Srećan par u vozilu BMW X1 Mineral Grey opremljenom BMW letnjiim ponudama tročetvrtinski pogled sa strane pod plavim nebom

„NAŠE LETO SE PROTEŽE PREKO HORIZONTA.“

Zablistajte: Uz širok raspon BMW servisa i aksesoara za vašu prolećnu i letnju sezonu.

Toliko toga ima da se otkrije na proleće i leto. Savršeno je vreme za uživanje u uzbudljivim putovanjima i jedinstvenim trenucima po toplom vremenu. Sa vašim BMW vozilom, putovanje postaje neopisivo iskustvo. Originalni BMW aksesoari su skrojeni za vaš automobil. Široki raspon opcija za prtljažnik dopušta vam da proširite svoj skladišni prostor ili izaberete među brojnim rešenjima komfora, tako da vas ništa ne zadržava. Vaš fokus je očigledno na zadovoljstvu u vožnji. Zbog toga BMW nudi i kompetentan servis kako bi se postarao za to da bezbedno stignete do svog odredišta.

 

BMW X1 xDrive20i:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,7–6,3
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 152–143

Pročitajte više
„NAŠE LETO SE PROTEŽE PREKO HORIZONTA.“Zablistajte: Uz širok raspon BMW servisa i aksesoara za vašu prolećnu i letnju sezonu.

„SA ODGOVARAJUĆIM AKSESOARIMA, VAŠE PUTOVANJE POSTAJE ODREDIŠTE.“

Praktični aksesoari za vaše proleće i leto.

Dosta je gradskog života. Izađite i doživite avanturu. Nije važno kuda vas put vodi, zato što će sa originalnim BMW aksesoarima i BMW Servisom naše putovanje biti prijatno i bezbedno. Šta još čekate? Povezite se kuda vas srce povede..

Pogled sa strane na BMW X1 Mineral Grey sa BMW krovnim sandukom u šumi BMW letnje ponude
BMW letnje ponude BMW podloga za prtljažnik, enterijer

BMW podloga za prtljažnik.

Savršeno uklopljena BMW podloga za prtljažnik efikasno štiti prtljag od prljavštine i vlage. Podignute ivice sa svih strana i izuzetan kvalitet robusnog i neklizajućeg materijala pruža optimalnu zaštitu. U crnoj boji i elegantnog dizajna, uklopljena podloga se savršeno stapa sa enterijerom prtljažnika. X1 umetak, takođe u crnoj boiji, daje dodatni efekat.
BMW letnje ponude BMW zadnji nosač za bicikl Pro 2.0 eksterijer

BMW zadnji nosač za bicikl Pro 2.0

BMW zadnji nosač za bicikl Pro 2.0 lak je a opet čvrst i može da nosi do 60 kg. Izuzetno lak za rukovanje, može da nosi dva bicikla ili e-cikla (može se proširiti tako da se smeste i tri bicikla). Funkcija naginjanja dopušta lak pristup prtljažniku u svako doba.
BMW letnje ponude BMW LED projektori u vratima, eksterijer

BMW LED projektori u vratima.

Novi BMW LED projektori u vratima sa poboljšanim kvalitetom projekcije i natprosečnim vekom trajanja pretvaraju ulazak i izlazak iz vozila u jedinstveno iskustvo. Automatski se aktiviraju kad su vrata otvorena i obasjavaju prostor za ulazak na sasvim individualni način projektovanjem slike na tle kraj vozila. Vozač može lično da izabere projektovanu sliku primenom zamenljivih slajdova i odluči se za BMW logo ili BMW M logo. Tako da čak i pri slabom svetlu, BMW LED projektori u vratima daju individualni izgled vozilu. Jednostavno se instaliraju na mestu postojećih ulaznih svetiljki u vratima i savršeno odgovaraju BMW napajanju u vozilu.
BMW letnje ponude BMW univerzalni držač za tablet uređaje sa BMW sigurnosnim kućištem za putovanje i sistemom komfora, enterijer

BMW univerzalni držač za tablet uređaje sa BMW sigurnosnim kućištem za putovanje i sistemom komfora.

