izdignutim rubovima sa svih strana i elegantnim dizajnom štiti prtljažni prostor od prljavštine i vlage. Dizajnirana u crnoj crnoj boji i opremljena visokokvalitetnim umetkom od nerđajućeg čelika u obliku broja 5, prostirka se savršeno uklapa u unutrašnjost prtljažnika.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW LED projektori u vratima

BMW LED projektori u vratima

Inovativni BMW LED projektori u vratima automatski se aktiviraju kada se vrata otvore i projektuju sliku na zemlju pored vozila putem izmenjivog slajda. Dostupno je nekoliko motiva kako bi prostor oko vrata bio savršeno osvetljen u individualnom stilu.
Pogledajte proizvod

ORIGINALNA BMW UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA ZA JESEN I ZIMU.

Izvanredan iznutra.

Verni svom nazivu, originalni BMW dodaci su dizajnirani s preciznošću i inspirirani čistim performansama. Proširite svoj prostor, svoj stil, svoju sigurnost - ili sve navedeno. Ovo je jednostavan način da kombinujete bezbednost i stil.

BMW dodaci za jesen i zimu BMW sigurnosna futrola za 10,5-inčni Apple iPad™ Pro za Travel & Comfort sistem

BMW sigurnosna futrola za 10,5-inčni Apple iPad™ Pro za Travel & Comfort sistem

Sigurnosna futrola nudi optimalnu zaštitu za sve Apple iPad ™ Pro veličine 10,5 inča. Crna silikonska futrola pouzdano štiti od ogrebotina i udaraca, a kada se koristi s uključenim filmom za ekran, štiti i od prstanje vodom. Koristi se zajedno sa univerzalnim držačem Travel & Comfort Sistem (isporučuje se odvojeno), a može se pričvrstiti na prilagodljiv i prikladan način i istovremeno ostati izuzetno siguran u slučaju sudara.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnom futrolom za Travel & Comfort sistem

BMW univerzalni nosač za tablete s BMW sigurnosnom futrolom za Travel & Comfort sistem

Univerzalni nosač podesiv je u smislu veličine i postavlja se na zasebno dostupan osnovni nosać ili na opcionu opremu Travel & Comfort. Pruža sigurni oslonac širokom spektru Apple ili Samsung tableta s BMW sigurnosnom futrolom od 7 do 11 inči. Okreće se za 360 stepeni i zaključava pri željenim uglu.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW univerzalna kuka za Travel & Comfort sistem

BMW univerzalna kuka za Travel & Comfort sistem

Univerzalna kuka sistema Travel & Comfort omogućava vešanje odeće ili laganih torbi preko naslona kako biste ih zaštitili od prljavštine na površini prostora za noge. Zahvaljujući spojnici, univerzalna kuka se može lagano postaviti jednostavno na način otporan na sudar na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW vešalica za odeću za Travel & Comfort sistem

BMW vešalica za odeću za Travel & Comfort sistem.

BMW vešalica za odeću omogućuje vešanje odeće na zadnjoj strani naslona. Utična spojnica omogućuje jednostavno pričvršćivanje na način otporan na sudar na zasebno dostupan osnovni nosač ili na dodatnu opremu „Travel & Comfort“ Zahvaljujući hotelskoj funkciji (standardna vešalica za odeću), vešalica se takođe može koristiti izvan vozila.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW patosnice za sve vremenske prilike.

BMW patosnice za sve vremenske prilike - prednje.

Skrojene savršeno, izdržljive BMW patosnice za sve vremenske uslove s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće, te održavaju noge suvim. Crne su boje i imaju umetak of nerđajućeg čelika u obliku brojke 5.
Pogledajte proizvod
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW patosnice za sve vremenske prilike, zadnje

BMW patosnice za sve vremenske uslove, zadnje.

Skrojene savršeno, izdržljive BMW patosnice za sve vremenske uslove s povišenim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i nečistoće, te održavaju noge suvim. Crne su boje i imaju umetak of nerđajućeg čelika u obliku brojke 5.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je visoko osetljiva full-HD kamera koja snima sve što se dešava ispred i iza vozila, čak i dok je vozilo parkirano. U slučaju bilo kakvog poremećaja i vanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski snima situaciju kako bi dokumentovale eventualne nezgode ili (pokušaji) provale.
Pogledajte proizvod
BMW dodaci za jesen i zimu BMW LED svetlo, punjivo

BMW LED svetlo, punjivo.

