Muškarac i žena ispred BMW-a u šumi

POGLED PREMA ZIMI. SIGURNO I SA STILOM.

BMW originalni aksesoari i usluge servisa.

Kad se drugi sklupčaju na sofi sa izgovorima, vi vozite dalje. Za vas je sve u redu i spremni ste za vožnju preko planinskog prevoja, izlet u grad ili putovanje gde god vas želja odvede. Vetar i loše vreme? Za vas to uopšte nije problem. Idealno ste spremni za svaki izazov: sa originalnom BMW opremom za jesenju i zimsku sezonu. Otkrijte fascinantne trenutke sezone i oprobajte BMW servis, BMW zimske komplete točkova i BMW jesenji i zimski pribor koji se savršeno uklapaju sa vašim BMW-om.

Pročitajte više
POGLED PREMA ZIMI. SIGURNO I SA STILOM.BMW originalni aksesoari i usluge servisa.

“SIGURNOST I STIL ZA MOJU ZIMU.”

Visokokvalitetni originalni BMW aluminijumski točkovi i zimski komplet točkova u 18", 19" ili 20".

Vreme se menja i sa hladnim godišnjim dobima otvaraju se nove mogućnosti za istraživanje seoskih puteva. Ako ste dobro opremljeni, zaleđeni putevi i klizavi zavoji neće vas sprečiti da uživate u prirodi. Zato se pouzdajte u originalne BMW točkove i gume. Dizajnirane u saradnji sa vodećim proizvođačima guma (npr. Bridgestone, Michelin i Pirelli), BMW Star Marked gume pružaju optimalno prianjanje i veliku sigurnost. Dakle, jedno je jasno: originalni BMW zimski točkovi i gume nisu kompromis u pogledu stila već primer sigurnosti.

Pročitajte više
20" M Performance Y-spoke 795 M Jet Black Mat, ljetni set

20" M Performance Y-spoke 795 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani točkovi Y-spoke stil 795 M dizajnirani su u Jet Black Mat sa M logom u boji i brušenim M Performance natpisom. TPMS letnji komplet točkova sa run-flat gumama, veličina točka 8J x 20 sa veličinom guma 225/35 R20 90Y XL RSC napred i 8.5J x 20 sa veličinom guma 255/30 R20 92Y XL RSC pozadi.

Pročitajte više
20" M Performance Y-spoke 863 M Ferric Grey Mat, ljetni set

20" M Performance Y-spoke 863 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance kovani točkovi Y-spoke stila 863 M dizajnirani su u Ferric Grey Mat sa M logom u boji koji daju vozilu poseban sportski izgled. TPMS letnji komplet točkova, veličina točka 9.5J x 20 sa 275/35 ZR20 (102Y) XL napred i 10.5J x 20 sa 285/35 ZR20 (104Y) XL pozadi.

Pročitajte više
20" M Performance Double-spoke 669 M Orbit Grey, ljetni set

20" M Performance Double-spoke 669 M.

Visokokvalitetni 20" BMW M Performance aluminijumski točkovi su kovani i dvobojni u Orbit Grey, sadrži ekskluzivnu kombinaciju urezivanja na vidljivoj strani i BMW M logotipa. Komplet točkova sa run-flat gumama. Veličina prednjeg točka 8J x 20 sa 245/35 R20 95Y XL RSC gumama i zadnjeg točka 9J x 20 sa 275/30 R20 97Y XL RSC gumama.

Pročitajte više
20" M Performance Multi-spoke 732 M Night Gold/dijamantno brušeni, ljetni set

20" M Performance Multi-spoke 732 M.

Visokokvalitetni 20" M Performance točkovi Multi-spoke stila 732 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black Mat, fino brušeni i imaju M logo u boji. TPMS letnji komplet točkova sa run-flat gumama, veličina točka 8J x 20 sa gumama veličine 245/35 R20 95Y XL RSC napred i 9J x 20 gumama veličine 275/30 R20 97Y XL RSC pozadi.

Pročitajte više
19" M Performance Double-spoke 555 M Jet Black Mat/dijamantno polirani, ljetni set

19" M Performance Double-spoke 555 M.

Visokokvalitetni, sa optimizovanom težinom, 19" M Performance aluminijumski točkovi Double-spoke stil 555 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black Mat, brušeni sa obrnutim krakovima te naglašavaju sportski duh do najsitnijih detalja. TPMS letnji komplet točkova, veličina točka 8J x 19 sa veličinom guma 235/35 R19 91Y XL.

Pročitajte više

“MOJI TOČKOVI – MOJA NAJDRAŽA OPREMA.”

BMW dodaci za točkove i gume.

Kiša i sneg vam neće smetati. Zahvaljujući originalnim dodacima za BMW točkove i gume, savršeno ste pripremljeni i za jesen i zimu. Odaberite između različitih opcija kako bi zima u BMW-u bila po vašem. Dodajte elegantni izgled bez ugrožavanja sigurnosti.