Univerzalni držač je podesiv u smislu veličine i kači se za posebno dostupni osnovni nosač ili za opcionalnu opremu „Putovanje i komfor“. On sigurno drži širok raspon Epl ili Samsung tableta sa BMW bezbednosnim kućištem od 7 inča do 11 inča. Može se rotirati za 360° i zaključati pod svakim željenim nagibom.
BMW letnje ponude BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje, pogled izbliza na prostor za noge

BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje

Savršeno uklopljene, izdržljive patosnice za sve vremenske uslove sa podignutom ivicom i elegantnim dizajnom štite prednji prostor za noge od vlage i prljavštine. BMW patosnice za sve vremenske uslove, prednje, crne su i imaju umetak od nerđajućeg čelika.
BMW letnje ponudr BMW rashladna torba, enterijer

BMW rashladna torba.

Elegantna BMW rashladna torba crne boje povezana je sa utičnicom od 12 volti u vozilu i ima skladišni kapacitet od 13 litara. Integrisani rashladni agregat rashlađuje unutrašnjost torbe. BMW rashladna torba može se pričvrstiti za sedište vozila pomoću sigurnosnog pojasa i tako biti sasvim zaštićena od klizanja ili prevrtanja.
BMW letnje ponude BMW napredno oko automobila, enterijer

BMW napredno oko automobila

BMW napredno oko automobila je veoma osetljiva kamera pune visoke definicije koja hvata događaje ispred automobila i iza njega, čak i kada je parkiran. U slučaju poremećaja i neuobičajenih pokreta izvan vozila, BMW napredno oko automobila automatski snima situaciju kako bi dokumentovalo moguće nesreće ili (pokušaje) provale.

KOMPLET ZA NEGU, LETNJE IZDANJE.

BMW letnje ponude Komplet za negu, letnje izdanje, izbliza

Proizvodi iz Kompleta za negu specijalno su odabrani tako da ispune potrebe letnjeg čišćenja. Atraktivna i svestrana torba izrađena je od impregniranog platna, tkanine koju je izuzetno lako očistiti. Jednostavan ali dinamičan stil torbe naglašava visoki kvalitet Kompleta za negu i originalnih BMW proizvoda za negu koje on sadrži. Dizajn torbe je takođe čini idealnom za primenu u vidu torbe za laptop. Komplet sadrži: 1 x čistač za felne (500 ml), 1 x sredstvo za uklanjanje insekata (500 ml), 1 x koncentrat sredstva za pranje vetrobrana (1,000 ml).

INKLUZIVNI BMW SERVIS.

Čovek vozi BMW i gleda kroz vetrobran

Samo se opustite i koncentrišite na ono što je zaista važno – uživajte u vožnji. Sa Inkluzivnim BMW servisom možete učiniti baš to. Jednokratnom uplatom dobijate sve uključene servise i održavanje za period koji izaberete.

Korist za vas:
• Ušteda novca u poređenju sa kupovinom pojedinih servisa.
• Puna kontrola troškova i transparentnost.
• Različiti paketi za različite potrebe i za nove i korišćene automobile.
• Servisni specijalisti sa BMW ekspertizom i originalnim BMW delovima.
• Automatski prenos na nove vlasnike, što povećava vrfednost u preprodaji.
• Validan širom sveta kod uključenih BMW Servisnih partnera.
 

Srećan trio u vozilu BMW X1 Mineral Grey opremljenom BMW letnjim ponudama tročetvrtinski pogled otpozadi na plaži BMW oprema

„ŽELIM SLOBODU BEZ OGRANIČENJA.“

Praktični aksesoari za vaše proleće i leto.

Da biste se osećali slobodno na putu, treba da budete sposobni da se pouzdate u svoje gume. Sa originalnim BMW letnjim točkovima i gumama, možete biti sigurni i po kiši i na suncu. Originalni BMW točkovi i gume razvijeni su u saradnji sa odabranim vrhunskim proizvođačima i samo čekaju na vas da preuzmete kontrolu nad nezaboravnim letom.

Pročitajte više

„ŽELIM SLOBODU BEZ OGRANIČENJA.“

Praktični aksesoari za vaše proleće i leto.

ORIGINALNI BMW LETNJI KOMPLETI TOČKOVA.