BMW LED svetlo se odlikuju elegantnim dizajnom od nerđajućeg ćelika i impresionira vrlo niskom potrošnjom energije, vekom trajanja do 3.000 punjenja i ogromnim rasponom osvetljenja. Za punjenje baterije visokih perfomansi, svetlo se jednostavno priključi na 12-voltnu utičnicu.
Pogledajte proizvod
Žena i muškarac u snegu gledaju u tablet

OTKRIJTE BMW DODATNU OPREMU ZA JESEN I ZIMU.

Za vas je sasvim u redu da se provozate planinskim prevojem, da ceo dan krstarite gradom ili spontano da krenete na putovanje. Otkrijte fascinantne trenutke koje ovo doba godine nudi sa originalnom BMW dodatnom opremom za jesen i zimu. Birajte među različitim opcijama kako biste dizajnirali sopstveni jesenji i zimski izgled za vašeg BMW-a. Dodajte elegantan izgled vašem vozila bez ugrožavanja sigurnosti.

PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE.

Visokokvalitetna i nežna briga za vaš BMW.

Čuvajte svoj automobil. Nudimo vam prave alate za jasnu vidljivost i sjajan izgled u svakoj situaciji - uostalom, vaši naplatci nisu napravljeni da bi sjajili bez razloga.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW sredstvo za pranje vetrobranskog stakla s antifrizom

BMW sredstvo za pranje vetrobranskog stakla s antifrizom.

Sprečava smrzavanje sistema za pranje vetrobranskog stakla i osigurava savršenu, jasnu vidljivost tokom hladne sezone zahvaljujući visokokvalitetnim supstancama za čišćenje. S ugodnim tipičnim BMW mirisom Apricelle.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu BMW sredstvo za odleđivanje stakla

BMW sredstvo za odleđivanje stakla.

Odmrzava zaleđena stakla za nekoliko sekundi. Štiti od ponovnog smrzavanja i osigurava jasan pogled sa svih strana. S ugodnim mirisom Apricelle, tipičnim za BMW proizvode za negu vozila. Pouzdano uklanja led iz vidnog polja.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu BMW sredstvo za čišćenje naplataka

BMW sredstvo za čišćenje naplataka

BMW sredstvo za čiščenje naplataka bez napora uklanja tvrdokornu prljavštinu poput izgorele prašine kočnica ili ostataka ulja i gume.

Pročitajte više

NAJBOLJI DELOVI ZA JESEN: M PERFORMANCE DELOVI.

Doživite uzbudljiv moto sport osećaj s ekskluzivnim BMW M Performance delovima.

Motorsport postaje sveprisutan. Svaki M Performance deo jedinstven je sam za sebe i daje vašem BMW-u istinski moto sport karakter. Na raspolaganju vam je širok izbor dodatne opreme iz kategorija aerodinamike, pogonskog sklopa, spoljnog dizajna, kabine, šasije i točkova. Da li ste spremni da doživite sportsku individualnost?

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu 20-inčni M Performance dvokraki naplatak 669 M Jet mat crne boje/ visokog sjaja, letnji komplet

20-inčni M Performance dvokraki naplatak 669 M Jet mat crne boje/ visokog sjaja, letnji komplet

Visokokvalitetni 20-inčni BMW M Performance naplatci od lakih legura, dvobojni mat crni, ekskluzivna su kombinacija glodanoog i lakiranog dizajna na vidljivoj strani gde je i BMW M logotip. Komplet guma sa sistemom sa run-flat mešovitim gumama. Veličina prednjih točkova je 8J x 20, s gumama 245/35 R20 95Y XL RSC, dok su zadnji točkovi 9J x 20, s gumama 275/30 R20 97Y XL RSC.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu M Performance prednja rešetka Iconic Glow

M Performance prednja rešetka Iconic Glow.

M Performance prednja rešetka Iconic Glow obezbeđuje vozilu jedinstven sjaj. LED rasveta osvetljava BMW-ovu prednju rešetku i zonu ispred vozila na ekskluzivan način od otvaranja do pokretanja motora i od isključivanja motora do zaključavanja vrata.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance produžetak na bočnom pragu od ugljeničnih vlakana

M Performance produžetak na bočnom pragu od ugljeničnih vlakana

Nadahnjujući vizuelni elementi: produžetak na bočnom pragu BMW M Performance izrađen je od vrhunskih ugljeničnih vlakana i precizno ručno izrađen. Optički produžava proporcije vozila, i daje mu još dinamičniji izgled. Za izuzetno atletski i elegantan izgled.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance zadnji spojlet od ugljeničnih vlakana

M Performance zadnji spojler Pro od ugljeničnih vlakana.