BMW jesen zima dodaci BMW nepomični poklopac glavčine kotača

BMW nepomični poklopac centra točka.

BMW nepomični poklopac centra točka sastoji se od BMW logotipa koji se više ne okreće sa točkom, već ostaje u ravni s njim. Poklopac se može postaviti na sve BMW aluminijumski točkovi sa prečnikom kruga od 112 mm.
Idi na proizvode
BMW jesen zima dodaci BMW poklopci ventila s logotipom

BMW kapice ventila s logotipom.

Visokokvalitetne BMW kapice ventila napravljeni od aluminijuma štite TPMS ventile efikasno od prljavštine i vlage. U isto vreme, izgledaju odlično na gumama. Set se sastoji od 4 kapice ventila sa BMW-ovim logotipom.
Idi na proizvode
BMW jesen zima dodaci BMW poklopci ventila sa M logotipom

BMW kapice ventila sa M logotipom.

Visokokvalitetni BMW kapice ventila napravljene od aluminijuma štite TPMS ventile efikasno od prljavštine i vlage. U isto vreme, izgledaju odlično na gumama. Set se sastoji od 4 poklopca ventila sa M logotipom.
Idi na proizvode
BMW jesen zima dodaci BMW lanci za snijeg

BMW lanci za sneg.

Lanci za sneg mogu vam biti neophodna pomoć tokom zime, pružajući vašem BMW-u preko potrebnu vuču u dubokom snegu i na zaleđenim putevima.
Idi na proizvode
BMW jesen zima dodaci BMW sustav za zaključavanje vijaka kotača

BMW set sigurnosnih šrafova.

Vrhunski kvalitetan, izuzetno pouzdan set sigurnosnih šrafova za sadrži brave na četiri točka sa posebnom BMW sjajnom oznakom. Šrafovi se mogu otvoriti samo posebnim alatom koji je priložen u setu, pružajući tako krajnju zaštitu od krađe točkova.
Idi na proizvode

BMW SERVIS TOČKOVA I GUMA.

BMW servis točkova i guma u BMW radionici

Dobro je znati da su važne stvari u najboljim rukama.

Prave gume za hladnu sezonu: odlučite se za BMW Tyre Service – ne samo da ćemo vam promeniti gume, već ćemo vam pregledati stanje guma i kočnica. Naša ponuda za maksimalnu praktičnost: čistimo vaše letnje gume i čuvamo ih za vas do proleća.

ORIGINALNE BMW GUME SA ZVEZDICOM.

Originalne BMW gume sa zvezdicom

Kvalitet, doživljaj i sigurnost su top prioriteti kada su u pitanju točkovi i gume.

Oznaka sa zvezdicom garantuje da su gume specijalno proizvedene za BMW – i u skladu sa najvišim BMW standardima. Razvoj guma takođe započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati i do tri godine, a vrhunac će biti obimna ispitivanja. Gume su testirane u šest opštih područja: sigurnost, trošenje, udobnost, učinkovitost i - karakteristično za BMW - u dva područja zadovoljstva u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Osim toga, razvijaju se u saradnji sa odabranim premium proizvođačima (npr. Bridgestone, Michelin i Pirelli). Jednostavno pitajte svog BMW servisnog partnera za gume sa oznakom zvezdice - precizno postavljene, testirane i sigurne.

Žena se smije ispred BMW-a

ORIGINALNI BMW SERVIS I AKSESOARI ZA JESEN I ZIMU.

Najbolje rešenje za svaki izazov.

ORIGINALNI BMW SERVIS I AKSESOARI ZA JESEN I ZIMU.

Najbolje rešenje za svaki izazov.

“SVE ŠTO MI JE POTREBNO ZA SAVRŠENU ZIMU SU KVALITETNI AKSESOARI.”

BMW jesenji i zimski aksesoari. Mnogo pametnih ideja za eksterijer i enterijer.

Bilo da se radi o izletu sa decom, šetnji sa psom ili vikend izletu na skijalište - ako želite uživati u zimskom vremenu, trebali biste biti dobro opremljeni. Nema problema sa originalnom BMW opremom. Iskoristite veću udobnost u vožnji i otkrijte širok spektar opcija stvorenih da vaš BMW učini savršenim saputnikom za vaše zimske planove.

BMW X3 na snijegu tročetvrtinski pogled sprijeda
BMW jesenski i zimski dodaci BMW Wireless Charging maska za iPhone

BMW Wireless Charging maska za iPhone.