BMW M Performance u Double-spoke stilu 555 M Bicolor sa BMW letnjim gumama

BMW M Performance 19" Double-spoke stil 555 M Bicolor.

Visoko kvalitetni, težinski optimalizovani BMW M Performance 19" aluminijumski točkovi u Double-spoke stilu 555 M dizajnirani su u Bicolor Jetblack mat boji, izbrušeni sa obrnutim zavojem na kracima i naglašavaju atleticizam sve do najmanjeg detalja. TPMS letnji komplet točkova, veličine točkova 8 J x 19 sa veličinom guma 235/35 R 19 91Y XL.

Pročitajte više
BMW M Performance u Star-spoke stilu 749 M sa BMW letnjim gumama

BMW M Performance 22" u Star-spoke stilu 749 M.

Visoko kvalitetni, težinski optimalizovani BMW M Performance 22" aluminijumski točkovi u Star-spoke stilu 749 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black boji, izbrušeni sa M Performance ispisom i M logom u boji. TPMS letnji komplet točkova, prednji točkovi: 9, J x 22 sa 275/35 R 22 104Y XL gumama, zadnji točkovi: 10,5 J x 22 sa 315/30 R 22 107Y XL gumama.

Pročitajte više
BMW M Performance u Y-spoke stilu 795 M sa BMW letnjim gumama

BMW M Performance 20" u Y-spoke stilu 795 M.

Visoko kvalitetni BMW M Performance 20" kovani točkovi u Y-Spoke stilu 795 M dizajnirani su u Bicolor Ferric Grey mat boji, uglačani i sa M Logom u boji te urezanim M Performance ispisom. TPMS letnji komplet točkova sa run-flat gumama, veličine točkova 8 J x 20 sa veličinom guma 225/35 R 20 90Y XL RSC napred i 8.5 J x 20 sa veličinom guma 255/30 R 20 92Y XL RSC pozadi.

Pročitajte više
BMW M Performance u Multi-spoke stilu 732 M sa BMW letnjim gumama

BMW M Performance 20" u Multi-spoke stilu 732 M.

Visoko kvalitetni BMW M Performance 20" kovani točkovi u Multi-spoke stilu 732 M dizajnirani su u Bicolor Night Gold boji, brušeni i glačani sa M logom u boji. TPMS letnji komplet točkova sa run-flat gumama, veličine točkova 8J x 20 sa veličinom guma 245/35 R20 95Y XL RSC napred i 9J x 20 sa veličinom guma 275/30 R20 97Y XL RSC pozadi.

Pročitajte više
BMW M Performance u Y-spoke stilu 863 M sa BMW letjim gumama

BMW M Performance 20" u Y-spoke stilu 863 M.

Visoko kvalitetni BMW M Performance 20" kovani točkovi u Y-spoke stilu 863 M dizajnirani su u Ferric Grey mat boji sa M logom u koloru i daju vozilu veoma sportski izgled svojom pojavom. TPMS letnji komplet točkova, veličine 9,5 J x 20 sa 275/35 ZR 20 (102Y) XL napred i 10,5 J x 20 sa 285/35 ZR 20 (104Y) XL pozadi.

Pročitajte više
BMW M Performance u Double-spoke stilu 717 M sa BMW letnjim gumama

BMW M Performance 20" Double-spoke stil 717 M.

Visoko kvalitetni BMW M Performance 20" aluminijumski točkovi u Double-spoke 717 M stilu dizajnirani su u boji Jet Black mat, težinski optimalizovani sa oblikovanjem strujanjem i M logom. TPMS letnji komplet točkova sa run-flat gumama, veličine točkova 8 J x 20 sa veličinom guma 225/40 R 20 94Y RSC.

Pročitajte više

BMW SERVISIRANJE TOČKOVA/GUMA.

BMW letnje ponude servis točkova BMW serviser popravlja BMW

Ne samo što vam menjamo zimske i letnje gume, već imate koristi i od provere dubine šare i kočenja. Nudimo zamenu točkova i guma (uključujući balansiranje) i prvoklasnu vrednost usluge. Obavljamo inspekciju i održavanje sa najvećom pažnjom i potpunom kompetencijom. A sa našim profesionalnim skladištenjem točkova (uključujući pranje i balansiranje), izbegavate stres i štedite prostor.