Još impresivnije: M Performance zadnji spojler Pro od ugljeničnih vlakana naglašava vrhunski, dinamičan izgled vozila. Optimizira aerodinamiku i isporučuje još dinamičnije vozne karakteristike.

Pročitajte više
BMW dodaci za jesen i zimu M Performance volan

M Performance volan.

Zanimljive činjenice: zahvaljujući području hvata koji je obložen alkantarom, M Performance volan pruža odličan osećaj i prianjanje - što doprinosi direktnijim iskustvu upravljanja. Njegov prepoznatljiv dizajn i središnja traka od crvene kože naglašavaju njegov sportski stil.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu M Performance patosnice

M Performance patosnice.

Vrhunski izgled, izvanredno prianjanje: M Performance patosnice dodaju individualnu sportsku notu prostoru za noge, i celom vozilu daju dinamičniji izgled. Sa M Performance oznakom. Vrhunski dizajn zaokružen kružnom kožnom trakom sa ukrasnim štepovima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.

Pročitajte više
BMW dodatna oprema za jesen i zimu torbe za gume M Performance

Torbe za gume M Performance.

Ekskluzivan osećaj moto trka u garaži:M Performance torbe za gume štite i vozača i vozila od prljavštine. Jače prianjanje osigurava udoban transport naplataka. Zahvaljujući posebnim oznakama, pojedinačne gume se mogu brzo uskladiti u bilo kom trenutku. U sportskom M Performance dizajnu.  

Pročitajte više

BMW SERVIS IZRAĐEN PO MERI.

Računajte na nebrojene mogućnosti.

Uživajte maksimalno tokom hladnog vremena i iskoristite BMW Servis gde će se naši stručnjaci pobrinuti za vaš automobil. Naš je posao da se pobrinemo da vaš BMW uvek bude u savršenom stanju kako biste sigurno pregrmeli jesen i zimu s nesmanjenim zadovoljstvom vožnje.
BMW dodaci za jesen i zimu žena gleda kroz prozor BMW-a
BMW dodatna oprema za jesen i zimu 18-Inčni BMW Value Service

BMW Value Service

Za modele starije od 5 godina, BMW Value Service nudi prvoklasnu uslugu optimalno prilagođenu vašem modelu - po transparentnim i atraktivnim cenama. Konačno, preko svog BMW servisnog partnera vaš BMW dobija upravo onu uslugu koju zaslužuje – za dugotrajno uživanje u vožnji.
Pronađite BMW servisnog partnera
BMW dodatna oprema za jesen i zimu 18-Inčni BMW Value Service

BMW Service Inclusive.

Nije uvek lako sve to podneti. Za punu bezbrižnost, tu je BMW Service Inclusive. Sa samo jednom uplatom pokriveni ste za sve servisne zadatke servisa i održavanja za vreme trajanja ugovora. Bez dodatnih troškova. Dakle, znate šta možete očekivati u budućnosti: savršena usluga za vaš BMW, bez obzira na to koje je godište. Naša ponuda je atraktivna i za BMW modele s mnogo kilometara na satu.
Pronađite BMW servisnog partnera
BMW dodatna oprema za jesen i zimu Beskontaktni BMW servis

Beskontaktni BMW servis.

BMW servis - u bilo koje vreme i na bilo kom mestu. Iskoristite internet i praktično i lako pristupite svim uslugama koje BMW nudi. A svoje vreme iskoristite za sve stvari koje su zaista važne stvari u životu.
Pronađite BMW servisnog partnera
BMW dodatna oprema za jesen i zimu BMW naplatci i gume - Servis

BMW naplatci i gume - Servis

Prave gume za hladnu sezonu: dođite u BMW-ov servis guma - nećemo samo da vam zamenimo gume, nego ćemo i proveriti i dubinu profila i kočnice. Naša ponuda za maksimalnu udobnost: možemo da očistimo vaše letne gume i da ih pričuvamo do sledećeg proleća.
Pronađite BMW servisnog partnera