BMW Wireless Charging maska omogućuje vam induktivno punjenje Apple iPhones™ 5 / 5S, 6 / 6S i 7 / 7Plus. Ova inovativna maska za mobilni telefon kompatibilna je sa svim Qi sertifikovanim punjačima, a služi i kao zaštitni poklopac.
BMW jesenski zimski dodaci BMW Wireless Charging Station Universal

BMW Wireless Charging Station Universal.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: zahvaljujući BMW Wireless Charging Station Universal pametni telefon može se udobno i brzo napuniti bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se sprema na stabilan i siguran način. Posebno pametno: integrisana baterija može se ukloniti i omogućuje bežično punjenje izvan vozila.
BMW jesenski zimski dodaci BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je vrlo osetljiva full-HD kamera koja beleži događaje ispred i iza automobila, čak i kada je parkiran. U slučaju smetnji i izvanrednog kretanja izvan vozila, kamera automatski beleži situaciju kako bi dokumentovala moguće nesreće ili (pokušaj) provale.
BMW jesenski zimski dodaci BMW podne prostirke za sve vremenske uvjete prednji

BMW patosnice za sve vremenske uslove.

Savršeno se uklapaju, trajne BMW patosnice za sve vremenske uslove sa podignutim rubom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. One su crne boje i sadrže visokokvalitetni uložak od nerđajućeg čelika.
BMW jesenski zimski dodaci BMW Safety Case za 10.5" Apple iPad Pro BMW Universal Holder za tablete sa BMW Safety Case

BMW univerzalni držač za tablete i BMW Safety Case za 10.5" Apple iPad Pro.

Univerzalni nosač prilagodljiv je veličini i pričvršćen je na posebno dostupan osnovni nosač ili na opcionu opremu "Travel & Comfort". Pruža sigurno zadržavanje širokog ugla Apple ili Samsung tableta sa BMW Safety Case veličine od 7 "do 11". Može se rotirati za 360° i zaključati po bilo kojim željenim uglom. Sigurnosno kućište nudi optimalnu zaštitu za sve 10,5" Apple iPad™ Pro. Crni silikonski poklopac pouzdano štiti tablet od ogrebotina i udaraca, a kada se koristi sa priloženim filmom u obliku folije za zaslon, takođe štiti tablet od prskanja. Koristi se zajedno sa Travel & Comfort System univerzalnim držačem (dostupan zasebno), može se postaviti na automobil na prilagodljiv i prikladan način, a istovremeno ostati siguran u slučaju sudara.
BMW jesenski zimski dodaci BMW krovni nosač

BMW krovni nosač.

Izuzetno jednostavan za ugradnju i može se kombinovati sa svim BMW krovnim nosačima i krovnim kutijama; neverovatno čvrst i može se zaključati kako bi se sprečila krađa.
BMW jesenski zimski dodaci BMW krovna kutija 420 crna/titanijum srebrna

BMW krovni box 420 crna/titanijum srebrna.

Moderan BMW krovni box u crnoj boji sa titanium/srebrnim bočnim panelima ima kapacitet skladištenja 420 litara i kompatibilan je sa svim BMW setovima krovnih nosača. Zbog činjenice da se može otvoriti sa obe strane i ima trostruko zaključavanje sa svake strane, prikladno je da se utovare stvari i zaključaju za zaštitu od krađe.
BMW jesenski zimski dodaci BMW LED projektori vrata

BMW LED projektori za vrata.

Inovativni BMW LED projektori za vrata automatski se aktiviraju prilikom otvaranja vrata i projektuju sliku na pod pored vozila. Dostupno je nekoliko motiva kako bi savršeno osvetlili ulazni prostor u individualnom stilu.
BMW jesenski zimski dodaci BMW nosač skija i snowboarda, produživ sa strane

BMW nosač skija i snowboarda sa bočnom ekstenzijom.

BMW nosač skija i snowboarda koji se mogu zaključati i mogu se produžiti sa strane pružaju sigurnu nosivost do pet pari skija ili snowboarda i olakšavaju utovar u viša vozila. Može se kombinovati sa bilo kojim BMW-ovim krovnim nosačem, a sadrži i skijaške štapove.

“NAŠ NAČIN ZA UŽIVANJE TOKOM ZIME.”

BMW servis. Opušteni na putu sa prilagođenim paketima BMW servisa.

Priprema je ključ ugodne zime. Ne samo za vas, već i za vaš BMW. Da biste se lakše nosili sa svim izazovima hladne sezone, iskoristite uslugu BMW servisa i prepustite našim stručnjacima da se pobrinu za vas i potrebe vašeg automobila. Pobrinućemo se da vaš BMW bude u savršenom stanju da izdrži i najteže uslove.

Pročitajte više
Žena ispred BMW automobila autokuća

BMW Service Inclusive.

Samo se opustite i koncentrištie se na ono što je zaista važno - zadovoljstvo u vožnji. Uz BMW Service Inclusive možete upravo to učiniti. Jednom jednokratnom uplatom dobijate sve uključene usluge održavanja za period po vašem izboru.

 

Vaše prednosti:
• Uštedite novac u poređenju sa kupovinom pojedinačnih usluga.
• Potpuna kontrola troškova i transparentnost.
• Različiti paketi za različite potrebe i za nove i za koriščene automobile.
• BMW servisni stručnjaci i originalni BMW delovi.
• Automatski se prenosi na nove vlasnike, povećavajući vrednost preprodaje.
• Vredi za BMW servisne partnere širom svieta.
Pročitajte više