„NISU MI POTREBNE REČI DA BIH ISKAZAO HRABAR STAV.“

Ključni elementi eksterijera, enterijera i aksesoara.

Vreme je da se ulici pokaže vaša stvarna priroda: pređite u režim poboljšanja i opremite svoj BMW M Performance delovima za dodatnu dozu sporta, stila i jedinstvenosti.

Pročitajte više
BMW M Performance Prednja rešetka Iconic Glow BMW letnje ponude

BMW M Performance Prednja rešetka Iconic Glow.

BMW M Performance prednja rešetka Iconic Glow daje vozilu jedinstveni sjaj. LED osvetljenje ekskluzivno postavlja scenu za BMW prednju rešetku i zonu na prednjoj strani vozila od otvaranja do startovanja i od gašenja motora do zaključavanja vozila.

Pročitajte više
BMW M Performance zadnji difuzor, ugljenično vlakno, BMW letnje ponude

BMW M Performance zadnji difuzor, ugljenično vlakno.

100-procentno visoka tehnologija. 100-procentni trkački karaktrer. 100-procentni entuzijazam. BMW M Performance zadnji difuzor sa novim, jedinstvenim izgledom ugljeničnog vlakna pažljivo je izrađen rukom. On stvara još moderniji izgled – i sportski izgled vozila čini još impresivnijim.

Pročitajte više
BMW M Performance BMW kapa spoljnog ogledala od ugljeničnog vlakna BMW letnje ponude

BMW M Performance kapa za ogledalo, ugljenično vlakno.

Ugljenično vlakno sa novim, jedinstvenim izgledom, pažljivo izrađeno rukom: upečatljive BMW M Performance kape za spoljna ogledala naglašavaju visoko-tehnološki karakter vozila. Njihov dinamični dizajn obezbeđuje vrhunski izgled koji privlači pogled i daje individualni atletski utisak.

Pročitajte više
BMW M Performance prednji spliter, crni, BMW letnje ponude

BMW M Performance prednji spliter, crni, visoki sjaj.

Za sjajan, atletski izgled: BMW M Performance prednji spliter u crnoj boji visokog sjaja pruža optimalnu aerodinamičnost i naglašava muževan izgled vozila na krajnje ekskluzivan način. Jedinstveni trkački izgled za svakoga ko odbija komproimise.

Pročitajte više
BMW M Performance 19" aluminijumski točak u Double-Spoke 555 stilu M Bicolor BMW letnje ponude

BMW M Performance 19" aluminijumski točak u Double-Spoke stilu.

Visoko kvalitetni, težinski optimalizovani BMW M Performance 19" aluminijumski točkovi u Double-Spoke stilu 555 M dizajnirani su u Bicolor Jet Black mat bojt, uglačani sa obrnutim zavojem na kracima i naglašavaju atleticizam sve do najmanjeg detalja. TPMS komplet letnjih točkova, veličine točkova 8 J x 19 sa veličinom guma 235/35 R 19 91Y XL.

Pročitajte više
BMW M Performance krovni spojler, crni, visoki sjaj BMW letnje ponude

BMW M Performance krovni spojler.

Dizajn u pokretu: BMW M Performance krovni spojler izrađen je od PUR-a u crnoj boji visokog sjaja, elegantno atletski akcent za pozadinu vozila. Istovremeno, doprinosi optimalizovanoj aerodinamičnosti. Zadnji spojler je savršeno skrojen za dizajn vozila i može se ofarbati u boju karoserije.

Pročitajte više
BMW M Performance volan sa lajsnom za volan, ugljenično vlakno/Alcantara BMW letnje ponude

BMW M Performance lajsna za volan.

Ultimativna kombinacija: BMW M Performance lajsna za volan prefinjena je, sa Alcantarom i finim ugljeničnim vlaknom i naglašava upadljiv trkački izgled M Performance volana. Ugljenično vlakno otvorenih pora obezbeđuje nepogrešivu pojavu. Sa oznakom M Performance.

Pročitajte više